Вашата кариера [архив]
-
-
- BFL Team™
Re: Вашата кариера
Аз направих трансферния удар според мен. Взех Франческо Флаки, като совбоден агент. Има невероятни качества, над 3-4 неща на 17, 1-2 на 20, много малко под 15. Причината да е без отбор е че е наказан до юни 2008. Но трансфери си струва, защото като му изтече наказанието много отбора ще го искат, но аз мисля да го запазя. Ако някой иска шот от него да казва.
и аз го бях взел Флаки ама като видях че е наказан го освободих
-
Виждам че играеш много,ако искаш си кажи скайпа,за да играем ние двамката 1-на мрежичка ако искашBaLkI написа:Аз пък напредвам изключително бързо,защото си нямам много работа и имам време да играя Вече завърших втория си сезон с Левски,който завърши сравнително добре-направих страхотни мачове в ШЛ и УЕФА(един от които срещу Реал(М) в София 1:0 ),но на няколко пъти се издъних срещу по-слабите отбори в България
Иначе сезона започна добре-бих малко трудно Спартак(Вн) с 2:1 за Суперкупата и влезох в групите на ШЛ след като отстраних БАТЕ Борисов в 3-тия кръг(играех направо от третия кръг,заради коефициента от миналия сезон )Междувременно привлякох Omar Andrade от некъв перуански отбор,Tommy Hoiland от Литекс и Димитър Илиев от Локо(Пд).Очевидно последният ви е познат,но аз съм го взимал още на ФМ 2007 и знам,че ще стане машинка В ШЛ се паднах в група с Реал,Рома и Спарта.Завърших трети с 5 точки(две равенства със Спарта и победа срещу Реал )В мача срещу Реал постигнах най-великата победа в кариерата си на тоя мениджър-те бяха действащи европейски шампиони и направо ме смазаха,но Петков беше непробиваем.Някъде към 89-тата минута направих някаква смешна контраатака,при която топката се озова в краката на непокритият Андраде,който от десетина метра не сбърка.Смених Rafinha,който успя да спечели ценни секунди,влачейки се към резервната скамейка и съдията свири без да даде на Реал шанс за отговор През пролетта в УЕФА успях с подобна тактика да отстраня последователно Твенте(0:1 и 2:0) и Галатасарай(1:1 и 1:0),но отпаднах от бъдещия носител на купата Тотнъм след 2:2 в София и 0:2 като гост.Все пак благодарение на доброто представяне на Левски и останалите отбори(ЦСКА отпадна на 1/16 финал,а Локо и Спартак-в групите) от следващия сезон България ще има два отбора в групите
Титлата я взех по инерция-направих няколко издънки,но в решителните мачове нямах проблеми.За КРБ не ми се говори-в първия си мач срещу Черноморец решех да пусна резервите,които не успяха да вкарат.Стигна се до продължения и там опита на Бъргазлии си каза думата-вкараха ми гол,с който ме изхвърлиха от търнира
Еми тва е засега от моята кариера.Пак ще пиша като изиграя още мачове
Ето моя:la44o1
-
- BFL Team™
Според мен си сгрешил, защото като се оправи или ще вземеш много пари или ще ти е полезен. Е ще видим как ще стане при мен.Gosh0 написа:и аз го бях взел Флаки ама като видях че е наказан го освободих
Значи не става дума за Рафиня от Шалке 04,а за един бразилец,който бе открит от един от скаутите ми.Ако не е реген ви го препоръчвам-първият сезон докато се сработи с отбора не е нищо особено,но после става машина Струва няколко хиляди и може да се купи в началото на игратаНиКи написа:За колко купи Рафиня, в началото е почти 10 милиона?
-
В една от зимните ми контроли голмайсторът ми Неи се контузи и щеше да отсъства до края на сезона. Е, той е на 27 години, но след тая контузия, мястото му в ЦСКА е обречено, защото тук са: Чиликов (възвръща си формата, 1-ви избор), Брани Костадинов (страхотен и талантлив младок, 2-ри избор), Еньо Кръстовчев (доста добре играе, 3-ти избор), Гарсес (4-ти избор).
