Няма да пиша описанието всичко го има в торента - целият пач ---> Download: http://free.arenabg.com/details.php?id= ... 6c7446331a
Някой искаше пача и затова реших да го кача поздрави и приятна игра
FIFA 09 Mega Patch PC - Released !!!
-
-
Re: FIFA 09 Mega Patch PC - Released !!!
Имам въпрос към някой от екипа гледам че трябва да се инсталират официални пачове от ЕА - ще тръгне ли пачът на пиратско копие на играта мерси ? Имам проблем не мога да инсталирам официалните пачове на ЕА ... какво да правя без тях пачът ще върви ли ?
направих всичко както е описано в инфото.сложих и новия пач 1.21 но не става .след 2-3 мача играта крашва. и аз не можах да инстална пачовете(може ли да е от това).ако някой е успял нека да помага
-
- BFL Team™
Този патч е доста ентусиастка идея и 99 % е бъгав отсякъде. По принцип ние не сме им давали право да ползват нашите патчове(поне аз не знам такова нещо), а доклкото знам и доста други първенства ги ползват без позволение. Така че, който иска да си скапе ФИФА-та да го слага. Аз лично не съм го пробвал и мнението ми може да е малко пристрастно.
-
Бихте ли казали как се инсталира мега-патча, защото от тази информация в самия патч не става много ясно!!
-
като гледам тр да си с оригиналната игра
-
Някой ако го има да го качи някъде и да даде линк, ако може.