Най-драматични ми сезон от както играя ФМ приключи. В крайма сметка успях да стана шампион с Юве по един уникален начин. Ето го класирането:

Невероятен край. Преди последния кръг бяхме с равни точки в преките мачове напълно равни (първия мач аз победих с 2-1, втория те ме победиха с 2-1), но Интер бяха с по-добра голова разлика. Аз играех с отпадналия Сиена, те с Фиорентина. Чудото се случи. Алекс вкара 2 гола и победих Сиена, а Фиорентина победиха Интер с 1-0. По този начин аз станах шампион.
Героите на сезона:
Трезеге - машина. Нямаше спиране.

Карвальо. Почти всеки гол минаваше през него:

Каморанези (италиянец на сезона играещ в Серия А)

Яки. При него полжоението е малко по-различно. В началото играеше много зле и реших да го продам. Лацио го взеха за 14 милиона. Но точно след като го продадох почна да играе невероятно и все мач вкарваше. С глава е много добър. Прекалено много изпуска сам срещу вратаря и затова го махнах. На негово място взех Куаглиарела. Дано го замести добре.

Фелипе и Джордо - целия сезон стабилни.

Целия отбор:

Засега за кятото съм си осигурил Луис Хименез, Куаглиарела и Олф Мелберг (не го исках ама дойде щото Ман Сити даваха 4 милиона за Легроталие + него). Отива си само Якуинта.
Може би единственото място на което ще търся играч е десния защитник и централен халф. Трябва ми някакъв добър играч, който да може да задържа топката и да мисли атаките. Аз съм си поставил за цел постепнно да подмладявам отбора, ако може с италианци. Първия идва - Куагриарела, ако заместя и Зебина ще стане чудесно. Каморанези е другия възрастен, но има още какво да даде и ще е титуляр.
Това е засега. Много интересен сезон беше.