Вашите очаквания за ФИФА09?

Всичко свързано с FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
rap17ka7a
Обратна връзка:

Re: Вашите очаквания за ФИФА09?

Мнение от rap17ka7a »

ochko написа:Извинявайте много, ама една игра ако не ме грабне отначалото просто я изтривам. Антракс ти какво искаш? Да се мъча 2 седмици и да си тровя нервите с дървения PES за да ''разбера'' играта? Всеки един неотрален фен би предпочел ФИФА... Пуска играта, лесно меню, голям избор от отбори и първенства, приятно меню, подредено. Пуска ПЕС, някакви странни клавиши те карат да натискаш, чудиш се с Ман Ред или Ман Блу да играеш, other B или other C... Просто PES феновете имате нужда непрекъснато да изпадате в конфронтации за да се залъгвате колко по-добро е 'акото' на конами.
И аз това се опитвам да им обясна това е раздела за фифа ако сте истински финове на ПЕС както аз на ФИФА-та въобще няма да влизате тук.Каква ще е новата фифа дали ще се играе от 12 годишни от 5 годишни next gen ли ше е свирки ли ше прави това вас кфо ви интересува!?Ние си я играем никой не ви кара да я играете вие.ТОВА Е РАЗДЕЛА ЗА ФИФА!!!Аре спамете си във вашия раздел...
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Еми това че са ви сложни менютата доказва тезата че ФИФА фена е силно ограничен към мисловна дейност ;) , Кука > нова игра > Вид на купата > избор на отбор , явно ви затруднява много . Както казах и преди това , че коментираме ПЕС , е защото новите елементи във фифа 09 ги има в стария пес от преди години !! Нещата вече са тясно свързани , нелогично е да не се прави сравнение защото и слепец би видяк как 60 % от геймплея на ПЕС е пренесен във ФИФА без дори да си направят труда да сменят нещо !! Така , че ако искате да разберете каква ще е новата фифа , вижте ПЕС от преди 2-3 години и ще разберете ;)
Но да глупаво е да се спори тук в тази тема за това ще направя тема в свободната зона и да ви видим с какво ще ни оборите ;)
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Антри, сам си противоречиш. Значи хем геймплея на фифата е много зле, хем е откраднат от ПЕС?!?! И защо изобщо трява да ни ''оборвате''? Просто трябва да минат още няколко години за да успеят да си направят играта прилична...
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

ochko написа:Просто трябва да минат още няколко години за да успеят да си направят играта прилична...
Мисля,че в това се корени всичко фифа в момента е далеч от прилична,всъщност от версия 2005 е пълен боклук.ПЕС 2008 е също боклук но я предпочитам пред фифа 08,ПЕС 6 е еквивалента на фифа 2005.Една игра,която ти е приятно да играеш.То ми е интересно дали повечето от фифа фенчетата са играли тази версия или да не говорим някоя още по-архаична.Все пак ако някои е играл фифа от версия 99 нататък ще разбере каква е истината.Фифа 99 е истинската фифа,най-добрата аркаден симулатор,който ти е просто кеф да играеш.Фифа 2000 е добра но нищо повече(тва звучи малко познато)фифа 2001 отнова показва напредък.После 2002 отнова нищо нова.Следва 2003 най-голямата революция в фифа сериите.Играта вече се стреми да не е някакво симулаторче.Опитът да се създаде реален физично движение на топката(което в прочем си го има от началото на ПЕС серитие)тоя натиск на противника в края ако му водиш не можеш да излезеш от твоито поле в последните 15 мин и тнт.Следва 2004 къзето играта е доусъваршенствана но пак нищо ново.Следва и 2005 която е последната година с някави сериозни промени.И след това 3 издания пълно нехайство от страна на ЕА.Преди тези 3 версии ако сте ми схванали мислите ЕА през година правеха нещо,но сега...
Това,което само че не може да се отрече на Конами е,че пробват нещо ново всяка година,дали е успешно или не е друг въпрос.ЕА от 3 години не са направили нищо ново.Конами сами нямат парите на ЕА.Сега само че вече и Сони им стои зад гърба и от това могат да излезат много интересни неща.
Та така колко още години да чакаме че ЕА да направят отнова свясна Фифа?
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

