Вашата кариера [архив]

Всичко за вашите кариери
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com
Публикувай отговор
BaLkI

Re: Вашата кариера

Мнение от BaLkI »

НиКи написа:
но явно слабият му "финишинг" си оказа влиянието
е тва ме уби :rofl: :rofl: Лукарели поне при мен има 20 финишинг :D
Еми,честно казано,не съм му се заглеждал по оценките,но в двата мача срещу мен не показа умение пред гола.В първия излезе сам срещу Петков,преодоля го и.....се направи на сватбар,пращайки някой от трибуните в безсъзнание.А вратата беше абсолютно празна!Иначе бях казал на Топчо да го пази и даже да му прави секирки,когато се наложи.Елинчо си свърши работата,но когато се случваше Лукарели да се измъкне,италианецът или изпращаше топката в орбита,или Гошо спасяваше.....
НиКи

Мнение от НиКи »

Ами не съм играл с/у него и нз. Но поне финишинг му е 20 :D Ей ви новия Петър Жеков :)
untitled.JPG
Аз сега съм в лятната пауза, праа фурор с Колумбия(тях също ги вода) в кфалификациите за WC 2010 - на второ място съм - имам една загуба от Парагвай като домакин, едно равенство с Уругвай, всичко друго победи, включително победа над Бразилия като гост 8) 8) 8) Иначе в ЦСКА нещата вървят супер. За Мика Ааритало се спрягаше трансфер в Лион за 36,5 милиона, ама аз бързо им охладих апетитите :D Иначе нашия национален се представи невероятно на европейското - стигна полуфинал, където отпадна от Франция с 2:1.

П.П. Сега бих Боливия мн трудно с 3:2 кат гост с гол на Фалкао(Falcao) в 88 минута и вече съм първи :P
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

НиКи написа:Сега бих Боливия мн трудно с 3:2 кат гост с гол на Фалкао(Falcao) в 88 минута и вече съм първи :P
Еми браво!На мен по едно време Парагвай ми предложиха,но им отказах.Иначе в предишния ФМ имаше период,в който водех едновременно Левски и Австралия.Успях да вдигна Купата на африканските нации,а после започнах да мачкам в квалификациите за Световното.Стигнах до баражен мач с Уругвай,който спечелих с дузпи,ако не се лъжа и се класирах.Даже влязох в австралийската Зала на славата.... 8) Сега гледам,че Краси Балъков,който замени Пената в националния,не върви добре-провали се в квалификациите за Евро 2012 и положението му е "very insecure".Чуда се,ако го уволнят,дали да опитам да съм треньор на наште лъвове?
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Аз отстраних Йерусалим с общ резултат 2-1.
Първия мач бях домакин и победих с 2-1. Тактикатами беше 4-1-2-1-2. Поведох с 2:0, с много добра игра на Флаки и Неи, но в края на мача те ми вкараха и ме хвана много яд. Този гол беше много важен.
В реванша в Йерусалим излязох със същата тактика. Този път обаче играчите играха великолепно и не допуснаха гол, даже Флаки и Ивелин можеха да отбележат. Все пак в края си беше голяма драма, Неи получи червен картон в 86', Вальо Илиев изпусна дузпа в 91'. Тогава казах на отбора да бави играта колкото се може повече, Ивайло Петров би аут 35 секунди и съдията свири край на мача.
За жалост се паднах в много трудна група:
Севиля
Щутгарт
Рен
ЦСКА
Паниониос
Направо незнам как ще се оправям.
Някой ако знае да каже добър ДЦ че сега там са ми проблемите. След като Тунчев напиусна купих млад сърбин, но не се представя добре и сега играя с Ланзаат.
НиКи

Мнение от НиКи »

Ланзаат си е великолепен защитник, много е стабилен, стой си с него :) При мене върви доста добре. Отбора е много талантлив, не продадох нито един играч от първия отбор. Заминаха си Роберт Петров(Унтерхахинг), Ники Чипев(Карлсруе), Мартин Тошев(Карлсруе), както и Кевин Амунике(Аустрия Виена) за 1,5 млн. В отбора за втора поредна година под наем ще играе Wang Dalei. Другите които се присъединиха са Yan Sommer(Basel), Yuval Fogelman(Maccabi T-A), Omar Andrade(Alianza Lima), Alan(Guarani) Всичките са на 19 или по малко години и ще играят в юношеския отбор, някои пък ще напуснат под наем да трупат опит. Тая година първата жертва беше Локо София :D 8:1 ги бих за купата ако искате скрийн ше ви дам :) Единствената неяснота в отбора е Wang Dalei или Miguel Angel Fraga да е титулярен вратар, Фрага има доста голям напредък от миналата година, това ще се реши в оставащите предсезонни контроли. Другата неяснота е Куидо Ланзаат или Иван Иванов ще партнира в центъра на Вальо Илиев, но най вероятно Ланзаат, защото е по опитен и вече 1 година играе рамо до рамо с Вальо. Най вероятно титулярния ми състав ще изглежда така:

