bFL WesT FanS

Всичко свързано за "Сезона на Феновете"
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
wabbitt

Re: bFL WesT FanS

Мнение от wabbitt »

На мен нито една не ми допада, но все пак гласувах за номер 4 тази с лъва, мислех да правя ама щом вече гласувате няма смисъл
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

ники не слагай bWIN ;) само герба на Тима !!!
Power^

Мнение от Power^ »

Име , Фамилия : Мартин Крайчевски (ако може на фланелката да пише: MARTO)
Години :18
Град :Плевен
Ръст : 175
Коса (Цвят и Дължина):кистенява на руси кичури, прическа тип: Фернандо Торес (както е на демото)
Очи :кафеви
Тегло :65
Пост :халф
Номер :19
Силен крак :десен
Качества : точни къси, дълги и извеждащи подавания, организиране на играта, отнемане на топката, добро пласиране, разгадаване на противниковите намерения, къси статични положения, не много добър във въздушните двубои, не съм любител на финтовете, но ги използвам, когато се налага, технични отигравания
НиКи

Мнение от НиКи »

AntrAcsA написа:ники не слагай bWIN ;) само герба на Тима !!!

Добре :)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
dinamito

Мнение от dinamito »

Изображение
Име , Фамилия: Димитър Петков (ако може на фанелката да пише Mito :) )
Години: 17, на 28-и януари ставам на 18
Град: с. Згориград, общ.Враца
Ръст: 191см
Коса: черна, прическа - най-обикновена
Очи: кафяво-зелени
Тегло: 89 кг
Пост: централен защитник, десен бек, десен халф, мога и дефанзивен и централен полузащитник
Номер: ако е свободен 5, иначе 39
Силен крак: десен
Качества: влизания, вземане на топка, много здрав, много бърз(най-вече без топка), борба за висока топка, точни далечни пасове, добри къси, много силен удар, но не винаги точен, издържлив на много тичане(stamina), използвам нерядко финтове, но основно залагам на надбягванията. Може и да съм резерва, но да ме има в отбора ;)
fabric

Мнение от fabric »

хора 1 ме кефи ама ако има малко повече сино а не тва зеленото
stan4opan4o

Мнение от stan4opan4o »

Снимка (не е задължително) :
Име , Фамилия : Станислав Алмалех
Години : 27
Град : София
Ръст : 1.79
Коса (Цвят и Дължина): средно дълга ,права,кафява
Очи : черни
Тегло : 78
Пост : в центъра
Номер : 22
Силен крак : десен
Качества : дрибъл ,бърз ,добри пасове,много зле с главата :D
НиКи

Мнение от НиКи »

пич ей са ще вкарам. Някой обърна ли внимание на това което казах за екипите?????? Вие сте бахти хората, направа нещо, не го харесвате, като ви питам как да го направа - мълчите. Накрая ше напраа нещо което не ме ебе дали ше го харесате и го слагам!!! От вас зависи дали така ще стане.
Изображение

Изображение
sumercho

Мнение от sumercho »

Ц ц ц Ники кво ни плашиш все едно решаваме бъдещето ан планетата!!!Ми кат искаш избирай там и готово!!!Пууу кво се нервиш и псуваш тука!!!Все пак всичко е игра ебаси!!! :| :|
belerefon

Мнение от belerefon »

НиКи написа:пич ей са ще вкарам. Някой обърна ли внимание на това което казах за екипите?????? Вие сте бахти хората, направа нещо, не го харесвате, като ви питам как да го направа - мълчите. Накрая ше напраа нещо което не ме ебе дали ше го харесате и го слагам!!! От вас зависи дали така ще стане.
Намирисва ми на диктатура и неравнопоставеност :giggle:
НиКи

Мнение от НиКи »

пич на тебе може да не ти пука но кат направа нещо веднага ше се намери някой дет ше каже че не е хубаво и траа друго ит.н. и т.н. докат не напраа хиляди вариянти та някой да се хареса. Щото като напраих ония зелено - червения веднага казаха че не е хубав щото..... затова са ше праа нов, но искам да се реши какъв е. Иначе никой не съм напсувал.

belerefon, нещата се решават на терена, не в съблекалнята ;)
Изображение

Изображение
Nicky

Мнение от Nicky »

Гласувам за #3, защото показва, че това е отборът на БФЛ за ПЕС и демонстрира Българщината-нещо много важно в нашето време ;) :) :)
napster

Мнение от napster »

Ще направим така : когато излезе пачът всеки от нас ще се пусне Spectator и при който има повече победи , той печели :D
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

napster написа:Ще направим така : когато излезе пачът всеки от нас ще се пусне Spectator и при който има повече победи , той печели :D
хахахахах аз предлагам друго нещо - да теглим жребий кой с кой и така секи един ше играе срещу друг от противника и в който отбор има по добри печели, като няма да е лошо секи да играе само със себе си ;)
Изображение

Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Ясно , това ще е емблемата
Изображение
Остават екипите и още двама човека !
napster

Мнение от napster »

НиКи написа:
napster написа:Ще направим така : когато излезе пачът всеки от нас ще се пусне Spectator и при който има повече победи , той печели :D
хахахахах аз предлагам друго нещо - да теглим жребий кой с кой и така секи един ше играе срещу друг от противника и в който отбор има по добри печели, като няма да е лошо секи да играе само със себе си ;)
И това е вариянт .
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Ето как ще са екипите

Home : Зелена Фланелка Бели Гащи ( чорапе кви си изберете) ако искате Умбро / адидас / или Капа? ( капа ако сте видели новия на рома е много як.

Away: (мето предложение е оранжевият дето съм постнал ( правил го е XWD ) Само някой требва да го оправи

Антракс: в пес може ли да се сменяват тренировачните екипи?
wabbitt

Мнение от wabbitt »

Аз предлагам да са Nike иначе за цвят нямам предпочитания вие избирайте
НиКи

Мнение от НиКи »

предлагам да не слагаме лого на адидас найк или т.н. - на тяхно нясто да е знамето на БГ. Иначе оранжевия екип не се връзва, щото са други цветовете на логото ;)
Изображение

Изображение
wabbitt

Мнение от wabbitt »

Тва с знамето е тъпо. Ние не сме националния по хубаво с някоя известна марка (Nike) :giggle:
Публикувай отговор

Обратно към “Сезонът на Феновете”