Айде аз ще почна. В момента съм завършил 3 сезона с ЦСКА и съм в началото на 4тия. Първия сезон доста трудно го минах, спечелих шампионата с 4 или 5 точки преднина и стигнах до четвърт финал за УЕФА. От мачовете в УЕФА спечелих около 1 милион, който използвах доста разумно, за да мога да си купя един ляв бек (Pawel Golanski мисля че се казваше). Също така взех Luka Modric, от Хърватия, на свободен трансфер
Вашата кариера?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com | FMSupportersBG.org
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com | FMSupportersBG.org
-
IvanMladenov
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Вашата кариера?
Тук е темата за вашите кариери в Футбол Мениджър 2007. Кой иска, да пише
Айде аз ще почна. В момента съм завършил 3 сезона с ЦСКА и съм в началото на 4тия. Първия сезон доста трудно го минах, спечелих шампионата с 4 или 5 точки преднина и стигнах до четвърт финал за УЕФА. От мачовете в УЕФА спечелих около 1 милион, който използвах доста разумно, за да мога да си купя един ляв бек (Pawel Golanski мисля че се казваше). Също така взех Luka Modric, от Хърватия, на свободен трансфер
С тези 2 нови попълнения атакувах ШЛ и влезнах в групите, където се изправих срещу Стяуа, ЦСКА Москва и Арсенал. Все пак успях да бия по веднъж Стяуа и ЦСКА Москва, както и да задържа 0-0 с Арсенал на Армията, и завърших 3ти в групата. През това време забелязах, че Атлетико са изпаднали във сегунда, и понеже бях в групите на ШЛ всеки играч от там би се съгласил да дойде при мен. Аз подписах с Мартин Петров на свободен трансфер, който в бъдеще щеше да ми зима заплата повече от целия отбор. Само от групите на ШЛ, както всеки знае, в ФМ 2007 се взимат доста пари. Но не спрях дотук. С тези пари си купих нападателя Omar Bravo
, и също така и един опорен халф на 18 години, мисля че се казваше Dobromir Stilianov ,който уж беше българин, пък играеше в сърбия
Той се оказа златна мина, тъй като подписа договор за 6 години, а след края на сезона получавах предложения за около 5-6 милиона. След като свърши зимната подготовка, атакувах УЕФА с новокартотекираните ми играчи. Марто почти сам ме класира на полуфинал (2-0 и 1-0 срещу Херта Берлин), а оттам и на финал, който даже спечелих (!) с 2-1 след продължения срещу Бенфика. От което естествено спечелих огромна сума. В първенството завърших с 90 точки от 30 мача
и спечелих както купата на България, така и Суперкупата. След края на сезона от ръководството ми оставиха 2 милиона за трансфери, а с останалите пари решиха да увеличат капацитета на стадиона с 7000 места. Купих си левия бек Dario Srna за тези пари (беше контузен и му падна много цената) и продадох 3ма играчи. Тиаго Силва отиде в Андърлехт за 1.4 милиона :O а Георги Илиев (представете си, но доста често беше титуляр) го продадох за :O 3 милиона на един от руските първенци. Май беше Спартак ама може и да греша. Последния продаден беше Еуген Трика, което всъщност не беше точно продажба, а размяна на играчи. Дадох на един отбор от Championship (Crewe беше отбора) Еуген, а получих един централен защитник (или опорен халф) на име Billy Jones. С тези пари дотук купих още един централен защитник (Marek Suchy) и един офанзивен полузащитник (който да замести еуген) на 19 години някъде от Австрия/Полша/Швейцария. Той също се оказа доста добър, тъй като ако играеше като плеймейкър на отбора получаваше оценки от 9 или 10, а като го попитах за добър играч за нашия отбор, той отговори за някакъв десен бек на 21 години, който също нямаше договор. След всички тези продажби останах на +300 000 лв. Съжалявам че не купих Удоджи, но Литекс го взеха преди мен и не ми го дават
Още преди края на трансферния прозорец обаче аз се класирах за ШЛ (отново) и получих 250 000 лв. Заедно с 300те хил. отидоха в Бразилия за вратар на име Victor, на 22 години. Така и започнах сезона. В ШЛ се паднах в група с Борусия, Теплис и Милан :O Теплис ги бих на два пъти с по 4-0, Борусия - един равен и една победа, а от Милан взех само едно равенство. Така се класирах в следващата фаза, където се паднах с Брага, които остраних без проблем. После играх с Арсенал, които успях да бия! с 1-0 и 0-0
После, на полуфинала имах късмета да играя със Селтик, които бих с 3-0 и 4-1 (от двата мача общо Мартин Петров вкара 3 гола, а 18-годишния офанзивен халф 2). На финала се останах срещу Челси, като задържах равенството едвам едвам, но в продължението нямах смени и се контузи Тунчев, и останах с 3ма защитника, и не бе проблем за Шевченко да вкара 2 гола
Но въпреки това спечелих близо 8 милиона. В УЕФА Левски стигнаха четвърт финал, където отпаднаха от Вердер. Първенството пак аз го спечелих със 82 точки (от 30 мача - 26 победи и 4 равенства). На второ място беше (ИЗНЕНАДА!) няма да казвам кой. Поради доброто ми представяне в ШЛ този 4ти сезон сме 2 отбора, а аз дори минах директно в групите. Продадох невероятно играещия Dario Srna на Виляреал за 11 милиона, и купих още играещия в Шахтьор Марика за 17. В групата бях във 2ра урна, демек един от най-силните отбори след Челси, Пуул, Ман Ю, Милан, Барса и Реал
В групата се паднах с Борусия (отново), Зенит и Ливърпул. Онзи ден изиграх първия мач, срещу Борусия като гост и завършихме 2-2 пред 80 000 фенове по трибуните :O Първа група на ШЛ беше следната: Манчестер, Щутгарт, ЦСКА Москва и (ОООООООООООО) Черноморец Бургас-София
В първия си мач те играха достойно, падайки от Ман Ю с минималното 0-1. Това беше от мен и моята кариера 

