bFL WesT FanS
-
Re: bFL WesT FanS
Аз съм намислил емблемата, само трябва да се пооправи
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
двама човека решавате и емблема и екипи което не ми се нрави
всеки да дава предложения и накрая ще изберем
всеки да дава предложения и накрая ще изберем
-
той не е решил ква да е емблемата - той е дал идея която почти съм изпълнил, остава логото на бфл. А аз не съм решил къв да е екипа - напраих един - има го в предишната тема в раздел Pro Evolution Soccer 2008, и никой не беше против. Тва че на един човек не му допада аз какво да направа - не мога да угода на всички. Отсега казвам няма за всеки да права екип.
-
До довечера изчакайте и ще ви покажа 1 предложение направено от един приятел то е само за пример
кой е казал че ти ще го правиш да не си единствен който може да борави с фотошоп ??? не съм запознат с предишната тема и незнам кой е бил за и кой противНиКи написа:той не е решил ква да е емблемата - той е дал идея която почти съм изпълнил, остава логото на бфл. А аз не съм решил къв да е екипа - напраих един - има го в предишната тема в раздел Pro Evolution Soccer 2008, и никой не беше против. Тва че на един човек не му допада аз какво да направа - не мога да угода на всички. Отсега казвам няма за всеки да права екип.
-
ами защото всеки дава предложение без да го осъществява де да знам че ти можеш да праиш екипи да си го казал някъде?? Така че като праиш земи направи някои с твоята идея за екип и хората да избират. А като не си запознат с предишната тема можеш да прегледаш последните и страници и се ше забележиш един екип, не е толкова трудно!!wabbitt написа:кой е казал че ти ще го правиш да не си единствен който може да борави с фотошоп ??? не съм запознат с предишната тема и незнам кой е бил за и кой противНиКи написа:той не е решил ква да е емблемата - той е дал идея която почти съм изпълнил, остава логото на бфл. А аз не съм решил къв да е екипа - напраих един - има го в предишната тема в раздел Pro Evolution Soccer 2008, и никой не беше против. Тва че на един човек не му допада аз какво да направа - не мога да угода на всички. Отсега казвам няма за всеки да права екип.
-
Оп предложението ми стана нещо много бързо
Много благодаря на XWD
и на места ще е или бяло или черно (при четите и т.н.)
Много благодаря на XWD
и на места ще е или бяло или черно (при четите и т.н.)
Последно промяна от MrDeqn на 18 Окт 2007 18:04, променено общо 1 път.
-
намирисва ми на бой в съблекалнитеНиКи написа:ами защото всеки дава предложение без да го осъществява де да знам че ти можеш да праиш екипи да си го казал някъде?? Така че като праиш земи направи някои с твоята идея за екип и хората да избират. А като не си запознат с предишната тема можеш да прегледаш последните и страници и се ше забележиш един екип, не е толкова трудно!!wabbitt написа:кой е казал че ти ще го правиш да не си единствен който може да борави с фотошоп ??? не съм запознат с предишната тема и незнам кой е бил за и кой противНиКи написа:той не е решил ква да е емблемата - той е дал идея която почти съм изпълнил, остава логото на бфл. А аз не съм решил къв да е екипа - напраих един - има го в предишната тема в раздел Pro Evolution Soccer 2008, и никой не беше против. Тва че на един човек не му допада аз какво да направа - не мога да угода на всички. Отсега казвам няма за всеки да права екип.
-
Деяне, предложението е много едноцветно така да кажа, виж как частите от екипа не са оцветени което най трудното/досадното(имам предвид тия части които са очертани в екпа, но са оранжеви както другите.
Ей го моя екип, който напраих преди:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
От екип за 5 минути ти кво искаш? Мисла че само ти си знаеш твоето и това е.. не даваш на другите да си дадът предложението .Има време 8дена до излизането на сокера и още 1-2 бонус някаде.. докато почнат с екипи и тем подобни ...
-
щи кажа само едно - не е важно времето - важен е крайния резултат. Аз просто казвам какви са минусите, вие веднага скачате.....бахти хората.....иначе това може да стане и за по малко от 5 мин.MrDeqn написа:От екип за 5 минути ти кво искаш? Мисла че само ти си знаеш твоето и това е.. не даваш на другите да си дадът предложението .Има време 8дена до излизането на сокера и още 1-2 бонус някаде.. докато почнат с екипи и тем подобни ...
-
Аз мисля че екипа на никс е добър, но като че ли цветовете са много ярки, опитай се да ги направиш по светли. Който има забележки нека да казва, а не да се вземе решение, и после забележките!!!!!
Армейци Добрич Фен Клуб
прекалено наподобява екипа на националнияНиКи написа:Деяне, предложението е много едноцветно така да кажа, виж как частите от екипа не са оцветени което най трудното/досадното(имам предвид тия части които са очертани в екпа, но са оранжеви както другите.
ето и снимчици на моята личност
http://i.data.bg/07/10/18/615566_orig.jpg
(само моля да не слагате 3 вежда )
е тва е като ръст http://i.data.bg/07/10/18/615574_orig.jpg
-
еми то това е идеята донякъде. Мислим цветовете да са червено-зелени
Армейци Добрич Фен Клуб
екипите на higt така ли ще изглеждат няма ли да има и друга весия
-
личи си колко разбираш от екипи . Играта генерира гънките . Затова на Low екипите нямат гънки, на медиум имат, а на хай даже се мърдат гънките на гащетата докато ходят играчите
ми в една друга тема имаше 2 варианта и затова питамНиКи написа:личи си колко разбираш от екипи . Играта генерира гънките . Затова на Low екипите нямат гънки, на медиум имат, а на хай даже се мърдат гънките на гащетата докато ходят играчите
казах, че мога да правя не че съм ги вкарвал в играта
ПП: Екипите са много ярки и не ми допадат
-
Пичове, след съвместна работа с НиКи, успяхме да "вплетем" нашите идеи в една емблема, която ние само предлагаме, а не настояваме тя да бъде официалната, но просто според мен тя е най-ефектната:
Надяваме се да ви хареса и да не се раждат повече спорове в този, надявам се, сплотен отбор!
by m0za4k0 & НиКи
Надяваме се да ви хареса и да не се раждат повече спорове в този, надявам се, сплотен отбор!
by m0za4k0 & НиКи
Армейци Добрич Фен Клуб
-
тъй тъйm0za4k0 написа:Надяваме се да ви хареса и да не се раждат повече спорове в този, надявам се, сплотен отбор!