------------------------------Fraga(20)/Wang Dalei(19)
-Kiril Kotev(26)------Valentin Iliev(28)---Quido Lanzaat(28)------Yanko Valkanov(25)
----------------------Sami Rahmonen(21)---Teemu Turunen(22)
-----Marvin Angulo(21)----------------------------------------------Mika Aaritalo(22)
--------------------Branimir Kostadinov(19)----Adrian Hora(19)

В скобите пише кой на колко години е. Както виждате с тоя отбор мога да карам спокойно още 10 години, като ще трябва да сменя само защитата, която след време може би ще изглежда така:

------Tuomo Turunen(20)----Oded Gavish(17)----Kalle Makinen(18)----Yuval Fogelman(18)-----Ivan Ivanov(20)

Ако играя с 5 защитника от класата на тези написани ^тук^ и един качествен вратар отзад просто ще съм непробиваем.
Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

kyynadd написа:Някой ако знае да каже добър ДЦ че сега там са ми проблемите.
Ами Fabio Faria е доста добър и е млад-капитан е на младежкия национален отбор на Португалия.Не е скъп и лесно се навива,защото при мен го купиха от Локо(Сф),а аз го взех от тях....Силно го препоръчвам,защото лично при мен се представя изключително-избраха го за защитник и трансфер на годината,а също беше в идеалния отбор на ШЛ миналия сезон.Препоръчвам ти също да пратиш някой скаут да поогледа.Ако съгледвача е достатъчно добър нищо чудно да си намериш някой уъндъркид... ;)
НиКи

Мнение от НиКи »

ШЛ - трети предварителен кръг:

Изображение

реванш:

Изображение

Изстрадано, ама така е най сладко :P Янко Вълканов въпреки червения картон има оценка 8, правете си сметка къв мач е напраил :P . Добре че в жребия избегнах съперници като Ливърпул, Челси, Арсенал и подобни. Надявах се да ми се падне Стяуа ама и Пао става :) В групите ми се паднага някви пълни анонимници - Интер, Реал Мадрид, Олимпик Марсилия. По лесно от тва трудно :D Са ше видите как ше завърша на първо място :P :P :P :rofl:

Едит: Вече съм на World Class :P :P
untitled.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Изображение

Егати галактическия късмет имат тия ]:) :P
Изображение

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Изображение

Много трудна победа, но от изключителна важност - след 3 мача в групата напраих разлика от 4 точки на марсилци. Класирането е следното:

1. Реал Мадрид - 7 точки
2. Интер - 6 точки
3. ЦСКА - 4 точки
4. Марсилия - 0 точки

В много добри изходни позиции съм за третото място в тази убийствена група. Пък кой знае, може и за второто да мечтая :)

П.П. Ае някой друг да драсне нещо, само аз ли чета вече тоя форум :^)
Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

НиКи написа:П.П. Ае някой друг да драсне нещо, само аз ли чета вече тоя форум :^)
Не само ти.Аз вече приключих с полесезона.В шампионата имам 14 победи и един равен(срещу Нафтекс в Бургас-0:0).В ШЛ представянето ми е още по-добро.След като бих Челси и на два пъти Шахтьор и записах равенство с Нюрнберг в Германия,загубих с 1:2 от Челси на Стамфорд Бридж.Този мач,както и последната среща в групата с Нюрнберг в София(завършила 3:0 за мен),както знаете,бяха протоколни,но все пак играх с титулярите и завърших първи в групата.Вторият Челси има същия точков актив като моя,но с по-добра голова разлика и предимство при преките двубои Левски оглавява класирането.За съжаление жребият не бе много благосклонен и ме противопостави с Интер.Именно "нерадзурите" ме отстраниха на 1/4 винал в ШЛ преди два сезона,така че е време за реванш..... ]:)
Тва е от мен засега по-късно довечера мога да пусна и някое шотче,ако ви е интересно.... ;)
НиКи

Мнение от НиКи »