-
НиКи
Re: Вашата кариера?
а бе човек как зимаш хора от мексико и разни други? По принцип те не се навиват да идват в БГ отбори
-
IvanMladenov
- BFL Team™
- Обратна връзка:
ооо, навиват се, особено ако си в групите на ШЛ или УЕФА докато ги навивашНиКи написа:а бе човек как зимаш хора от мексико и разни други? По принцип те не се навиват да идват в БГ отбори

-
IvanMladenov
- BFL Team™
- Обратна връзка:
зависи за колко пари ти трябва. Ако е към 3-4 милиона - Omar Bravo! Ако е над 10 милиона - Ciprian Marica. Ако е под 1 милион, може би Домовчийски, или Камбуров, или Новакович, или Владо Манчев 

-
Gosh0
Трее ми евтин нападател щото сеа почнах нов сейф и нямам много бюджет 
-
MuSTaKa
- Обратна връзка:
Макавели, кажи с кой отбор играеш, много неща зависят от това 

Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
Gosh0
Хехе с Левски много ясно.Аз по принцип винаги си взимам Сисеро от Динамо Москва и ми върши перфектна работа в атака ама тоя път не достигат парите 
-
НиКи
момци някой навит ли е да почнеме една онлайн сейфка ?
-
IvanMladenov
- BFL Team™
- Обратна връзка:
аз съм навит, ама трябва първо да си пусна реално ИП, щото с мустака вече играхме заедно, тоест не играхме щото нямаме реални ИП-та. Пък и ще се изпокараме кой да играе с ЦСКА 

-
НиКи
-
IvanMladenov
- BFL Team™
- Обратна връзка:
имаш? Ем аре да играем! Само че имам една идея. Преди време правих датабаза със всички нови играчи в ЦСКА и даже добавих ЦСКА Б в Б Група за да може с ники да играем заедно с ЦСКАНиКи написа:аз обаче имам

