FIFA 09 PC със next-gen или без ???

Всичко свързано с FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Mapuo

FIFA 09 PC със next-gen или без ???

Мнение от Mapuo »

Извинете ме за въпроса но само next-gen-а ми е в главата кажете ми FIFA 09 PC със Next-gen ли е или БЕз че само се дразня

И повтарям извинете ме за темата ама се не мога да намеря точното място където пише защото нямам толкова свободно време !!

Благодаря за разбирателството :blush:
__SaNd1__

Re: FIFA 09 PC със next-gen или без ???

Мнение от __SaNd1__ »

FIFA 09 PC - Current Gen - Но с Големи промени които си личат с просто око :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Mapuo

Мнение от Mapuo »

Егати тъпото щото се говореше че за плейстейшън и за ПС ще бъдат с некст ген егати тъпото !!! друго си е с некст ген !!! еееееееее ;(
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

Next-Gen догодина.. може би :think:
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Ако има догодина фифа за PC. :giggle:
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Според тея от gamerzhut фифата ще е некст-ген.Това за жалост показва колко може да е некомпетентна една медия в България.Поне са сложили системните изисквания,които не са никак леки(те са реални проверих на още едно място)

Очаква се новата FIFA 09 да бъде наистина некст-джен дори и за феновете на персоналните компютри. След това идва и логичния въпрос дали тази обновена FIFA няма да изисква доста мощен компютър. Истината е, че минималните изисквания изобщо не са за подценяване.

Минимални системни изисквания:
Поддържани ОС: Windows XP
Процесор: Pentium 4 2,4 GHz или еквивалентен
Памет: 1 GB
Графична карта: 6600 Nvidia графични карти или еквивалентни ATI с поддръжка на Pixel Shader 3
DirectX версия: DirectX 9.0c
Звук: DirectX съвместимава саунд карта
Дисково пространство: 4 GB

Препоръчителни системни изисквания:
Поддържани ОС: Windows XP / Vista
Процесор: AMD или Intel процесор с две ядра
Памет: 2 GB
Графична карта: 7800 Nvidia графични карти или еквиваленти ATI
DirectX версия: DirectX 9.0c
Звук: DirectX съвместима звукова карта
Дисково пространство : 4 GB
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
TiberiuM

Мнение от TiberiuM »

Да да да нали гледах клипове туй онуй за тая грозотия ако се иска pixel shader 3 то PES-а трябва да е с pixel shader 6 (въпреки че няма такъв)
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

TiberiuM написа:Да да да нали гледах клипове туй онуй за тая грозотия ако се иска pixel shader 3 то PES-а трябва да е с pixel shader 6 (въпреки че няма такъв)
хАУХахуахухаху пак компетентно мнение ;)
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

rap17ka7a мнението си е много компетентно.ПЕС 2008 с мин изискванията е наполовина по-лека от новата фифа.А за рикъмендет не изисква задължително двуядрен.Да наистина има значително подобрение по-графиката,но наистина не заслужава Pixel Shader 3.А и все още не съм видял един нормален лицев ингейм шот от новата фифа за PC.За това бих казал,че и сега графиката си е по-слаба от тази на ПЕС.Надявам се все пак играта да оправдава изискванията си.Но ще видим скоро какво е положението.
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

maniakapetko написа:rap17ka7a мнението си е много компетентно.ПЕС 2008 с мин изискванията е наполовина по-лека от новата фифа.А за рикъмендет не изисква задължително двуядрен.Да наистина има значително подобрение по-графиката,но наистина не заслужава Pixel Shader 3.А и все още не съм видял един нормален лицев ингейм шот от новата фифа за PC.За това бих казал,че и сега графиката си е по-слаба от тази на ПЕС.Надявам се все пак играта да оправдава изискванията си.Но ще видим скоро какво е положението.
Докато не пуснеш играта не можеш да казваш нищо... на шотове и трейлъри фифата до сега беше в пъти по-добра от ПЕС ама само до там... аз казах че мнението му е некомпетентно заради шейдърите които започна да коментира... той да не би да знае на каква основа са направени екипите и другите работи!?
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
napster

Мнение от napster »

От сегашните ин-гейм пикове си личи че най-голямата графична промяна е в лицата, които за разлика от досегашните са реални. Но пък топката е по-голяма от главата на играчите... самите играчи като цяло пак изглеждат много смешно (без лицата). А определено изискванията са прекалено високи.
Геймплейят за пореден път е същият, 5 годишен нереален физичен енджин с подобрения. Така че, ако сте се надявали че няма да играете аркада, а симулация, се лъжете много.
Само ми е интересно да видя какво ще откраднат този път от КОНАМИ. (Разбрах че са сложили Edit Possition, ако е вярно, вече ЕА са абсолютните долни крадци!)
Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