И така продадох голмайстора ми на Атлетико Паранензе за 800,000 $. Радвам се, че се завърна в родината си и му пожелавам всичко най-добро до края на кариерата му.
И така продадох голмайстора ми на Атлетико Паранензе за 800,000 $. Радвам се, че се завърна в родината си и му пожелавам всичко най-добро до края на кариерата му.
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
-
- Обратна връзка:
И те така.
Тежките приказки за житейските уроци винаги са ми се стрували излишни. Някак си твърде абстрактни и нямащи нищо общо с чисто материалните ми ценности и свободолюбивата ми натура. Smile Въпреки това дойде и моят ред да се убедя, че глупостите, които ти говорят мили роднини по сборове и немити циганки (в комплект с немита кристална топка, разбира се) по панаири, не са съвсем ненужни и могат да бъдат от голяма полза на всеки млад социопат и офталмолог. Уви, житейските уроци винаги се възприемат пост-фактум...
Житейски урок No. 1: Тъщите носят зло.
А тая дърта коза не ми беше и формално тъща. Просто майка на приятелката ми. Една хубава юнска сутрин трябваше да я поведа за ръка до службата на "мамчето", намираща се на китната улица "Иван Асен II", номер едикой си. Разбира се, тогава не осъзнавах, че опитът на един местен помияр да ме препикае по обувките, е предзнаменование за още по-тъмни дни в кариерата ми на футболен треньор, просто съжалих горкото кученце. Ако бълхите му се бяха наговорили да подскочат едновременно, сигурно щяха да го съборят...
Житейски урок No. 2: Внимавай къде ходиш.
Макар че тук нямаше какво да направя. Закръгленото човече се изстреля от въртящата се врата (такава скорост сигурно не е развивало през цялата си кариера) и за малко да събори приятелката ми. Вместо извинение кюфтето се примъкна през задната врата в някаква черна кола и последната отпраши без да ми даде възможност дори да го напсувам.
За по-лесно смилане на информацията, ще прескочим броени секунди назад във времето - и ще се озовем във фоайето на една излъскана сграда на същата улица "Иван Асен II". Там гореспоменатото кюфте водело разгорещен разговор с един запазен, но отдавна оплешивял чичко. За този разговор нямаше как да зная тогава, както непознатият не би узнал от раз, че косата на плешивеца е присадена.
- Ни щъ бе, искам си в Левски.
- Двойно ще ти вдигна заплатата, а Лъчо даже няма да ти се меси...
- Ааа, знам ги аз твойти обищания, наглава с тебе не мой да се излезе...
- Защо те е страх сега?
- Ни съ ибаай с мене ве, ни мъй страх. Просто искам да си работя с Левски
- Страх те е. Щото не ставаш. Иначе щеше да приемеш, кой ти ги дава тия условия...
- Ни стаам? Ай намери по-добър от мене в България!
- Хаха, първият срещнат на улицата ще наема и ще се справи по-добре от тебе.
Житейски урок No. 3: Кюфтакът е прав - наглава с тоя не може да се излезе.
Това също нямаше как да го знам тогава, но щях скоро да го разбера. Чичкото с изкуствен перчем просто изскочи пред мен и ме попита някога искал ли съм да се занимавам с футбол.
- Ами да, ама аз всъщност..... Хей, вие не сте ли...
- Браво, нает си.
- Миличко, тоя съм го виждала по телевизията.
...
Извинения ако съм обидил някого. :/
Тежките приказки за житейските уроци винаги са ми се стрували излишни. Някак си твърде абстрактни и нямащи нищо общо с чисто материалните ми ценности и свободолюбивата ми натура. Smile Въпреки това дойде и моят ред да се убедя, че глупостите, които ти говорят мили роднини по сборове и немити циганки (в комплект с немита кристална топка, разбира се) по панаири, не са съвсем ненужни и могат да бъдат от голяма полза на всеки млад социопат и офталмолог. Уви, житейските уроци винаги се възприемат пост-фактум...
