Вашите очаквания за ФИФА09?

Всичко свързано с FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Ivelin

Re: Вашите очаквания за ФИФА09?

Мнение от Ivelin »

Моля ви не разбирам мн от компютри но това което мога да разбера каква ми е щайгата - давам десен бутон на моя компютър и ми излиза :
Computer:
Inter(R)
Celeron(R) CPU 2,40GHz
2.42 ГХц, 1.00 ГБ RAM
Искам да питам ще ми тръгва ли фифката 09 :|
karamelcho
Обратна връзка:

Мнение от karamelcho »

Ivelin написа:Моля ви не разбирам мн от компютри но това което мога да разбера каква ми е щайгата - давам десен бутон на моя компютър и ми излиза :
Computer:
Inter(R)
Celeron(R) CPU 2,40GHz
2.42 ГХц, 1.00 ГБ RAM
да
Изображение
Изображение
creAtive

Мнение от creAtive »

Ivelin написа:Моля ви не разбирам мн от компютри но това което мога да разбера каква ми е щайгата - давам десен бутон на моя компютър и ми излиза :
Computer:
Inter(R)
Celeron(R) CPU 2,40GHz
2.42 ГХц, 1.00 ГБ RAM
щом на това му викаш щайга
sparky_killer

Мнение от sparky_killer »

Computer:
Inter(R)
Celeron(R) CPU 2,40GHz
2.42 ГХц, 1.00 ГБ RAM
Не е много сигорно с тоя процесор ,а също трябва да си кажеш и видео картата
Ivelin

Мнение от Ivelin »

Момчета мерси мн явно ми е добър компа не разбирам мн не знам от каде да видя каква ми е видео картата но до колкото знам май е 64 мн се притеснявам казвате че компа ми е добре ами картата ще стане ли ако е 64 мб ?
Volov_Forever

Мнение от Volov_Forever »

Ivelin написа:Момчета мерси мн явно ми е добър компа не разбирам мн не знам от каде да видя каква ми е видео картата но до колкото знам май е 64 мн се притеснявам казвате че компа ми е добре ами картата ще стане ли ако е 64 мб ?
Най-вероятно НЕ!
Ivelin

Мнение от Ivelin »

Такъв ми е бил компа както съм писал по горе:
Computer:
Intel(R)
Celeron(R) CPU 2,40GHz
2,42 ГХц, 1,00 ГБ RAM
А видео картата ми казаха, че е 64 Мб...
Последно играта ще върви ли или не :S ?
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Ivelin написа:Такъв ми е бил компа както съм писал по горе:
Computer:
Intel(R)
Celeron(R) CPU 2,40GHz
2,42 ГХц, 1,00 ГБ RAM
100% не.Дори и да ти тръгне на минимални изисквание е възможно да сече. ;)
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
sparky_killer

rap17ka7a написа:
Ivelin написа:Такъв ми е бил компа както съм писал по горе:
Computer:
Intel(R)
Celeron(R) CPU 2,40GHz
2,42 ГХц, 1,00 ГБ RAM
100% не.Дори и да ти тръгне на минимални изисквание е възможно да сече. ;)
Aбе ако купи някоя видео карта (50-60лв) ще тръгне сигорно ,но ние още нз изискванията като излезат ще видиш какво точно ще трябва да ъпгрейдваш
Ivelin

Мнение от Ivelin »

амиии това е добре да ще изчакам те щом били по 50-60 лв тея видео карти значи е добре работата :D аз си мислех че са по 100-200 лв ... ами така наречения процесор и разни други работи ще имат ли значение ? не знам кво точно съм ви обяснил по горе нямам си понятие от комп. който може да помага :D
sparky_killer

Ivelin написа:амиии това е добре да ще изчакам те щом били по 50-60 лв тея видео карти значи е добре работата :D аз си мислех че са по 100-200 лв ... ами така наречения процесор и разни други работи ще имат ли значение ? не знам кво точно съм ви обяснил по горе нямам си понятие от комп. който може да помага :D
То свестна видео карта си струва 100-200 лв ,но аз говоря за карта с която вероятно ще върви фифата (но то не се знае де може и с твойта да си тръгне) както и да е ще поживеем и ще видим ,иначе споко ако не ти тръгне то за сравнително малко пари ще си ъпгрейднеш компа достатачно.
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

sparky_killer написа:
Ivelin написа:амиии това е добре да ще изчакам те щом били по 50-60 лв тея видео карти значи е добре работата :D аз си мислех че са по 100-200 лв ... ами така наречения процесор и разни други работи ще имат ли значение ? не знам кво точно съм ви обяснил по горе нямам си понятие от комп. който може да помага :D
То свестна видео карта си струва 100-200 лв ,но аз говоря за карта с която вероятно ще върви фифата (но то не се знае де може и с твойта да си тръгне) както и да е ще поживеем и ще видим ,иначе споко ако не ти тръгне то за сравнително малко пари ще си ъпгрейднеш компа достатачно.
Вече трябва да се ориентирате към нови компютри тъй като започват да навлизат 4 ядрени процесори рамта отдавна е ДДР2 и тн тн тн и тия старите неща няма да можете да ги ъпдейтнете заради старото дъно ;) демек на 3 години горе долу трябва нов компютър.Даже с това темпо на технологиите и на 2 ;)
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Andres_Messi

Мнение от Andres_Messi »

Аз моя комп му сменях 4астите ! Абсолутно вси4ко само кутията ми остана!Февруари месец го взех и сега трябва пак да го сменям защото игрите като GRID не тръгват!Но мисля да не взимам нов а PS3!
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER Изображение
Di Canio

Мнение от Di Canio »

Хаха, в днешно време колко много пари се дават само за някакви си игри :rofl:
Ivelin

Мнение от Ivelin »

Благодаря много за съдействието на всички! Ше изчакам и щом щайгата е била добре само видео картата е проблем и може за малко пари да я заменя толкова колкото да ми тръгне играта не е проблем мерси на всички и дано по скоро се радваме на новата фифка и дано да е нещо по различно наистина както се говори ако не ще търся вече други зарибявки от 5 години играйм едно и също :(
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Ivelin написа:Благодаря много за съдействието на всички! Ше изчакам и щом щайгата е била добре само видео картата е проблем и може за малко пари да я заменя толкова колкото да ми тръгне играта не е проблем мерси на всички и дано по скоро се радваме на новата фифка и дано да е нещо по различно наистина както се говори ако не ще търся вече други зарибявки от 5 години играйм едно и също :(
Очаква се тази година сетне да е по добра и с промени аз я чакам с нетърпение :happy: :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Ivelin

Мнение от Ivelin »

мда и аз силно се надявам това което съм прочел да е вярно ако всичко което казват е истина просто фифа09 ще задмине всички наши очаквания нооо ако е същото само с малки промени не знам ... а и може би тази фифа ще е последната за пс така чух за повече инфо мога да се помъча да намеря и линкът но все пак няма да ви лъжа :|
sparky_killer

Вми да ,или ще правят еднакви фифи за конзоли и за пц или въобще да не правят нищо :devil: Омръзна ми всяка г. едни и същи боклуци за компютър. 8)
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2009”