Вашата кариера [архив]
-
- BFL Team™
Вашата кариера [архив]
Отварям темата за да пишете за вашата кариера. Аз сега ще я инсталирам и после ще пиша.
Re: Вашата кариера
Значи имам 2 въпроса със кариерата
1.Как мога си купя играч който съм набелязал а не ми ги привлича автоматично без да ме пита
2. Кога почва самото бг първенство че още не ми е започнало
1.Как мога си купя играч който съм набелязал а не ми ги привлича автоматично без да ме пита
2. Кога почва самото бг първенство че още не ми е започнало
Аз почнах сейф с националите.Паднах 2:3 в Холандия,бих 4:1 Люксембург,1:0 Албания и сега преди решителния мач с Румъния ги водя с 1 точка,румънците паднаха 1:4 като гости на Беларус и ми позволиха да им дръпна ![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
-
- Обратна връзка:
ЗАЩО НЕ Е ИСТИНАААААААААА????
Иначе мойта кариера:От 4 мача(контроли) имам победа, равен и 2 загуби.Играя с ботев!!!
![Rolling on the floor Laughing :rofl:](./images/smilies/rofl.gif)
![Изображение](http://i.data.bg/08/01/12/753870_orig.jpg)
![Изображение](http://i.data.bg/08/01/12/754772_orig.jpg)
Аз пък започнах с Левски и вече съм към края на първия полусезон.По принцип вървя доста добре,макар че ми се струва,че нашите тимове са направени доста слаби
През летния трансферен прозорец не купих нито един играч,защото нямах пари
Все пак обаче започнах сравнително добре,след като взех суперкупата,побеждавайки Литекс след изпълнение на дузпи
(в редовното време-1:1).За ШЛ трябваше да играя срещу Мурата(Сан Марино),които бяха победили Хафнарфьордур в първия кръг.Нямах проблеми-2:0 и 4:0
В третия кръг обаче жребия беше доста по-тежък-Спарта(Прага).Изненадващо в първия мач в Чехия удържах 2:2,като дори можех да победя
В София обаче беше доста по-трудно-поведоха ме с 1:0,но с гол на Валери изравних.В 83-тата минута Йовов вкара за 2:1 и си помислих,че вече съм в групите,но чехите на свой ред отново изравниха в 92-рата минута
За щастие в продълженията Валери вкара втория си гол и това бе достатъчно за да се класирам
Паднах се в много силна група с Ман Юнайтед,Севиля и Лацио.На Олд Трафорд паднах с 3:0,но в София удържах 0:0 със Севиля и заех третото място,тъй като Лацио загубиха от Ман Ютд.С "Орлите" направих два "хикса" и сега ми предстоят мачовете с Манчестър в София и Севиля в Испания.Естествено ще се надявам на две загуби за Лацио,които ще ме оставят на третото място независимо от моите резултати
В "А" група съм на първо място и с точка в повече от ЦСКА и Локо(Пд),но все още не съм играл срещу срещу тези два отбора,така че нищо не е ясно
Еми тва е засега от моита кариерка с Левски.Като изиграя още мачове ще ги споделя тук ![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
![It wasn't Me :wasntme:](./images/smilies/itwasntme.gif)
![Worried :S](./images/smilies/worried.gif)
![happy :happy:](./images/smilies/happy.gif)
![Sad :(](./images/smilies/sadsmile.gif)
![party :party:](./images/smilies/party.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
-
- BFL Team™
Аз започнах кариера с ЦСКА.Играх 6 контроли :
Горник 0:3 ЦСКА-Неи вкара невероятен прехвърлящ гол след като излезе сам срещу вратаря и някъде от 25 метра от гол линията прехвърли вратаря на Горник.Това беше най-красивото попадение в мача.
Гроклин 3-4 ЦСКА-още в 1вата минута ме поведоха но до 70 минута аз успях да им вкарам 4 гола но след това малко се отпуснахме и те намалиха резултата.
Гронинген 3-0 ЦСКА-Това беше един от най-слабите мачове които са изиграл до сега.
ЦСКА 2-2 Лацио-невероятна игра показахме и на 2пъти поведохме но италианците все ни изравняваха.Цяло второ полувреме играх с 10 човека след като на полевремето направих всичките си сме и още в началото се контузи нападателя и така успя да удържа 2-2 на Лацио.