Житейски урок No. 1: Тъщите носят зло.
А тая дърта коза не ми беше и формално тъща. Просто майка на приятелката ми. Една хубава юнска сутрин трябваше да я поведа за ръка до службата на "мамчето", намираща се на китната улица "Иван Асен II", номер едикой си. Разбира се, тогава не осъзнавах, че опитът на един местен помияр да ме препикае по обувките, е предзнаменование за още по-тъмни дни в кариерата ми на футболен треньор, просто съжалих горкото кученце. Ако бълхите му се бяха наговорили да подскочат едновременно, сигурно щяха да го съборят...
Житейски урок No. 2: Внимавай къде ходиш.
Макар че тук нямаше какво да направя. Закръгленото човече се изстреля от въртящата се врата (такава скорост сигурно не е развивало през цялата си кариера) и за малко да събори приятелката ми. Вместо извинение кюфтето се примъкна през задната врата в някаква черна кола и последната отпраши без да ми даде възможност дори да го напсувам.
За по-лесно смилане на информацията, ще прескочим броени секунди назад във времето - и ще се озовем във фоайето на една излъскана сграда на същата улица "Иван Асен II". Там гореспоменатото кюфте водело разгорещен разговор с един запазен, но отдавна оплешивял чичко. За този разговор нямаше как да зная тогава, както непознатият не би узнал от раз, че косата на плешивеца е присадена.
- Ни щъ бе, искам си в Левски.
- Двойно ще ти вдигна заплатата, а Лъчо даже няма да ти се меси...
- Ааа, знам ги аз твойти обищания, наглава с тебе не мой да се излезе...
- Защо те е страх сега?
- Ни съ ибаай с мене ве, ни мъй страх. Просто искам да си работя с Левски
- Страх те е. Щото не ставаш. Иначе щеше да приемеш, кой ти ги дава тия условия...
- Ни стаам? Ай намери по-добър от мене в България!
- Хаха, първият срещнат на улицата ще наема и ще се справи по-добре от тебе.
Житейски урок No. 3: Кюфтакът е прав - наглава с тоя не може да се излезе.
Това също нямаше как да го знам тогава, но щях скоро да го разбера. Чичкото с изкуствен перчем просто изскочи пред мен и ме попита някога искал ли съм да се занимавам с футбол.
- Ами да, ама аз всъщност..... Хей, вие не сте ли...
- Браво, нает си.
- Миличко, тоя съм го виждала по телевизията.
...
Извинения ако съм обидил някого. :/
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- Обратна връзка:
18.6.2007г.
Фокус Спорт:
Извънредно: Новият селекционер на националния отбор по футбол се казва Николай Алексиев
В изненадващо изявление днес по обед президентът на Българския Футболен Съюз Борислав Михайлов хвърли в шок спортната общественост у нас, оповестявайки личното си решение за назначаването на нов селекционер на трикольорите. Това е Николай Алексиев, бивш старши треньор на Етър (Велико Търново) и третодивизионния френски Тулон. 37-годишният специалист не само не фигурираше в списъка с кандидати за поста национален селекционер, но и въобще не присъстваше в спортния живот от миналата зима насам.
Треньорска кариера:
Етър (Велико Търново) - "Б" ПФГ - 26 мача, 20 победи, 4 равенства, 2 загуби, ГР 61-20, Директна промоция за "А" ПФГ
Спортинг Тулон Вар (Франция) - Le Championnat National - 21 мача, 15 победи, 2 равенства, 4 загуби, ГР 40-19
19.6.
"7 дни спорт" - Шокът на годината, анонимник поема националите
"Меридиан мач" - Треньор от трета дивизия поема лъвовете
"Обичам те, животно!" - Специален брой, посветен на гупите!
