Патч със спонсори

Всичко свързано с FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Stargate

Патч със спонсори

Мнение от Stargate »

Има 1 патч във fifa 4 fans,който добавя много нови спонсори.Имам инсталиран патча,който маха бъга с изчезването на играчите,Некст-Джен патча и всичките пачове на БФЛ.Също съм правил новите трансфери в А група с Creation Master 09(правил съм играчите и съм им слагал снимки за менютата)и съм преименувал ECC на UEFA Champions League и EFA на UEFA Cup.Ще имам ли проблеми ако инсталирам и пача със спонсорите ?Мерси предварително :)
misho_1936

Re: Патч със спонсори

Мнение от misho_1936 »

Stargate написа:Има 1 патч във fifa 4 fans,който добавя много нови спонсори.Имам инсталиран патча,който маха бъга с изчезването на играчите,Некст-Джен патча и всичките пачове на БФЛ.Също съм правил новите трансфери в А група с Creation Master 09(правил съм играчите и съм им слагал снимки за менютата)и съм преименувал ECC на UEFA Champions League и EFA на UEFA Cup.Ще имам ли проблеми ако инсталирам и пача със спонсорите ?Мерси предварително :)
ти ми кажи от каде си го свалил Creation Master 09 ?
Stargate

Мнение от Stargate »

Ти си пуснал тема вече и там са ти казали и питаш и в моята тема.Иначе ето ти линка http://files.filefront.com/CM+09+Releas ... einfo.html
misho_1936

Мнение от misho_1936 »

Stargate написа:Ти си пуснал тема вече и там са ти казали и питаш и в моята тема.Иначе ето ти линка http://files.filefront.com/CM+09+Releas ... einfo.html
свалих го и го инсталирах го ама ми изсписва следното нещо
The application failed to initialize properly (0xc0000135).Click on OK to terminate the application. ???
Stargate

Мнение от Stargate »

инсталирай net.framework 2.0
misho_1936

Мнение от misho_1936 »

Stargate написа:инсталирай net.framework 2.0
мерси ама пак не стана сега ми изсписва don't send
flaboy

Мнение от flaboy »

misho_1936 написа:
Stargate написа:инсталирай net.framework 2.0
мерси ама пак не стана сега ми изсписва don't send

Аз съм с Виста и си върви сичко перфектно. Инсталираи net.framework 3.0 и тогава пробваи мисля ,че ще стане ;)
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2009”