ЦСКА 1-1 Бенфика-добър мач направихме и дори можехме да вкараме още голове но просто португалците имат здрава защита и ни ни го позволиха но ние играхме като равен с равен на Бенфика.
ЦСКА 1-0 Ливорно-Интересен мач който завърши с минималния резултат за нас 1-0
Това бяха приятелските ми срещи.
За първенството играх с Беласица като гост и тотално ги надиграх и успях да ги бия с 0-3.За купата на Уефа се паднах срещу албанския Теута и изиграх доста срамен мач в София с много положения и нито един гол и така мача щеше да се реши в албания.След това пак играх като гост на Вихрен още в началото Вихрен си вкараха автогол и много ни натискаха и ние се справяхме страхотно но в 88 минута Кабус не изчисти една топка и тръгна да лъже защитниците на Вихрен в наказателното и те му взеха топката и изравниха
.До края на мача нямаше положения и така свърши мача.След 4 дена играя с Теута като гост.Те пак се бяха затворили като и като гости и така ми позволиха да им направя много атаки и още първото полувреме ги водех с 2-0
А второто ги сасипах с още 2 гола и така продължавам напраде в УЕФА и съм на 2 мача от групите.Съперника ми е Ултрех.Първо ще играя като домакин а после като гост.А следващия мач от първенството ми е срещу Марек като домакин и не трябва да изпъскам този мач.
Горник 0:3 ЦСКА-Неи вкара невероятен прехвърлящ гол след като излезе сам срещу вратаря и някъде от 25 метра от гол линията прехвърли вратаря на Горник.Това беше най-красивото попадение в мача.
Гроклин 3-4 ЦСКА-още в 1вата минута ме поведоха но до 70 минута аз успях да им вкарам 4 гола но след това малко се отпуснахме и те намалиха резултата.
Гронинген 3-0 ЦСКА-Това беше един от най-слабите мачове които са изиграл до сега.
ЦСКА 2-2 Лацио-невероятна игра показахме и на 2пъти поведохме но италианците все ни изравняваха.Цяло второ полувреме играх с 10 човека след като на полевремето направих всичките си сме и още в началото се контузи нападателя и така успя да удържа 2-2 на Лацио.
ЦСКА 1-1 Бенфика-добър мач направихме и дори можехме да вкараме още голове но просто португалците имат здрава защита и ни ни го позволиха но ние играхме като равен с равен на Бенфика.
ЦСКА 1-0 Ливорно-Интересен мач който завърши с минималния резултат за нас 1-0
Това бяха приятелските ми срещи.
За първенството играх с Беласица като гост и тотално ги надиграх и успях да ги бия с 0-3.За купата на Уефа се паднах срещу албанския Теута и изиграх доста срамен мач в София с много положения и нито един гол и така мача щеше да се реши в албания.След това пак играх като гост на Вихрен още в началото Вихрен си вкараха автогол и много ни натискаха и ние се справяхме страхотно но в 88 минута Кабус не изчисти една топка и тръгна да лъже защитниците на Вихрен в наказателното и те му взеха топката и изравниха
![Sad :(](./images/smilies/sadsmile.gif)
-
- Обратна връзка:
Както знаете играя с Ботев.От 4 контроли имах 1 победа,равен и 2 загуби.В шампионата почнах с доволен Х като гост на Пирин 0:0, но в 2 кръг се издъних здраво кат паднах 0:1 от Вихрен вътре.3-тия кръг имах гостуване на Левски.За всички контроли и мачове в А група имах отбелязан едва 1 гол!!!Излизам на герена в 4-5-1!Левски ме натика здраво в мойта половина, но направих неква смешна атака и ГООООООЛ- 0:1.Второто полувреме натиск на Левски, но нищо.И в 70мин. Удар и ГОООЛ- 0:2.Съдията даде 4 мин. продължение, ама в 3 мин.изкарах лилчо и той докато напусне терена съдията свири края!!!Левски 0:2 Ботев!!!Лошото е че в евротурнирите Левски отпадна от Спарта Прага,Локо сф и литекс също отпаднаха.Само ЦСКА остана!