"Топспорт" - Боби Михайлов в сделка с Наско Сираков, послушко на националното кормило
Тези четири издания се въртяха из скромната ми квартира (третото заради моята спътница в живота), а безкрайните редове на учудване, присмех и чиста проба чесане на езика от водещи "специалисти" из интернет сайтовете се въртяха из главата ми. Защо не се дръпнах? Много просто - обичах предизвикателствата, та ако ще да е за сеир на цялата страна. И без това този национален отбор вече си беше пълен цирк и никой сериозно не му вярваше, пък и знае ли човек - по белия свят все ще се навият да вземат някой отпадък като мен и да му предложат добра заплата само заради визитката "бивш национален селекционер". Утре бях на пресконференция на същото място, на което бях нает от Плешивия Чичка, затова отсега се подготвях върху възможните отговори, които трябваше да дам на тия пишещи про....
фесионалисти. Мама им.
20.6.
Този път се бях сетил да си сложа някое по-'убаво сако, с което да излглеждам по-малко тлъст пред камерите. Седях заедно с плешивия чичка на едно длъжко бюро, отрупано с микрофони като труженичка на най-древната професия - с венерически болести, а зад нас висеше огромно картонено табло, отрупано с рекламки на Орифлейм, Глобул и джапанки от 1,50 лв.
И трите можеха да влязат в употреба де.
Пръв започна Плешото:
"Добър ден и благодаря за интереса от страна вас, журналистите. Целта на пресконференцията е да представим както новия селекционер на мъжкия отбор, така и да разясним в медийното пространство плановете си за развитието на националните гарнитури в следващите няколко години."
След това дойде и моя ред:
"Ъъ куре... кх, тоест, здравейте и от мен. Първо нека споделя, че за мен е чест да поема кормилото на отбор, който трябва да носи радост на всички българи. Отговорността е огромна, но не се плаша от нея, защото обичам предизвикателствата и не съм от страхливите, а от амбициозните."
Плешото веднага взе думата за да замаже положението:
"С назначаването на г-н Алексиев настъпва нов период в развитието на нашия футбол. Естествено, първостепенна и непосредствена цел си остава класирането на Евро 2008, но в по-дългосрочен план целите ни се свързват с изграждането на един боеспособен отбор за бъдещето. Целта на сегашния селекционер е да изгради гръбнака от играчи за следващия квалификационен цикъл, когато задължително трябва да извоюваме виза за световното първенство."
Последва истински дъжд от недодялани въпроси, вариращи от "И вие ли ще викате Гошко Пеев?", през "Откога не сте се занимавали с футбол?", та чак до "Вярно ли е, че заради вас е настъпила финансовата криза в Етър?". На които отговорих колкото се може по-дипломатично. Има време кога да ги дялам, все пак един от предшествениците ми си ги размяташе като пръскачка из лозе - то не бяха цървули, пердета и мириЖливи цици
22.6. Като добра душа се съгласих екипът ми да си остане същият - Илиян Илиев и Красимир Безински. Видях се с двамата, пихме по две треторазрядни водки (всъщност всички питиета, сравнени с тези по Кот Д'Азур са треторазрядни), а след като Илиев се свести, поговорихме по-сериозно и веднага им раздадох заданията да следят определени играчи от българското първенство.
25.6. След дълго преглеждане на резултати, статистики, видео от последния сезон в "А" групата и разбира се, цъкане на ФМ и ФМ Скаут, успях да събера един по-разширен състав. Предсезонната подготовка на родните и чужди отбори, както и първите кръгове от първенствата и ЕКТ, щяха да бъдат "скулпторът", който да одяла този списък до нужните ми максимум 26 индивида.
Вратари: Георги Петков, Димитър Иванков, Илия Николов, Тодор Тодоров
Защитници: Александър Тунчев, Кирил Котев, Валентин Илиев, Елин Топузаков, Живко Миланов, Михаил Венков, Даниел Божков, Петър Занев, Станислав Ангелов, Йордан Тодоров, Радостин Кишишев
Полузащитници, че и нападатели: Чавдар Янков, Благой Георгиев, Емил Гъргоров, Христо Янев, Стилиян Петров, Калоян Караджинов, Николай Димитров, Велизар Димитров, Ивелин Попов, Димо Атанасов, Димитър Телкийски, Здравко Лазаров, Мартин Петров, Владимир Манчев, Георги Чиликов, Цветан Генков, Димитър Бербатов
Предстоеше ми кратка ваканцийка от две седмици ( не че бях свършил каквато и да е работа ), преди да започна да се запознавам със състава на Уелс, бабунките в Поморие (уж казват, че вече нямало), както и тези в Бургас (тук съм сигурен, че има). Плешо успя да ми уреди контролка и със Северна Ирландия през октомври, четири дни преди да гостуваме на Албания.
