sumercho написа:Име,фамилия:Nikola Kacarov (Никола Кацаров)
Години:16
Град:София
Ръст:1,87 см.
Тегло:75 кг.
Цвят и дължина на косата:Кафяв,къса
Очи:зелени
Пост:Централен защитник(DC)
Номер:13
Силен Крак:Десен
Качества:
Много добра игра с глава,добри шпагати,много добър поглед върху играта,точни пасове,добра комуникация със съотборниците,бърз,добро пазенен на играч на противника.
bFL WesT FanS
-
- BFL Team™
Re: bFL WesT FanS
-
ето и БЕТА версия на моето предложение за емблема. Има още много работа по него:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Бих направил един екип ама като немога... иначе ако сте съгласни оранжева фланелка и черни гащи да е хоумъ а ауай да е Зелено и бело нещо като на литекс
-
Ето един по различен вариянт:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- BFL Team™
-
На фланелката
-
- BFL Team™
Е тези са достатачни остава да развихрите въображението и уменията си на Photoshop
чекаи са да видя дали нема да стана и аз известен покраи тая игра
1.Павел Панчев
2.14
3.София
4.165 см
5.кестенява,къса
6.смеска между зелени и сини
7.48 кила
8.халф (са нема значение какъв но за предпочитане ляв)
9.10 или 25
10.левачката
качества:отнемане на топката,силен и точен ляв удар,посрещанията от центрирания , малко техника и бързо тичане
минуси:агресивност ,центриране от пряк совбодни и корнери
1.Павел Панчев
2.14
3.София
4.165 см
5.кестенява,къса
6.смеска между зелени и сини
7.48 кила
8.халф (са нема значение какъв но за предпочитане ляв)
9.10 или 25
10.левачката
качества:отнемане на топката,силен и точен ляв удар,посрещанията от центрирания , малко техника и бързо тичане
минуси:агресивност ,центриране от пряк совбодни и корнери
Последно промяна от fabric на 18 Окт 2007 22:25, променено общо 3 пъти.
до утре вечер най-късно другиден ще ви предложа един вариант
замислям синьо и бяло, защото навсякъде в повечето игри които съм виждал West са сини , а Еast червени
замислям синьо и бяло, защото навсякъде в повечето игри които съм виждал West са сини , а Еast червени
-
AntrAcsA, я ми дай пълномощно в скайп плс... yavor_cska_milan
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
Moже ли някой да ми даде логото на бФЛ Тийм, трябва ми за емблемата на отбора! Мерси предварително!
Армейци Добрич Фен Клуб
Не мисля че е нужно да присъства в емблемата
ПП: Абе защо всички се пишете офанзивни ??? как ше стане работата без вратари и защита
ПП: Абе защо всички се пишете офанзивни ??? как ше стане работата без вратари и защита
-
хахахахахаха Това за цветовете,от къде го знае6?Да не би да съди6 по САЩ и Русия?Едните сини другите червени.До колкото си спомням НиКи каза,че ще бъдете с червено зелените екипи Сега,когато изтока мислим за синъо и бяло,веднага сменяте цветовете.Но както каза Ники"На война като на война"wabbitt написа:до утре вечер най-късно другиден ще ви предложа един вариант
-
Спокойно, аз съм го намислилwabbitt написа:Не мисля че е нужно да присъства в емблемата...
Армейци Добрич Фен Клуб
не съм чел какво мислите просто много често съм го рещал и ми допада да е в такива цветове разбира се незнам дали другите са съгласниbelerefon написа:хахахахахаха Това за цветовете,от къде го знае6?Да не би да съди6 по САЩ и Русия?Едните сини другите червени.До колкото си спомням НиКи каза,че ще бъдете с червено зелените екипи Сега,когато изтока мислим за синъо и бяло,веднага сменяте цветовете.Но както каза Ники"На война като на война"wabbitt написа:до утре вечер най-късно другиден ще ви предложа един вариант
аз лично не мисля че зелено-оранжево ще е добре, комбинацията е ужасна
-
Екипите по-горе написах какви да са
MrDeqn написа:Бих направил един екип ама като немога... иначе ако сте съгласни оранжева фланелка и черни гащи да е хоумъ а ауай да е Зелено и бело нещо като на литекс
-
Еми аз искам да е червено - зелен защото екипа вече съм го направил такъв и остават само няколко довършителни работи които ще направа като изберем емблема, а не ми се праи сичко наново . Така че гледай да се придържаш към тия цветове.wabbitt написа:не съм чел какво мислите просто много често съм го рещал и ми допада да е в такива цветове разбира се незнам дали другите са съгласни
аз лично не мисля че зелено-оранжево ще е добре, комбинацията е ужасна
-
Абе екипите вече са готови!!! Червено-зелените от предната тема, а ауейЪ ще е бяло и червено/зелено или заелено и бяло!!!! Това е! Човека го каза горе. Няма какво да спорим повече .
Армейци Добрич Фен Клуб
еаст ни водят в едно
направата на емблемата бих казал че е доста добро
а нали като станат екипите и емблемата ще има гласуване за да се разбере дали повечето харесваме това което ще бъде сторено
направата на емблемата бих казал че е доста добро
а нали като станат екипите и емблемата ще има гласуване за да се разбере дали повечето харесваме това което ще бъде сторено