-
Почнах сингъл с ЦСКА . До момента имам едно единствено ново попълнение - вратаря от Уотфорд Richard Lee - 24 годишен, продадох Петре за 1 милион на Аустрия Виена, в момента преговарям със Цървена Звезда да дадат 1,2 милиона за Котев, Верона купиха Машадо от Лейрия така че той си отива при всички положения през зимата, иначе преговарям с няколко бека но засега без успех. В предсезонните контроли се представих зле след като от 4 мача имам един Х с Париж ФК, загуби с 1:2 от Мълхаус, Сошо и Марсилия, но все пак тогава още изпробвах отбор и т.н. В мача с Мълхаус ме поведоха в 17-тата минута но в 20-тата Вили бързо изравни. В 77-мата Данчо Тодоров си вкара нелеп автогол след безадресно центриране от корнер на близката греда и нямаше време да стигна до равенството. Мача с Париж ФК вървеше с мое териториално предимство, но в 70-тата минута Машадо беше изгонен и не можах да стигна до победата. В мача с Марсилци като гост мача вървеше със съвсем леко предимство за мен и логично в 55-тата минута удар на Кабус рикушира в тялото на Jacques Faty и успях да открия резултата. Оттук нататък мача вървеше равностойно като колкото повече наближаваше края му толкова повече Марсилци взимаха надомощие, за да се стигне до 87- мата минута когато Модесте Мбами успя да изравни, а в продължението на двубоя Зенден отбеляза и победата отиде във Франция. В последния мач от предсезонната подготовка гостувах на Сошо. Успях да поведа след гол от фаул на Кевин Амунике в края на първото полувреме, но с два бързи гола на Гонсало Варгас в 49-тата и 54-тата минута ме поведоха и до края на мача играта беше равностойна и не успях да стигна поне до равен. Като цяло от предсезоннатат подготовка мога да обобщя - слаба игра със слабите - силна със силните. В първия мач от А група гостувах на Вихрен, чийто треньор Ераносян преди мача ми се отваряше че не мислел че ше зема титлата и т.н. , но в крайна сметка мача завърши 0:3 в моя полза
. Головете отбелязаха Маркиньос в 11-тата минута, Удоджи в 33-тата и отново Удоджи в 87-мата след един много красив гол с обръщане от около 6 метра от наказателното поле. Следващия ми мач е със Металургс на Армията за Купата на УЕФА(втори предварителен кръг), като другите ни евроучастници Литекс, Локо София и левски срещат съответно Вадуц(втори предварителен кръг за купата на УЕФА, първия мач в Ловеч), Фредрикстад(втори предварителен кръг за купата на УЕФА, първия мач в Норвегия) и Грасхопърс(трети предварителен кръг за ШЛ), като левски отстраниха ирландския Дери Сити във втория предварителен кръг за ШЛ с две победи по 1:0. Това е засега, после пак ше пиша ![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
![Giggle :giggle:](./images/smilies/giggle.gif)
-
- BFL Team™
Поех ЦСКА. До момента не съм изиграл контрола, само играчи купувам. Купих 2 футболиста - Ивелин Попов и Небойша Йеленкович, мисля че имената говорят достатъчно. Търся и някой по-стабилен защитник за всеки случай.
Иначе поздравления за победата на Ботев над Левски.![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
Иначе поздравления за победата на Ботев над Левски.
аз бих Румъния 4:1 на Васил Левски и по този начин се класирах за Евро 2008 където съм в група с Австрия,Италия и Чехия ![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
-
- Обратна връзка:
МЕРСИ!!!kyynadd написа:Поех ЦСКА. До момента не съм изиграл контрола, само играчи купувам. Купих 2 футболиста - Ивелин Попов и Небойша Йеленкович, мисля че имената говорят достатъчно. Търся и някой по-стабилен защитник за всеки случай.
Иначе поздравления за победата на Ботев над Левски.