Явно наистина не вярва, че ще се справя. Все пак е хубаво да мислиш в перспектива.
Фокус Спорт:
Извънредно: Новият селекционер на националния отбор по футбол се казва Николай Алексиев
В изненадващо изявление днес по обед президентът на Българския Футболен Съюз Борислав Михайлов хвърли в шок спортната общественост у нас, оповестявайки личното си решение за назначаването на нов селекционер на трикольорите. Това е Николай Алексиев, бивш старши треньор на Етър (Велико Търново) и третодивизионния френски Тулон. 37-годишният специалист не само не фигурираше в списъка с кандидати за поста национален селекционер, но и въобще не присъстваше в спортния живот от миналата зима насам.
Треньорска кариера:
Етър (Велико Търново) - "Б" ПФГ - 26 мача, 20 победи, 4 равенства, 2 загуби, ГР 61-20, Директна промоция за "А" ПФГ
Спортинг Тулон Вар (Франция) - Le Championnat National - 21 мача, 15 победи, 2 равенства, 4 загуби, ГР 40-19
19.6.
"7 дни спорт" - Шокът на годината, анонимник поема националите
"Меридиан мач" - Треньор от трета дивизия поема лъвовете
"Обичам те, животно!" - Специален брой, посветен на гупите!
"Топспорт" - Боби Михайлов в сделка с Наско Сираков, послушко на националното кормило
Тези четири издания се въртяха из скромната ми квартира (третото заради моята спътница в живота), а безкрайните редове на учудване, присмех и чиста проба чесане на езика от водещи "специалисти" из интернет сайтовете се въртяха из главата ми. Защо не се дръпнах? Много просто - обичах предизвикателствата, та ако ще да е за сеир на цялата страна. И без това този национален отбор вече си беше пълен цирк и никой сериозно не му вярваше, пък и знае ли човек - по белия свят все ще се навият да вземат някой отпадък като мен и да му предложат добра заплата само заради визитката "бивш национален селекционер". Утре бях на пресконференция на същото място, на което бях нает от Плешивия Чичка, затова отсега се подготвях върху възможните отговори, които трябваше да дам на тия пишещи про....
фесионалисти. Мама им.
20.6.
Този път се бях сетил да си сложа някое по-'убаво сако, с което да излглеждам по-малко тлъст пред камерите. Седях заедно с плешивия чичка на едно длъжко бюро, отрупано с микрофони като труженичка на най-древната професия - с венерически болести, а зад нас висеше огромно картонено табло, отрупано с рекламки на Орифлейм, Глобул и джапанки от 1,50 лв.
И трите можеха да влязат в употреба де.
Пръв започна Плешото:
"Добър ден и благодаря за интереса от страна вас, журналистите. Целта на пресконференцията е да представим както новия селекционер на мъжкия отбор, така и да разясним в медийното пространство плановете си за развитието на националните гарнитури в следващите няколко години."
След това дойде и моя ред:
"Ъъ куре... кх, тоест, здравейте и от мен. Първо нека споделя, че за мен е чест да поема кормилото на отбор, който трябва да носи радост на всички българи. Отговорността е огромна, но не се плаша от нея, защото обичам предизвикателствата и не съм от страхливите, а от амбициозните."
Плешото веднага взе думата за да замаже положението:
"С назначаването на г-н Алексиев настъпва нов период в развитието на нашия футбол. Естествено, първостепенна и непосредствена цел си остава класирането на Евро 2008, но в по-дългосрочен план целите ни се свързват с изграждането на един боеспособен отбор за бъдещето. Целта на сегашния селекционер е да изгради гръбнака от играчи за следващия квалификационен цикъл, когато задължително трябва да извоюваме виза за световното първенство."
