НОВ ТРЕНЬОР В ЛЕВСКИ ,НОВ СЪСТАВ?!?! (24 часа)
ЛЕВСКИ СМЕНЯ ТРЕНЬОР ,ТОЙ СЕ ОКАЗВА КУПОНДЖИЯ И НОЩНА ПТИЦА(Труд)
НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ШАМПИОНА БИВШО ГАДЖЕ НА ПРЕСЛАВА ?!?! (Шок)
Логично беше ,че щеше да има нови попълнения както и играчи за продан ето какво стана :
Продадени
Екундайо Джейоба - 120 000 лева - Черноморец Бургас
Даниел Боримиров - 100 000 лева - AlbinoLeffe
Христо Йовов - 1 700 000 лева - Австрия Виена
Закупени
Lauri Dalla Valle - 90 000 лева - JIPPO
Patric Lomski - 55 000 лева - Turun
Branimir Kostadinov - 140 000 лева - Hearts
Mika Aartialo -170 000 лева - Turun
Bogdan Stancu - 450 000 лева - Unirea
Изиграх 5 контроли ,от които съм г/д доволен ,все още разучвама най-добрите схеми за отбора . Най-интересните контроли бяха тази с Уест Хам Юнайтед завърила 3-2 за отбора от Лондон мача се игра на Ъптън парк . Мача тръгна така в 5та минута Уест Хам поведоха ,чрез Люнберг(гаден швед

Контролата с Копенхаген загубих с 2-4 на Герена . Разписаха се Домо и Топузаков(дуспа) ,а за датчаните на два пъти Маркус Албак ,по един отбелязаха Айлтон и Гравгаард .
Дойде време за един много важен мач . Супер Купата на България с Литекс .
В топлото летно утро на 26 юли се събудих отвит, гол и до мен стърчеше голия гъз на жена ми ,която хъркаше като дъзкорезница .Станах от леглото облякох се ,изпих едно кафе ,качих се в моя Голф 3 с Пернишка регистрация и потеглих към Васил Левски . Напът спрях да си зема 7 дни спорт в който с големи букви пишеше :
Левски готов за Литекс. Дали новият треньор ще опровергае думите на феновете . !!!
За повече информация страница 9
Зачетох се и видях ,че има отделна статия и моя снимка до нея.Никому извесният треньор на Левски е бил 2 години треньор на Миньор (Перник) като го е извел до А група и 1/4 финал за купата на България. Също така Митрев ,често е забелязван пиян по дискотеките ,но на скоро се е оженил и вече станал "Добро Момче".
Реших да не дочитам статията ,защото беше прекалено дълга....
Дойде време за мача . Посъветвах се с Цанко Цветанов ,който ми каза ,че терене е къс и е по-добре на къси пасове . Послушах го и така подредих отбора .
---------------------------Г.Петков
--Ж.Миланов-----Е.Топузаков----И.Томашич-----Л.Вганер
-----------------С.Бардон---------Ричард
Аартильо--------------------------------------------Хичо
--------------Б.Костадинов------В. Домовчийски
Мача започна добра за мен като имах много възможности пропуснати от Аартильо и Домо . В 20та минута Добра комбинация м/у Домо и Хичо изеде Домо сам срещу вратария и непропусна мача продължи по същия начин с постоянни атаки по 2та фланга . На полувремето казах на момчета ,че съм доволен им казах да намалят темпото .Също така вкарах Тасевски на мястото на слабия представиящ се С.Бардон . В 51 мин ми контузиха Вагнер и го замести В.Минев. Малко след това Б.Костадинов вкара първия си гол в официален мач и така 2-0 за Левски . Привиках при мен Богдан Станчу и му обясних ,че е добър и трябва да си спечели титулярното място и той ме разбра още с първите си 4 докосвания в 73 мин той направи 3-0 . Така и завърши мача . Бях много доволен от момчетата
Последва мача от клалификациите за ШЛ с Зилиния той завърши 1-2 в Словакия 19 Баран поведе след това в 57 Мечо изравни и в 89 Домо направи 2-1 . Вкарах късен гол ,но иначе доминирах и във владеене на топката и в ударите
Левски - Зилиния 1-1
Пуснах някой резерви да изпробвам
58' Ричард и 67' Баран
Беласица -Левски 1-3
Хичо 20' 90'Орловски (мн добър гол от фал)
Ломски 61'
Станчу 66
Много гаден жребии изтеглих за ШЛ ... Спартак Москва
Спартак Москва - Левски 2-1
Павлайченко 15' Мика Аартильо 19'
Игнатов 31'
Ботев - Левски 1-2
Христов 16' 5' Домо
30'червен за Йордан Минев и дуспа , която Топузаков вкара
Левски - Спартак Москва 3-1

Страхотен мач тотално превъзходство за Левски
Богдан Станчу 13' 38' Уейлтон
68' Домо
70' Ричардд -много добре играе началото на тоя сезон

Champions League Group B
Arsenal
PSV
Steaua
Levski
Тежка група ще се постарая да взема нещо от Арсенал и ПСВ ,пък за Стяуа ще се старая за 2 победи