maniakapetko написа:
ochko написа:Просто трябва да минат още няколко години за да успеят да си направят играта прилична...
Мисля,че в това се корени всичко фифа в момента е далеч от прилична,всъщност от версия 2005 е пълен боклук.ПЕС 2008 е също боклук но я предпочитам пред фифа 08,ПЕС 6 е еквивалента на фифа 2005.Една игра,която ти е приятно да играеш.То ми е интересно дали повечето от фифа фенчетата са играли тази версия или да не говорим някоя още по-архаична.Все пак ако някои е играл фифа от версия 99 нататък ще разбере каква е истината.Фифа 99 е истинската фифа,най-добрата аркаден симулатор,който ти е просто кеф да играеш.Фифа 2000 е добра но нищо повече(тва звучи малко познато)фифа 2001 отнова показва напредък.После 2002 отнова нищо нова.Следва 2003 най-голямата революция в фифа сериите.Играта вече се стреми да не е някакво симулаторче.Опитът да се създаде реален физично движение на топката(което в прочем си го има от началото на ПЕС серитие)тоя натиск на противника в края ако му водиш не можеш да излезеш от твоито поле в последните 15 мин и тнт.Следва 2004 къзето играта е доусъваршенствана но пак нищо ново.Следва и 2005 която е последната година с някави сериозни промени.И след това 3 издания пълно нехайство от страна на ЕА.Преди тези 3 версии ако сте ми схванали мислите ЕА през година правеха нещо,но сега...
Това,което само че не може да се отрече на Конами е,че пробват нещо ново всяка година,дали е успешно или не е друг въпрос.ЕА от 3 години не са направили нищо ново.Конами сами нямат парите на ЕА.Сега само че вече и Сони им стои зад гърба и от това могат да излезат много интересни неща.
Та така колко още години да чакаме че ЕА да направят отнова свясна Фифа?
Ами без значение ;) това тука е като да си фен на левски и цска не може едната година ПЕС другата фифа едната година плюеш едните другата другите.Аз фифата няма да я сменя с ПЕС никога с полиция не могат да ме накарат да играя ПЕС.Дали ние фифафеновете сме ограничени си е наша работа бе не мога да разбера кфо имате да доказвате вие ПЕС фенчетата !? :rofl: вие сте толко комплексирани от китайския боклук че сами се убеждавате че е по-добра.Фифата е смотана а нейните фенове тъпи.Сега доволни ли сте и ще престанете ли да влизате в нашия раздел !?Боже ма комплексарщина...
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

...от китайския боклук...
:rofl: :rofl: :rofl: омг.... човече.. моляте спри се ще хвана херния от смях !! :whew:
Не давай оценки за нещо с което не си запознат изобщо.. разбери , меко казано си смешен ;) Гаранция не знаеш и ЕА какви са по народност :giggle:
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Ох конами са японци а ЕА канадци кфо зн име!?Ше спрете ли смешни тъпи ПЕС фенчета да пишете в нашия раздел!?Почвам да се дразна майка ви дееба.Смешен съм тъп съм играя фифа ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА ВЪВ ВАШИЯ РАЗДЕЛ ОК !?

Нарушени точки 2.4 и 2.5 от Правилата!
  • spektarm
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Ти си типична извадка за средно статистически фифа фен ! Ограничен , гпупав и като няма с какво да се защити псува :)
Е аз няма да те обиждам или не .. ще ти кажа ФИФА ФЕН което си е най - голямата обида :giggle:
АА да щях да забравя.. с тия псувни най много да налапаш един БАНан !! Друго няма да постигнеш !
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Абе очаквах другите да се направят на ербап ама точно ти дето уш си от екипа и трябва да поддържаш добрия тон... колко пъти да ти обясня малоумен ли си какъв си НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА ДА ИГРАЕШ ФИФА НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА ДА СЛУШАШ ЗА ФИФА ЗАМИНАВАЙ С В РАЗДЕЛА И ЖИВЕЙ В ЗАБЛУДА.Къф човек си ти на къв език да ти се обясни че ти си тъпия и жалкия в случая...

Нарушена точка 2.5 от Правилата!
  • spektarm
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
napster

Мнение от napster »

rap17ka7a написа: Абе очаквах другите да се направят на ербап ама точно ти дето уш си от екипа и трябва да поддържаш добрия тон... колко пъти да ти обясня малоумен ли си какъв си НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА ДА ИГРАЕШ ФИФА НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА ДА СЛУШАШ ЗА ФИФА ЗАМИНАВАЙ С В РАЗДЕЛА И ЖИВЕЙ В ЗАБЛУДА.Къф човек си ти на къв език да ти се обясни че ти си тъпия и жалкия в случая...
Този, чийто държание е недопустимо си ти, не Асен. Вече не знаеш как да защитиш тезата си и почваш с псувните.
Аз ЩЕ продължавам да следя ФИФА, защото ми е една от любимите игри. Аз не харесвам новите ФИФИ за PC, но като всички показват, че са недоволни е логично от ЕА да се стегнат. При PES е обратното. Там всичко си е наред, но доста хора се оплакват от лицензите, затова КОНАМИ си взимат поука и се опитват да взимат повече лицензи.
А ТИ СИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-НЕКОМПЕТЕНТНИЯТ тук да се изказваж по въпроса коя е по-добрата игра. След като сам си признаваш, че си фенбойче и че ДАЖЕ НЕ СИ ИГРАЛ PES си ни ясен. Точно ти най-малко не трябва да пишеш по този въпрос. Истинските фенове на игрите не трябва да ги прехваляват, защото така само им правят МНОГО лоша услуга! При PES се оплаквам от лицензите, при FIFA се оплаквам от геймплейя, който не струва и пет пари. Като всички фенбойчета като тебе почват да я хвалят колко била велика да не мислиш, че ЕА ще решат да направят нови неща? Е заради такива като тебе всяка година трябва да се задоволяваме само с PES, вместо спокойно да си играем и двете игри.
Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