Последва истински дъжд от недодялани въпроси, вариращи от "И вие ли ще викате Гошко Пеев?", през "Откога не сте се занимавали с футбол?", та чак до "Вярно ли е, че заради вас е настъпила финансовата криза в Етър?". На които отговорих колкото се може по-дипломатично. Има време кога да ги дялам, все пак един от предшествениците ми си ги размяташе като пръскачка из лозе - то не бяха цървули, пердета и мириЖливи цици
22.6. Като добра душа се съгласих екипът ми да си остане същият - Илиян Илиев и Красимир Безински. Видях се с двамата, пихме по две треторазрядни водки (всъщност всички питиета, сравнени с тези по Кот Д'Азур са треторазрядни), а след като Илиев се свести, поговорихме по-сериозно и веднага им раздадох заданията да следят определени играчи от българското първенство.
25.6. След дълго преглеждане на резултати, статистики, видео от последния сезон в "А" групата и разбира се, цъкане на ФМ и ФМ Скаут, успях да събера един по-разширен състав. Предсезонната подготовка на родните и чужди отбори, както и първите кръгове от първенствата и ЕКТ, щяха да бъдат "скулпторът", който да одяла този списък до нужните ми максимум 26 индивида.
Вратари: Георги Петков, Димитър Иванков, Илия Николов, Тодор Тодоров
Защитници: Александър Тунчев, Кирил Котев, Валентин Илиев, Елин Топузаков, Живко Миланов, Михаил Венков, Даниел Божков, Петър Занев, Станислав Ангелов, Йордан Тодоров, Радостин Кишишев
Полузащитници, че и нападатели: Чавдар Янков, Благой Георгиев, Емил Гъргоров, Христо Янев, Стилиян Петров, Калоян Караджинов, Николай Димитров, Велизар Димитров, Ивелин Попов, Димо Атанасов, Димитър Телкийски, Здравко Лазаров, Мартин Петров, Владимир Манчев, Георги Чиликов, Цветан Генков, Димитър Бербатов
Предстоеше ми кратка ваканцийка от две седмици ( не че бях свършил каквато и да е работа ), преди да започна да се запознавам със състава на Уелс, бабунките в Поморие (уж казват, че вече нямало), както и тези в Бургас (тук съм сигурен, че има). Плешо успя да ми уреди контролка и със Северна Ирландия през октомври, четири дни преди да гостуваме на Албания.
Явно наистина не вярва, че ще се справя. Все пак е хубаво да мислиш в перспектива.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- BFL Team™
Ники кефиш ме. Чакам с интерес какво ще правиш.
М/у бих Андерлехт като гост. Супер ценна победа.
М/у бих Андерлехт като гост. Супер ценна победа.
-
Малееее, Мустак, кефиш ма на макс.
плешо...
Започвам втория полу-сезон така:
ЦСКА - Видима 1:0 (Бранимир Костадинов)
ЦСКА - Вихрен 3:3
Локо Сф - ЦСКА 1:1
ЦСКА - Ботев Пд 3:1
Църно Море - ЦСКА 2:2
Църно Море - ЦСКА 1:4 (тоя път за купата)
В момента съм 5-ти, но разликата от 1-вото до 6-тото място е 6 точки.
плешо...
Започвам втория полу-сезон така:
ЦСКА - Видима 1:0 (Бранимир Костадинов)
ЦСКА - Вихрен 3:3
Локо Сф - ЦСКА 1:1
ЦСКА - Ботев Пд 3:1
Църно Море - ЦСКА 2:2
Църно Море - ЦСКА 1:4 (тоя път за купата)
В момента съм 5-ти, но разликата от 1-вото до 6-тото място е 6 точки.
