Мирослав Загорски - без пари, от Странджа-Металург, AM/FC
Имах наблюдения от него в стари игри когато бях в ЦСКА и ми бе харесал. До момента играе много добре, зад нападателите
Тодор Радомиров - 20К, от Локо Стз, FC
Най-класния играч в Етър, може би и в Б групата. Много е добър. В първия мач вкара 2 гола, а в останалите контроли вкарваше поне по 1. Невероятен играч за Б група.
Иван Петров - 10К, Чавдар Бяла Слатина - MC
Имах само 2-ма халфа, а аз играя схема с два и положението бе лошо. Трябваше ми още един, може би за титуляр. Намерих това момче. Физиката му е уникална (За Б група), в неща на 16, едно на 18 и едно на 19. Отделно и другите неща са му добри за стандартите на отбора ми. В първия мач вкара гол.
Симеон Иванов - под наме от Левски.
Станах сателит на Левски и беше лесно да взема Симеон. Добър защитник е, стана титуляр. До края на сезона ще се развие още повече
Юсуф Бело - 2К, от Рилски Спортист, вратар
Имах 2 вратаря, но и двамата не бяха добри. Бело си пасна точно.
Борис Кондев - без пари, от Пирин Разлог, ST
В старата ФМ 07 обикалях из отбори от Б група и все ог мъкнех след мен. Много добре играеше. И сега има сравнително одбри качества. Засега не се представя добре, но има време.
Румен Стоянов - 5К, от Светкавица, DC
Много стабилен защитник стана неизменен титуляр.
Мирослав Миндев - 10К от сливед, AMC R/ST
Един от най-добрите в Б група, поне за миналия сезон. Игграе добре. Изпозлвам го за дянсно крило.
Схемата ми е 3-2-3(атакуващи халфове)-2
Това е до момента. Както казах станах сателит на Левски. Целта ми е средата на таблицата. В първия мач победих Спортист Своге с 4:0. В контроилите загубих с 4:0 от Хонвед, бих с 3:0 Нафтекс и 4:0 Аристон. Загубих от Пирин с 1:2 и направих 3:3 с резервие на Левски
ПС: Едвали някой от тези играчи ви говори нещо, така че е нормално да няма интерес към това което пиша.