bFL WesT FanS

Всичко свързано за "Сезона на Феновете"
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
m0za4k0

Re: bFL WesT FanS

Мнение от m0za4k0 »

Аз съм намислил емблемата, само трябва да се пооправи ;)
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
НиКи

Мнение от НиКи »

чакам логото на бфл иначе е готова идеята на мозачко.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
wabbitt

Мнение от wabbitt »

двама човека решавате и емблема и екипи което не ми се нрави

всеки да дава предложения и накрая ще изберем
НиКи

Мнение от НиКи »

той не е решил ква да е емблемата - той е дал идея която почти съм изпълнил, остава логото на бфл. А аз не съм решил къв да е екипа - напраих един - има го в предишната тема в раздел Pro Evolution Soccer 2008, и никой не беше против. Тва че на един човек не му допада аз какво да направа - не мога да угода на всички. Отсега казвам няма за всеки да права екип.
Изображение

Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

До довечера изчакайте и ще ви покажа 1 предложение направено от един приятел :) то е само за пример ;)
wabbitt

Мнение от wabbitt »

НиКи написа:той не е решил ква да е емблемата - той е дал идея която почти съм изпълнил, остава логото на бфл. А аз не съм решил къв да е екипа - напраих един - има го в предишната тема в раздел Pro Evolution Soccer 2008, и никой не беше против. Тва че на един човек не му допада аз какво да направа - не мога да угода на всички. Отсега казвам няма за всеки да права екип.
кой е казал че ти ще го правиш да не си единствен който може да борави с фотошоп ??? не съм запознат с предишната тема и незнам кой е бил за и кой против
НиКи

Мнение от НиКи »

wabbitt написа:
НиКи написа:той не е решил ква да е емблемата - той е дал идея която почти съм изпълнил, остава логото на бфл. А аз не съм решил къв да е екипа - напраих един - има го в предишната тема в раздел Pro Evolution Soccer 2008, и никой не беше против. Тва че на един човек не му допада аз какво да направа - не мога да угода на всички. Отсега казвам няма за всеки да права екип.
кой е казал че ти ще го правиш да не си единствен който може да борави с фотошоп ??? не съм запознат с предишната тема и незнам кой е бил за и кой против
ами защото всеки дава предложение без да го осъществява де да знам че ти можеш да праиш екипи да си го казал някъде?? Така че като праиш земи направи някои с твоята идея за екип и хората да избират. А като не си запознат с предишната тема можеш да прегледаш последните и страници и се ше забележиш един екип, не е толкова трудно!!
Изображение

Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Оп предложението ми стана нещо много бързо :)

Изображение Много благодаря на XWD ;)

и на места ще е или бяло или черно (при четите и т.н.)
Последно промяна от MrDeqn на 18 Окт 2007 18:04, променено общо 1 път.
belerefon

Мнение от belerefon »

НиКи написа:
wabbitt написа:
ами защото всеки дава предложение без да го осъществява де да знам че ти можеш да праиш екипи да си го казал някъде?? Така че като праиш земи направи някои с твоята идея за екип и хората да избират. А като не си запознат с предишната тема можеш да прегледаш последните и страници и се ше забележиш един екип, не е толкова трудно!!
намирисва ми на бой в съблекалните :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :devil: :devil: :devil:
НиКи

Мнение от НиКи »

Деяне, предложението е много едноцветно така да кажа, виж как частите от екипа не са оцветени което най трудното/досадното(имам предвид тия части които са очертани в екпа, но са оранжеви както другите.

Ей го моя екип, който напраих преди:
ekipa_na_na6iq_otbor.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

От екип за 5 минути ти кво искаш? Мисла че само ти си знаеш твоето и това е.. не даваш на другите да си дадът предложението .Има време 8дена до излизането на сокера и още 1-2 бонус някаде.. докато почнат с екипи и тем подобни ...
НиКи

Мнение от НиКи »

MrDeqn написа:От екип за 5 минути ти кво искаш? Мисла че само ти си знаеш твоето и това е.. не даваш на другите да си дадът предложението .Има време 8дена до излизането на сокера и още 1-2 бонус някаде.. докато почнат с екипи и тем подобни ...
щи кажа само едно - не е важно времето - важен е крайния резултат. Аз просто казвам какви са минусите, вие веднага скачате.....бахти хората.....иначе това може да стане и за по малко от 5 мин.
Изображение

Изображение
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Аз мисля че екипа на никс е добър, но като че ли цветовете са много ярки, опитай се да ги направиш по светли. Който има забележки нека да казва, а не да се вземе решение, и после забележките!!!!!
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
fabric

Мнение от fabric »

НиКи написа:Деяне, предложението е много едноцветно така да кажа, виж как частите от екипа не са оцветени което най трудното/досадното(имам предвид тия части които са очертани в екпа, но са оранжеви както другите.

Ей го моя екип, който напраих преди:
ekipa_na_na6iq_otbor.png
прекалено наподобява екипа на националния

ето и снимчици на моята личност
http://i.data.bg/07/10/18/615566_orig.jpg
(само моля да не слагате 3 вежда :wasntme: )
е тва е като ръст http://i.data.bg/07/10/18/615574_orig.jpg
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

еми то това е идеята донякъде. Мислим цветовете да са червено-зелени :)
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
wabbitt

Мнение от wabbitt »

екипите на higt така ли ще изглеждат :| няма ли да има и друга весия
НиКи

Мнение от НиКи »

личи си колко разбираш от екипи :giggle: . Играта генерира гънките ;) . Затова на Low екипите нямат гънки, на медиум имат, а на хай даже се мърдат гънките на гащетата докато ходят играчите :)
Изображение

Изображение
wabbitt

Мнение от wabbitt »

НиКи написа:личи си колко разбираш от екипи :giggle: . Играта генерира гънките ;) . Затова на Low екипите нямат гънки, на медиум имат, а на хай даже се мърдат гънките на гащетата докато ходят играчите :)
ми в една друга тема имаше 2 варианта и затова питам

казах, че мога да правя не че съм ги вкарвал в играта

ПП: Екипите са много ярки и не ми допадат
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Пичове, след съвместна работа с НиКи, успяхме да "вплетем" нашите идеи в една емблема, която ние само предлагаме, а не настояваме тя да бъде официалната, но просто според мен тя е най-ефектната:

Изображение

Надяваме се да ви хареса и да не се раждат повече спорове в този, надявам се, сплотен отбор!

by m0za4k0 & НиКи
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

m0za4k0 написа:Надяваме се да ви хареса и да не се раждат повече спорове в този, надявам се, сплотен отбор!
тъй тъй :D
Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Сезонът на Феновете”