FIFA 09 PC със next-gen или без ???
Re: FIFA 09 PC със next-gen или без ???
Отново, говоря за Xbox 360... Изобщо четете ли?
-
При PS3/Xbox360 версията ФИФА се развива изключително добре. Това не подлежи на коментар, но ФИФА за PC е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БОКЛУК изобщо. И това не подлежи на коментар.
-
napster написа:При PS3/Xbox360 версията ФИФА се развива изключително добре. Това не подлежи на коментар, но ФИФА за PC е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БОКЛУК изобщо. И това не подлежи на коментар.
Това е наи краткия и верен коментар за фифа !
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
- Обратна връзка:
любопитен съм играл ли си я вобще тазгодишната фифа?>napster написа:При PS3/Xbox360 версията ФИФА се развива изключително добре. Това не подлежи на коментар, но ФИФА за PC е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БОКЛУК изобщо. И това не подлежи на коментар.
Играл е ПЕС с пачове... На ПЕСА графиката само му е хубава, ама за фифата ... Само ФИФА - Pro Evolition Soccer can s*ck my d*ck
-
http://xfire.com/profile/napsterbg/klamer4o написа:любопитен съм играл ли си я вобще тазгодишната фифа?>napster написа:При PS3/Xbox360 версията ФИФА се развива изключително добре. Това не подлежи на коментар, но ФИФА за PC е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БОКЛУК изобщо. И това не подлежи на коментар.
-
- Обратна връзка:
Хаха нищо не показа тука ма как да е изобщо незнам как вървят фифите за конзоли и слабо ме интересува защото аз играя само на ПС заради режима онлайн и турнирите във форума.Но ако си играл дори 10 мин фифа 09 демо ако имаш обективно мнение ще забележиш колко голяма е разликата.Аз лично не съм играл по-добра фифа до сега... може би 2002 се доближава като кеф от играта до тази... но 09 ще си я играя с най-голям кеф промените са достатъчни за да се получи една уникална игра. нито геймплей камо ли па графика да куцат... тфа еnapster написа:http://xfire.com/profile/napsterbg/klamer4o написа:любопитен съм играл ли си я вобще тазгодишната фифа?>napster написа:При PS3/Xbox360 версията ФИФА се развива изключително добре. Това не подлежи на коментар, но ФИФА за PC е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БОКЛУК изобщо. И това не подлежи на коментар.
Мен ме дразни, точно защото е с хубава графика... Пускам играта, викам си "Еей, начи и геймплея трябва да отговаря, поне малко да са го променили..." Ноо не... Няма ги иновативните начини за завъртане на топката от уефата... Само контролите разбъркали и добавили контрол с мишка... То от геймплея главно се оплакваха хората, не графиката.
Та пускам, и мозъка ми е свикнал да гледа хубава графика, и като я гледа да знае че има хубава игра ама... Не... Не ми хареса изобщо...
П.П. Но ако се замислим има ГОЛЯМА РАЗЛИКА в геймплей... Защитата има по-голямо ниво на трудност, а вратарите - по-малко... Уау! Със сигурност са се потрудили.
Та пускам, и мозъка ми е свикнал да гледа хубава графика, и като я гледа да знае че има хубава игра ама... Не... Не ми хареса изобщо...
П.П. Но ако се замислим има ГОЛЯМА РАЗЛИКА в геймплей... Защитата има по-голямо ниво на трудност, а вратарите - по-малко... Уау! Със сигурност са се потрудили.
-
- Обратна връзка:
Новите финтове по свободното движение на топката борбата за първа топка и тн никой не ги забелязва... хора вие играете ли я тази игра!?t00ny написа:Мен ме дразни, точно защото е с хубава графика... Пускам играта, викам си "Еей, начи и геймплея трябва да отговаря, поне малко да са го променили..." Ноо не... Няма ги иновативните начини за завъртане на топката от уефата... Само контролите разбъркали и добавили контрол с мишка... То от геймплея главно се оплакваха хората, не графиката.
-
A ти не забеляза ли, че всичко останало е същото?rap17ka7a написа:Новите финтове по свободното движение на топката борбата за първа топка и тн никой не ги забелязва... хора вие играете ли я тази игра!?t00ny написа:Мен ме дразни, точно защото е с хубава графика... Пускам играта, викам си "Еей, начи и геймплея трябва да отговаря, поне малко да са го променили..." Ноо не... Няма ги иновативните начини за завъртане на топката от уефата... Само контролите разбъркали и добавили контрол с мишка... То от геймплея главно се оплакваха хората, не графиката.
-
- Обратна връзка:
Че то остана ли нещо !? Ти какво искаш като цъкнеш F5 футболистите да ти правят свирки!?Чак като пораснеш и прелъжеш некоя съученичка може и да ти се отвори парашута...napster написа: A ти не забеляза ли, че всичко останало е същото?
Нарушени точки 2.4 и 2.5 от Правилата!
- spektarm
аз не мога да разбера как може да играете 1 мач дори няма и 1 мач и почнахте да коментирате играта аз почнах да я критикувам след като намерих бъга с горната греда
Кво секи с финтове геймплей и кво постигнахте да не би 1 от вас ще накара някой от ЕА да я промени ли
rap17ka7a такива хора направо ги отсвиркай !!! няма смисъл да им обясняваш !!!
Кво секи с финтове геймплей и кво постигнахте да не би 1 от вас ще накара някой от ЕА да я промени ли
rap17ka7a такива хора направо ги отсвиркай !!! няма смисъл да им обясняваш !!!
Последно промяна от Mapuo на 17 Сеп 2008 19:51, променено общо 1 път.
Това че не е next-gen e 100% сигурно!Само са направили по добри текстури и са пипнали тук там енджина, но няма голяма промяна.Иначе публиката и стадиона са си все още "картинки"
е НА ПЕС-а агитките да не бид а са по добри ???? със същите фанелка като на футболистите и червени ( и от сорта цветове ) шалчета ???? а за стадионите ??? кво им е доброто да само САНТИАГО БЕРНАБЕУ ми харесва и НОУ КАМП !! друго не се сещам май а и съм сигурен че съм играл на двете игри повече от теб такаче ае не ни дразни с твойте измишлиотини играе ми ПЕС с патчове и ми я хвали !!
Аз не сравнявам сега фифа с песа смятам я за отделна игра
Абе на който не му харесва ФИФАта нека изчезва от тоя форум, па ако не изчезне, няколко човека ще споменат майка му ;]
-
- BFL Team™
Ако не престанете със спама.. ще предприема радикални марки !