Вратари:
Иван Караджов - ЦСКА
Гинчев-ЦСКА
Защитници
Крум Ловков - DC- трябва му един сезон да се обиграе и става машина
Богомил Дяков- WB,DM-мн добър и постоянен играч,може да го използвате почти навсякъде
Александър Събев-WB,DR,-добър играч за някой по малък отбор
Деян Молдованов-DC - Този го купих от Литекс за 1 милион и върши чудесна работа номер едно е при въздрушни двубой,но е малко тромав
Халфове
Костадин Аджов AM C - Уникален халф,след всеки мач или той или Митко Илиев са ми Key Player of the match
Иван и Данайл Мишеви AM C- един сезон им трябва и стават машини,но съм забелязал че двамата заедно не могат си партинират в средата на терена.
Мартин Димитров AM C - подава добре,има усет за удар,бях го пуснал в сателита ми Раднички и осенката му от 20 мача е 7.45 като беше вкарал 10 гола
Ели Зизов - това може да бъде вашия решаващ играч,няколко пъти беше Man of the moment като вкарваше много важни голове и то на не малки отбори,бърз е и добре центрира
Мауро Алегре AM C - добър халф с чувство за удар и мн хубав пас,даже при мен беше стигнал и до младежкия отбор на Аржентина,като след всеки мач за националния отбор ми казваха че изнасял solid perfomance,( тоест мн добро представяне )
Нападатели
Димитър Илиев - Почти във всеки мач вкарва,като само за един сезон цената му беше 100к скочи на 1.2 милиона,има вкарани за 30 мача в първенството 14 гола
Радостин Калчков - Тепърва ще го налагам в първия отбор,но като бях го преотстъпил в сателита си от 24 мача вкара 15 гола и оценка 7.60
Мартин Тошев - И него ще го налагам тепърва, като беше в сателита ми от 15 мача вкара 11 гола с оценка 7.30,и също както си го върнах получих оферта за закупуването му от Бирмингам
Сицеро -купих го от Динамо Москва за 300 к някъде ,беше изпаднал в немилост ,но при мен се съживи и стана за 2 поредни сезона Player of the Season и за 30 мача вкара 18 гола в първенството,също така и вкара много решителни голове ,даже наниза и хетрик в вратата на Ливърпул на Анфийлд,стигна и до националния отбор на Португалия,но за жалост не иска да предподпише..даже никой не иска да го купи,което много ме учудва и няма да взема никакви пари за него

Ренат Мифтаков - Взех го от юношите на ЦСКА Москва,и за 3 сезона си вдигна цената от2 к на 1 милион,като още на втория му сезон в ЦСКА го искаха от Амкар и Спартак Москва,препоръчвам ви го
Орлин Орлинов - Невероятен играч играе също и като десен халф но аз най често го използвам зад нападателя,
Боян Табаков- ми това според мен ще ми е новият Cicero в отбора ми още на втория си мач за ЦСКА вкара 2 гола на Порто
Габриел Балушев - пратих го в сателита ми и засега се представя чудесно 20 мача 10 гола като оценката му е 7.40
Това е от мен засега по натам ще пиша пак