Въпрос?

Всичко свързано с FIFA Manager 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Публикувай отговор
dakacska

Въпрос?

Мнение от dakacska »

Играя фифа мениджър от доста време...по точно от 07...,но като се зарибих отърваване няма....както и да е въпроса ми е друг но казах това защото в дългата ми практика подобно нещо не ми се бе случвало...?
Играя с 2ма приятели краиерка в италия.аз сам с интер а те с юве и милан...че мисълта ми е единия се включи по късно в играта и като го пусна го пусна 1ви сезон с 50 милиона за трансфери и още толкова за заплати...учудени но продължихме докато не се повтори...и ето какво съобщение получи той в нюз център http://picbg.net/img.php?file=cf4a4551562d6f18.JPG какъв е тоя инвеститор и с др отбор на някой случвало ли се е нещо подобно...мерси предварително :)
dakacska

Re: Въпрос?

Мнение от dakacska »

Значи поразрових се в едитора и в клуб сетингс намерих Initial capital :(дадена сума) и под него има две отметки и в зависимост от отборите са различни на някои пише :Rich guy controlled както е в случея и с милан,но на някои отобори е другата отметка Joint-stock company което не знам какво означава примерно на олимпик лион е тази отметка.Главоно на повечето отбори няма отметка...ако някой може да ми каже какво е Joint-stock company ще му благодаря а може да се дава и върху двете отметки едновременно какъв ще е тогава ефекта...!? хаха
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Manager 2009”