napster написа:От сегашните ин-гейм пикове си личи че най-голямата графична промяна е в лицата, които за разлика от досегашните са реални. Но пък топката е по-голяма от главата на играчите... самите играчи като цяло пак изглеждат много смешно (без лицата). А определено изискванията са прекалено високи.
Геймплейят за пореден път е същият, 5 годишен нереален физичен енджин с подобрения. Така че, ако сте се надявали че няма да играете аркада, а симулация, се лъжете много.
Само ми е интересно да видя какво ще откраднат този път от КОНАМИ. (Разбрах че са сложили Edit Possition, ако е вярно, вече ЕА са абсолютните долни крадци!)
Няма значение дали са крадци ;) Ние искаме най-качествената игра нали така!?Значи ЕА да откраднат кфото си заслужава от Конами + това което имаме на лице във фифата и да направят идеалната ФИФА а конами да ми душат чорапите тъпи жълтури :giggle: аз на нищо не се надявам независимо каква фифа ще излезе и какво "куче" аз ще играя фифа ;)
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

:rofl: Човек.. я се замисли !! ФИФА вкарват неща , които в ПЕС ги има от 2000 година ?? Кой на кого диша чорапите ??? Ти просто и представа си нямаш колкко още възможности има ПЕСа , за които ФИФА не са и чували... Има толкова подробен разбор за всеки мач
Изображение
за всеки играч каква работа свършил , колко паса и шута е направил като всяко положение може да го видиш чрез различни графични анимации и таблици , дали е позициониран , играе в зона или има индивидуална задача !

Изображение

И всичко е направено супер интелигентно и лесно и още много много много неща има за които и не подозираш !!
Ае изобщо говориш само глупости. И идея си нямаш колко ама колко е напред с материала ПЕСа и колко е жалка твоята фифичка!!!
napster

Мнение от napster »

Съгласен съм.

Асене, той си го каза - фенбойче е. Не му пука, че ПЕС е по-добра, играе си ФИФА. Негов си проблем.

А между другото, свалете си Winning Eleven 2002, ще видите невероятната прилика в геймплейя. После кой бил назад с материала :rofl:
Стига сте говорили на изуст.
Изображение
t00ny

Мнение от t00ny »

Опа, двоен пост...
Последно промяна от t00ny на 14 Сеп 2008 20:58, променено общо 1 път.
t00ny

Мнение от t00ny »

Частично, да. Лицата и моделите на телата са next-gen. Фланелките, стадионите, публиката, геймплея, са current gen с подобрения. Бих казал, че 2010 ще има некс джен, защото портването ще бъде трудно за ЕА с таз технология, а и в сравнение с 2009, която натоварва много, представете си 2010 как ще е... Може би и по-късно даже, 2011 сигурно, не знам, ЕА да си решават, аз ще си играя на бокса :rofl:
А и е вече ясно, че ФИФА е по-добра от ПЕС, поне next-gen. Разтършувайте се по форумите и ще видите, че много фенове (всеки един който съм виждал де) на ПЕС, които са видяли видеото от играта, казват, че на 2009 няма да има големи геймплейни промени, докато ЕА са се потрудили, и за това мислят да минат на ФИФА... И наистина ПЕС-а с дървения геймплей и размазаните "next-gen" лица, публика и физика на топката, май че няма да може да се мери със ФИФА, и ще има главно РС продажби... :wasntme:
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

размазаните "next-gen" лица, публика и физика на топката с този коментар бих казал,че не си изиграл повече от 3 мача на ПЕС.Лицата и публиката са 300 пъти по добри от тези на фифа 08,а публиката на ПЕС 2008 е пак в пъти по добра от тази на фифа 09.За лицата не мога да говоря защото не съм видял нищо съществено.И не в ПЕС 2009 ще има много промени за конзолите особено ПС3,защото се изложиха с 2008 и искат да си дърнат позиците,не трябва да се забравя,че Сони стои сериозно зад японските разработчици.
t00ny

Мнение от t00ny »

Играл съм много ПЕС 2008, на комп и Хбокс, не ми хареса нищо в нея. Пък и говоря за FIFA за Xbox 360 :) . Публиката във ПЕС-а прави едни и същи движения, и не може да се сравнява с тази на ФИФА. На фифата лицата куцаха леко, но на 09 са просто... Като на снимка, А също и вече има мултиплей възможност за 11 с/у 11. Като цяло, очаквам по-голям успех на фифата, поне на конзолния пазар.
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

t00ny написа:Играл съм много ПЕС 2008, на комп и Хбокс, не ми хареса нищо в нея. Пък и говоря за FIFA за Xbox 360 :) . Публиката във ПЕС-а прави едни и същи движения, и не може да се сравнява с тази на ФИФА. На фифата лицата куцаха леко, но на 09 са просто... Като на снимка, А също и вече има мултиплей възможност за 11 с/у 11. Като цяло, очаквам по-голям успех на фифата, поне на конзолния пазар.
Това за мултито още не е факт... тя и 08 трябваше да има кооперативно мулти само че не ставаше са хамачи ;)
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2009”