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
-
И ето... отговорът от сработка на играчите ми вече показва страхотни резултати:
ЦСКА - Беласица 7:0
Най-добро от зимните ми нови попълнения е Даксон. Страхотен, техничен халф, който има страхотен удар. При атака при крилото той е непокрит (ВИНАГИ!) и много често вкарва и асистира. Бранимир Костадинов също се справя добре, а Ивелинчо от Литекс е много млад и често си изкарва жълти картони, но и той не се справя лошо. Морган Шнейдермейер е идеален млад централен защитник, младежки национал на Франция.
Следват мачове с:
Черноморец Бургас (като гост, 3-ти)
Пирин (домакин, 15-ти)
Левскиии (неутрален, 1-ви)
Aко в тези три мача взема победи, ще се изкача може би на върха и няма да е проблем за мен да спечеля така важната титла.
ЦСКА - Беласица 7:0
Най-добро от зимните ми нови попълнения е Даксон. Страхотен, техничен халф, който има страхотен удар. При атака при крилото той е непокрит (ВИНАГИ!) и много често вкарва и асистира. Бранимир Костадинов също се справя добре, а Ивелинчо от Литекс е много млад и често си изкарва жълти картони, но и той не се справя лошо. Морган Шнейдермейер е идеален млад централен защитник, младежки национал на Франция.
Следват мачове с:
Черноморец Бургас (като гост, 3-ти)
Пирин (домакин, 15-ти)
Левскиии (неутрален, 1-ви)
Aко в тези три мача взема победи, ще се изкача може би на върха и няма да е проблем за мен да спечеля така важната титла.
За съжаление в момента,в който трансферният прозорец се отвори бях засипан с оферти от знайни и незнайни отбори за двете открития на сезона-Рафиня и Андраде.Опитах се да ги запазя,но като отхвърлих няколко оферти те се разсърдиха.Е,трябваше да се разделя и с двамата-Бразилецът подписа с Байерн,от което клубът получи 3,6 млн.+25% от следващ трансфер+още 1 млн. при 20 гола на играча в Бундеслигата.Омар пък премина в Оксер за 7,5 млн.+ различни клаузи,подобни на гореизброените На тяхно място привлякох няколко млади и перспективни играчи-младежкият национал на Мамалигария Андрей Ионеску(Andrei Ionescu),финландците Патрик Ломски(Patrik Lomski) и Лаури Дала Вале (Lauri Dalla Valle),както и малко по-старият евреин Салим Тоама,който дойде от Стандард(Лиеж).В контролите всички те показаха стабилни игри,като особено добро впечатление ми направиха Ионеску и Тоама.Другите двама също отбелязаха първите си голове и,въпреки че са много млади,дадоха заявка за първия отбор.Между другото Лаури е wonderkid,което означава,че след време ще ми донесе много пари Освен това в младежкият ми отбор изглежда има също толкова перспективни футболисти-явно ме чакат добри дни
Тука сичкие с изсключение на 2ма-3ма сте маса тъпи и комплексирани .
-
- Обратна връзка:
Суон, престани да обиждаш!!!
Балки, Лаури Дела Вале наистина е изрод, развивай го!
Балки, Лаури Дела Вале наистина е изрод, развивай го!
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- Обратна връзка:
Никого не съм обидил на клубна основа.
И двамата правите яко офтопик, ако ви се ядат баници - си кажете направо.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
а под "кюфтакът" кой имаше предвид ?MuSTaKa написа:Никого не съм обидил на клубна основа.
ай не се прави на ударен
а на тебе май ти е мечта да ни нахраниш с баници
-
- Обратна връзка:
Някъде да съм нарекъл някого - говедо, шибан лескар, да съм пращал някого при Гунди?
Да съм намесил някъде ПФК Левски?
Или те кефи да си завираш главата под шамарите?
Да съм намесил някъде ПФК Левски?
Или те кефи да си завираш главата под шамарите?
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
хахаха офтопик... аз пиша за първи път от 5 дена на сам офтопик съм праил... бро глей се къв си от страни, а да ме кефи да си завирам главата под шамарите ли? хмм... може да видим на кой главата ще се завре под шамарите, ако искаш - 1 ЛС и се опраим :]MuSTaKa написа:
И двамата правите яко офтопик.