Проблем с енергията на играчите
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
-
Проблем с енергията на играчите
Значи имам проблем играя със Манчестър Юнайтед и играчите ми супер бързо се измарят сички са изморени и немога да ги използвам кажете какво да направя за да си възстановяват енергията по-бързо плс
Re: Проблем с енергията на играчите
Вземи пример с Сър Алекс:) Ротацията му е майката
-
- Обратна връзка:
Айде да не пускам нова тема, ама като сме подкарали проблемите в играта... някой да знае защо са толкова ниски рейтингите след 3Д мача, дори и на голмайсторите. Това пак ли е от "пиратската версия" или много са ни разглезили с предишните версии. Последното много не ми се вярва. Едвам вкарвам някой в отбота на кръга, а да не говорим за играч на месеца. А пък правя доста победи и съм първи в класирането.
Незнам но аз само 1 път играх 3Д и това беше! след 1во полувреме срещу Астън вила ( аз бях с ман. юнайтед) резултата беше 0;0 и след това Астън вила направиха точно 3 атаки без да оцелят вратата и завършва уп 0;0, но какво да видя ? 0;6 за астън вила ? при положение че дори вратата не оцелиха и 1 път..
-
-
- Обратна връзка:
Тва... ок, просто като спрете мача преди да е свирил края на мача, не ви отчита прогреса от 3Д мача и ви го дава все едно сте го пуснали по начало на "краен резултат". Излежда, че при "моя" проблем не отчита правилно промяната на рейтинга с всичките му там точни пасове, технични отигравания, асистенции ,голове и т.н. Никакъв шанс да ти се развият добре играчите така. Дори в края на полусезона еволюират много по-слабо.
-
За първи път играя играта и не съм мн запознат как да я прая тая ротация и как да определям какво да става на тренировките?
-
За тренировки незнам, но зависи с кои отбор си.. аз ти давам пример с Юнайтед защото отбора им има най различни играчи. И разбира се срещу по слабите отбори няма да загубиш.. докато вс топ отборите ще играеш с силни.. аз не ти казвам напълно да сменяш състава.. просто наи изморените играчи ги заменяш за по 1 мач и готово..
Добре...с Манчестър ще правиш ротация...ами като играя с Левски София....ии играчите ми 1вото полувреме се уморяват сичките...пък аз имам право на 3 смени....пък и бързо се морят после бавно се въстановяват.....намалям тренировките... и пак е така...
-
вярно, ротацията е решението. Иначе на тренировките давайте възможно най-малко фитнес. Него го тренирайте в подготовката и после тренирайте тактики. Като видите, че на почти всички играчи енергията е намаляла, дайте им без тренировки или възстановяване. Това е от мен. Аз така правя.