![Rolling on the floor Laughing :rofl:](./images/smilies/rofl.gif)
ЗАЩО НЕ Е РЕАЛНОСТ!!!!!!!!!!Gosh0 написа:аз бих Румъния 4:1 на Васил Левски и по този начин се класирах за Евро 2008 където съм в група с Австрия,Италия и Чехия
При мен нещата продължават да вървят по мед и масло.В ШЛ записах загуба от Ман Юнайтед с 1:2 в София,но това не беше лоша новина,защото Лацио загубиха от Севиля с 1:5 у дома,което ме остави на третото място с точка в повече кръг преди края.Мача със Севиля в Испания го бях отписал,но с хиперзащитна тактика и само една смислена атака устисках 1:1
и след равенството на Лацио с Манчестър се класирах трети.В същото време всички български отбори освен ЦСКА отпаднаха още преди групите на УЕФА.ЦСКА обаче се представиха доста добре-бяха в група с Панатинайкос,Спарта(които аз изхвърлих от ШЛ
),Твенте е още един отлор,който не помня
Българите завършиха втори и заедно с Левски ще участват в пролетните кръгове на Купата на УЕФА.Там аз се паднах с Рен,но за ЦСКА нещата изглеждат сложни-Ливърпул
В "А" Група вече изглежда,че няма да имам проблеми със спечелването на титлата-водя със 7 точки,а срещу основните съперници бях безпогрешен-победих ЦСКА с 2:0 като домакин,Локо(Сф) с 1:0 като гост,Локо(Пд) с 4:3 в Пловдив и Литекс с 3:1 у дома
След края на полусезона ръководството ми отпусна 1,8 милиона за трансфери,които аз похарчих за един млад бразилец на име Rafinha(не този от Шалке 04
),както и за словака Душан Швенто,който дойде от Славия(Прага).
Тва е от мен засега![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
![Wondering :^)](./images/smilies/wondering.gif)
В "А" Група вече изглежда,че няма да имам проблеми със спечелването на титлата-водя със 7 точки,а срещу основните съперници бях безпогрешен-победих ЦСКА с 2:0 като домакин,Локо(Сф) с 1:0 като гост,Локо(Пд) с 4:3 в Пловдив и Литекс с 3:1 у дома
След края на полусезона ръководството ми отпусна 1,8 милиона за трансфери,които аз похарчих за един млад бразилец на име Rafinha(не този от Шалке 04
Тва е от мен засега
Преминах и груповата фаза на европейското.Успях да победя Чехия във първия мач с 2:1,следващия мач загубих 1:2 от Италия,и в последния решителен мач срещу домакините от Австрия успях да ги победя с 3:1 след като ме поведоха с гол на Иваншиц в 16 мин.,Божинов изравни в 60 мин.,а Мартин Камбуров вкара 2 гола във 82 и 84,и по този начин завърших на второ място със 6 точки,първи станаха Италия със 7.На четвъртфинала ще играя с Хърватия,ако успея да ги победя ще играя срещу победителя от Сърбия-Турция ![Evil ]:)](./images/smilies/evilgrin.gif)
![Evil ]:)](./images/smilies/evilgrin.gif)
-
- BFL Team™
След като домакин с Утрехт свърших 1-1 то като гост нещата не изглеждаха така.Още в началото от далече един неочакван удар попадна в вратата на Утрехт и така поведох с гол който ми осигуряваше продължаване на пред.Домакините съсем се обръкаха и до 20 минути ги водех с 2-0.До края на полувреме вкарах още един гол и така домакини бяха в криза и незнаеха как да излязат от своето поле.Обаче второто пувреме не запозна добре и още в 60 минута ми върнаха гола и така пак се прибраха и така ми позвалиха да им вкарам ое 2 гола.И така ще играя в групите на УЕФА утре ще разбера съперниците ми.
-
-
Сподели я, ако играеш с ЦСКА, че съм в началото на първенството и ми трябва силен старт!!!
Армейци Добрич Фен Клуб
![Изображение](http://i.data.bg/08/03/28/877127_orig.jpg)
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
![Изображение](http://i.data.bg/08/03/28/877127_orig.jpg)
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
ами играя атакуващ стил, бързо темпо, пасове по крилата и офанзивна схема, но всеки мач е различен, а за неговия трябваше доста по специална, заради недобрия резултат в София, той ми каза тяхни силни страни и т.н. , така че зависи от мача ![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
-
- BFL Team™
Аз с ЦСКА играя със следната схема
------------------------Неи---------------------------------------
--------Удожи--------Велизар--------Ивелин Попов---------
-----------------Тодор Янчев--------Кабус----------
-------Машадо---------Тунчев------Вальо-----------Данчо--
---------------------Ивайло---------------------------------
Или с други думи 4-2-3-1. Скоро чакам да дойде йеленкович, като най-верояно ще замести Янчев или Кабус
------------------------Неи---------------------------------------
--------Удожи--------Велизар--------Ивелин Попов---------
-----------------Тодор Янчев--------Кабус----------
-------Машадо---------Тунчев------Вальо-----------Данчо--
---------------------Ивайло---------------------------------
Или с други думи 4-2-3-1. Скоро чакам да дойде йеленкович, като най-верояно ще замести Янчев или Кабус