-
НиКи
то и аз имам една с Неи и сички нови в ЦСКА, левски, Литекс, Вихрен и разни други.
П.П. Виж си скайп
П.П. Виж си скайп
-
НиКи
-
Gosh0
е той в играта не е още в ЛевскиНиКи написа:аа левскари не зимам
-
НиКи
-
kanapat
- Обратна връзка:
-
НиКи
Sergey Kislyak се казва и е дефанзивен халф. Иначе за добър нападател Sergey Kisliy 
-
kyynadd
- BFL Team™
Аз снощи си иснталирах играта с амбицията този оът да я науча. Наистина играта ме зариби и ми хареса повече от миналите пъти.
Започнах сезон със Сливен 2000. Като взех отбора заварих няколко проблема. Липсваше ляв и десен халф (тоест имаше само един ляв, без десен). Бяха ми дадени 5000 лева на разположение за покупки. Купих следните играчи:
Красимир Павлов (RM) - купен от Спартак 94 Пловди за 2000 лева +5% при следваща продажба. Това засега ми е най-успешната покупка. Красимир бързо се наложи и започна да играе много добре. ЗА жалост последния мач се контузи и сега ще имам проблеми. За радост купих още един десен халф, който сега ще се използва.
Даниел Георгиев (RM) - купен от Доростол (Силистра) за 1000 лева + 5% при следваща продажба. Опитах се да наложа и Даниел но игра два мача и ме разочерова. Не можа да засенчи Красимир. Но сега ща не ща ще го използвам защото Павлов се контузи.
Също имам леки проблеми при нападателите. Имам трима на разположение като аз използвам двама - Милен Ангелов и Румен Рахнев. ДО момента Милен се справя по-добре като има 2 гола записани. Румен не играе толкова добре и го сменяам с Караматев. Караматев и Румен са юноши и пред тях има бъдеще. Понеже искам още един нападател реих да потърся. Намерих идеалния играч като може да играе като МС АМ и СТ. Сега преговарям за него.
Изиграни мачове до момента:
Ситомир (Никопол) - Сливен 0:3
Спартак (Койнаре) - Сливен 2:1
Сливен - Ботев 1:2
Черноморец (Бяла) - Сливен 1:0
Общо 4 1 0 3 5:5
Не съм много доволен от контролите но все пак отбора се сработва. Надявам се като почне сезона да е в оптимална форма.
Ще продължавам да пиша какво става.
Започнах сезон със Сливен 2000. Като взех отбора заварих няколко проблема. Липсваше ляв и десен халф (тоест имаше само един ляв, без десен). Бяха ми дадени 5000 лева на разположение за покупки. Купих следните играчи:
Красимир Павлов (RM) - купен от Спартак 94 Пловди за 2000 лева +5% при следваща продажба. Това засега ми е най-успешната покупка. Красимир бързо се наложи и започна да играе много добре. ЗА жалост последния мач се контузи и сега ще имам проблеми. За радост купих още един десен халф, който сега ще се използва.
Даниел Георгиев (RM) - купен от Доростол (Силистра) за 1000 лева + 5% при следваща продажба. Опитах се да наложа и Даниел но игра два мача и ме разочерова. Не можа да засенчи Красимир. Но сега ща не ща ще го използвам защото Павлов се контузи.
Също имам леки проблеми при нападателите. Имам трима на разположение като аз използвам двама - Милен Ангелов и Румен Рахнев. ДО момента Милен се справя по-добре като има 2 гола записани. Румен не играе толкова добре и го сменяам с Караматев. Караматев и Румен са юноши и пред тях има бъдеще. Понеже искам още един нападател реих да потърся. Намерих идеалния играч като може да играе като МС АМ и СТ. Сега преговарям за него.
Изиграни мачове до момента:
Ситомир (Никопол) - Сливен 0:3
Спартак (Койнаре) - Сливен 2:1
Сливен - Ботев 1:2
Черноморец (Бяла) - Сливен 1:0
Общо 4 1 0 3 5:5
Не съм много доволен от контролите но все пак отбора се сработва. Надявам се като почне сезона да е в оптимална форма.
Ще продължавам да пиша какво става.