ФИФА 09 Проблем

Всичко свързано с FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
mojomo

ФИФА 09 Проблем

Мнение от mojomo »

Моля ви се помогнете , не мога да подкарам фифа вчера си преинталирах Уиндоус и сега като инсталирам фифа 09 и като старирам играта ми изписва "fifa.exe is a not valid win32 application" пробвах много неща но не става преди не ми правила такъв проблем.И друг път съм си преинсталирал уиндоус и не ми правила такъв проблем играта.Сега пробвах и инсталирах The Godfather II и си върви перфектно,са,о фифата прави проблем. Ако някой знае как се оправя моля да ми помогне . Благодаря предварително !!
MoNteSo

Re: ФИФА 09 Проблем

Мнение от MoNteSo »

Имах същия пролем със някоя от по-старите фифи и го оправих по този начин.Даваш десен бутон и "properties" на "fifa09.exe" и настойрваш по този начин - http://kachi-snimka.info/images/jdv1240072994q.jpg

п.п. не гарантирам, че ще се получи, а и да не ти прави впечатление, че снимката е от exe-то на друга игра, това е просто за да ти покажа ;)
mojomo

Мнение от mojomo »

Благодаря , но за съжаление и това не помогна нямам представа как да го оправя. ;(
s3ch0

Мнение от s3ch0 »

Аз имам друг проблем. Много съжелявам, че не те попитах преди въпроса mojomo .

Проблема ми е като вкарам гол на ФИФА 09, вратата стои като стена и изобщо не помръдва. Ако някой знае как да го опрявя моля да ми обясни...
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2009”