О боже ... Абе и ти си поредния кретен, който пише в тая тема... ти от къде знаеш от какво се оплаквам!?В случая говорехме коя играе по-добра ТОВА Е ФИФАТА а не от какво има нужда фифата и от какво ПЕС.Фифата има нужда от нова графика и нов геймплей и тогава ПЕС тотално ще умре.Даже не се изразих правилно не трябват нови просто трябва нещата които са за XBOX за FIFA 09 да се прехвърлят на PC.А ти ако беше поне малко компетентен щеше да се замислиш дали ще има FIFA 2010 изобщо за ПС при положение че има всички тия пиратски работи.ЕА няма да седнат да ти четат критиките в тоя форум.Вие бращолевите абсолютни глупости, които нямат нищо общо нито с темата, в която пишем нито с темата която започнахте.Недей да ми казваш колко съм компетентен и ти какъв фен си на фифа след като играеш ПЕС.Гледайте си вашата игра и това е.ФИФАта е по-добра от ПЕС и винаги ще бъде а това че има какво да се прави е съвсем отделен въпрос.Направо ми писна от "компетентните" ви мнения.ЗАМИНАВАЙТЕ СИ В РАЗДЕЛА!!!

Нищо не е нарушено от правилата!По правилата тъпите ПЕС фенчета трябва да изчезнат от тук!
Последно промяна от rap17ka7a на 17 Юли 2008 15:51, променено общо 1 път.
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Levski_forever
BFL Team™

Мнение от Levski_forever »

АБЕ СПРЕТЕ БЕ!!! ТОВА Е ТЕМА ЗА ФИФА 09 ,В ФОРУМ ЗА ФИФА -> В ФОРУМА FIFA FOOTBALL 2009 ПИШАТ САМО ФЕНОВЕ ,ИНТЕРЕСУВАЩИ СЕ ОТ ИГРАТА!
ЗА ПЕС 09 СИ ИМА ИМА ДРУГ ФОРУМ - > PES 2009 - ТАМ СИ ОБСЪЖДАЙТЕ ИГРАТА!
Изображение
napster

Мнение от napster »

creAtive написа:ето най-реалната игра
http://youtube.com/watch?v=1J6BS2sGS0w
http://youtube.com/watch?v=h4rU66AvVi8
http://youtube.com/watch?v=jCGZQQFKZnI
http://youtube.com/watch?v=g1oTdRt9Lws
а този е най-често срещащият се бъг...
http://www.youtube.com/watch?v=xMFDmjs556U&NR=1
Най-честият? Хмм направи го! Аз никога не съм го виждал, а има само едно, единствено видео с него.
А и като вие почнахте така, нека аз довърша:
http://www.youtube.com/watch?v=ozZN2pozSKQ
http://www.youtube.com/watch?v=o0WsFNLvOn8
http://www.youtube.com/watch?v=Gr03GXjJrIk
http://www.youtube.com/watch?v=kHeDXC-vegw
Това предполагам е от некадърно едитване:
http://www.youtube.com/watch?v=esNR3uBPXko
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Levski_forever написа:АБЕ СПРЕТЕ БЕ!!! ТОВА Е ТЕМА ЗА ФИФА 09 ,В ФОРУМ ЗА ФИФА -> В ФОРУМА FIFA FOOTBALL 2009 ПИШАТ САМО ФЕНОВЕ ,ИНТЕРЕСУВАЩИ СЕ ОТ ИГРАТА!
ЗА ПЕС 09 СИ ИМА ИМА ДРУГ ФОРУМ - > PES 2009 - ТАМ СИ ОБСЪЖДАЙТЕ ИГРАТА!

Обидите почнаха от другата страна ;) неи просто показахме факти и доводи на които те не могат да отговорят и почват с обиди !!
Рапичка или рапитката.. нз .. ама достатачно материал за БАН е събрал.. единствената причина до сега да не съм го изритал е че има нещо общо с под раздела на БФЛ а имено Ф-Г ама при още една обида няма да се замисля и ще го банна !! Кво се е разпсувал като селянин !! :^)
creAtive

Мнение от creAtive »

Вече 6 пъти съм го правил! Само дето не оцелвам вратата....
napster

Мнение от napster »

creAtive написа:Вече 6 пъти съм го правил! Само дето не оцелвам вратата....
Дай клип де!
И аз мога да кажа, че всяка атака има бъг при ФИФА, ама това са си празни приказки без материал.
Изображение
Ronaldinho10

Мнение от Ronaldinho10 »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

:yee:
:yee: :yee:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

PC Screenshot

Изображение

Изображение

Изображение

Менюто :irule: :metal:

Изображение

Изображение

Май тази година ще се играе ФИФА :omg:

източник All THE BEST *** and ***
creAtive

Мнение от creAtive »

napster написа:
creAtive написа:Вече 6 пъти съм го правил! Само дето не оцелвам вратата....
Дай клип де!
И аз мога да кажа, че всяка атака има бъг при ФИФА, ама това са си празни приказки без материал.
ИЗТРИХ Я!!!
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

Изображение
Никак,не е зле ама тва за ПС версията ли е онази снимка ако не се лъжа на Уилям Галас ]:)
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2009”