Въпроси и отговори
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com | FMSupportersBG.org
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com | FMSupportersBG.org
-
- BFL Team™
Въпроси и отговори
Всякакви въпроси около играта нека задаваме тук. Например "защо ми минават бавно дните" или "как да си направя сателит" и тн, за да не разводняваме другите теми.
-
Re: Въпроси и отговори
Аз съм първи 
Играя си аз един ден ФМ 08.Втори сезон.Бях 3-ти със "Левски".Исках от борда да ми дадат повече пари,защото имах само 1 700 000 млн лв.Помолих ги и давам Кънтиню и гледам - " "Левски" сак Димитров (така ми е истинската фамилия)" (
)
Не знам защо така,но бих искал вашите мнения
Поздрави

Играя си аз един ден ФМ 08.Втори сезон.Бях 3-ти със "Левски".Исках от борда да ми дадат повече пари,защото имах само 1 700 000 млн лв.Помолих ги и давам Кънтиню и гледам - " "Левски" сак Димитров (така ми е истинската фамилия)" (

Не знам защо така,но бих искал вашите мнения

Поздрави

-
- BFL Team™
Ако си им поставил ултиматом и пак не са приели те уволняват. Така стана с мен на фм 07 с Шумен.
-
Някой може ли да ми каже от къде мога да видя кой отбор е без треньор? 

-
- BFL Team™
Мисля че ставаше само като ти си без отбор. Тогава даваш -->manager --->manager overview.Galen написа:Някой може ли да ми каже от къде мога да видя кой отбор е без треньор?
Davidcho ме потърси в скайп и ми обясни как стоят нещатаkyynadd написа:Мисля че ставаше само като ти си без отбор. Тогава даваш -->manager --->manager overview.Galen написа:Някой може ли да ми каже от къде мога да видя кой отбор е без треньор?

-
- Обратна връзка:
Как може си направя сателит, Как мога да зема повече пари, Как да намаля нивото на играта 

За сателит отиваш на Board Room------> Make Board request------> Request feeder club
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
отиваш на Jobs и то там пише кои отбори какво търсятGalen написа:Някой може ли да ми каже от къде мога да видя кой отбор е без треньор?

-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Това е нещо като Левски-Родопа в БГ първенството доскоро или ЦСКА-Конелиано. Ако имаш сателит можеш да изпращаш ненужни и млади играчи за обиграване в него. Ако ти си сателит на някой отбор може да ти пратят някой слаб за тях футболист но силен за теб който да ти вдигне нивото на отбора. Плюс това отбора който е сателит може да получава и някой финансова помощ от parent отбора както и евентуално да се играят веднъж годишно приятелски мачове между двата отбора като приходите остават за сателитаGalen написа:Какъв е този сателин?За какво служи?

-
За съжаление на ЦСКА и левски май неможе да имаш parent club(Бенфика не се брои), въпреки че бих бил много щастлив Пуул да ми пратят Лукас примерно

-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
случвало се е ако излезеш във ваканция да ти сложат parent (поне на стария мениджър много често съм виждал при други да им пише че Барса става parent на ЦСКА)

Направил съм си Version 8.1 на играта от Editor Data.Добавих някои отбори.Как да си сложа моята версията на играта?Снощи ми се появи версията обаче днес на сутринта не ми се появява.А ако ми се появи няма БГ първенство?!Как да го оправя?Благодаря предварително.
-
- Обратна връзка:
еми явно докато си си играл с едитора си барнал нещо и сега не ти го зареждаtorres_9 написа:Направил съм си Version 8.1 на играта от Editor Data.Добавих някои отбори.Как да си сложа моята версията на играта?Снощи ми се появи версията обаче днес на сутринта не ми се появява.А ако ми се появи няма БГ първенство?!Как да го оправя?Благодаря предварително.

Значи имам един въпрос продадох Мартин Стефанов и Андронич за 1 милион първия и 2рия за 800 000 и 55 процента от следващ трансфер а парите още ми ги няма сега е зимната пауза кога ще ми ги преведат или от къде мога да видя кога ще ми платят
-
Ми ако в офертата е имало да ти ги дадат за 24 месеца примерно ше си ги получаваш на вноски тия 24 месеца