Тва е от мен засега по-късно довечера мога да пусна и някое шотче,ако ви е интересно.... ;)
Пускай, че то мойто стана като монолог :D
Изображение

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Аз се класирах на трето място в групата и ше играя в УЕФА. Резултатите ми са много интересни :giggle: :

ЦСКА - Интер 0:3
Реал Мадрид - ЦСКА 1:1
ЦСКА - Олимпик Марсилия 1:0
Олимпик Марсилия - ЦСКА 3:1
Интер - ЦСКА 1:1
ЦСКА - Реал Мадрид 1:4

В мачовете с Реал на два пъти ги повеждам, веднъж изравниха в 82-а минута и веднъж ме обърнаха до 1:4 :D С Интер мача в Италия пак така - аз ги повеждам - те изравняват. Като цяло мога да заключа от тия мачове че съм почти непобедим като гост :wasntme: :giggle: :D Ей го крайното класиране в групата:

1. Реал Мадрид - 16 точки - класира се
2. Интер - 10 точки - класира се
----------------------------------------
3. ЦСКА - 5 точки - отива в УЕФА
------------------------------------------
4. Олимпик Марсилия - 3 точки - оптада

Опаа май само аз съм зел точки от Реал 8) :giggle: Като точков актив слабо представяне, но все пак попаднах в ужасяваща група и за мене е истински подвиг че успях да хвана третото място, все пак съм едва втори сезон :)
Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Не четеш само ти темата, спокойно.
chonin

Мнение от chonin »

Аз започнах нова кариера, че старата ме уволниха от Локо Пд по средата на сезона, щото дадох ултиматум на ръководството да увеличи заплатите на играчите.. :shake: :giggle: Няколко месеца след това поех Верона, които са завършили 2ри в Серия C1A, но нещо не ми е интересно с тях и започнах на ново с Локо...
Сега ще се опитам да привлека бразилчето, Алекс, от Вашко, както и тва момче от ЦСКА, но ми трябват талантливи, перспективни защитници, ляв и десен..някой, ако има предложения да казва.. :S
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Значи за ляв пробвай моя идол Траян Дянков. 50 000 от Черноморец. Погледни няколко поста по-нагоре какво стана с него при мен в ЦСКА. Талантлив е перспективен мога да ти кажа за десен - Asher Tubi. Взех го в ЦСКА лятото на 2008 и има няколко показатели на 17 и 18. На 19 години е, младежки национал на Израел. Не струва над 100 000. Ако искаш ще дам шот. За ляв може да обиташ с Calin Christea (не съм сигуирен дали му е така името, погледни в младежите на Румъния под 19 или 21). Взех го в ЦСКА. Резерва е на Траян, но пък е качествен играч. Доста от нещата са му между 13-16 ако не и почти всички. Също национал на страната си. За него не съм напълно сигурен колко струва защото го взех в края на 2007. Ако искаш шот и от него кажи.
kanapat
Обратна връзка:

Мнение от kanapat »

амии.. десен - брат ми :rofl: шегичка
Изображение
Изображение
Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

За ляв защитник мога да предложа Веселин Минев.Е тва е моя Траян Дянков! :rofl: След продажбата на Вагнер тва момче стана титуляр и започна да се представя феноменално.Сега струва милион и половина......
НиКи

Мнение от НиКи »

Леви бекове:

Mikko Sumusalo
Yanko Valkanov
Nikola Vujadinovic

И тримата са класа, Вълканов е най дърт(ако броите 24 годишен за дърт :D )

Аз отстраних Аякс на 1/16 финал на УЕФА след като ги бих в Амстердам с 2:1 и паднах в София с 0:1 :D Следващия противник е Спортинг Лисабон, първия мач в Португалия ме биха с 3:1, но все още имам шансове :)

П.П. Десни бекове:

Dor Malul
Kiril Kotev
Tuomo Turunen
Sami Rahmonen(универсален играч, аз го използвам като MC и се представя блестящо, но може да играе и като DR)
Изображение

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Изображение

Има ли някой да се похвали с по голям резултат във вечното дерби при юношите :)

ЦСКА - Спортинг - реванш от купата на УЕФА:

Изображение

На един гол разстояние, така е най гадно.
Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Интер-Левски ШЛ 1/8 финал,първи мач:
http://i.data.bg/07/11/29/685632_orig.jpg[/img]
Последно промяна от BaLkI на 29 Ное 2007 23:48, променено общо 3 пъти.
Публикувай отговор

Обратно към “Кариери”