Sacking ?

Всичко свързано с FIFA Manager 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Публикувай отговор
valio7

Sacking ?

Мнение от valio7 »

Здравейте. На края на сезона съм с Реал мадрид, обаче през зимата попрекалих с покупките и бях -20 милиона и мислех, че няма да е проблем, но заплатите се увеличиха много, construction също и накрая близо -60 милиона и естествено ме гонят. Има ли някакъв вариант да избегна изгонването, понеже като започнах отначало не съм разбрал, че съм дал Yes на Sacking :(
daniel4o92

Re: Sacking ?

Мнение от daniel4o92 »

ем даваш no sacking game и си готов е пич.
Изображение
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

daniel4o92 написа:ем даваш no sacking game и си готов е пич.

Някой път не помага.Играх я на лаптоп с показатели 2ГБ РАМ,процесор 2.50 двуядрен и след сезона макар да бях преподписал по-време на сезона за 54 месеца ме уволни и ми даде 468 000 неустойка.
Изображение
valio7

Мнение от valio7 »

daniel4o92 написа:ем даваш no sacking game и си готов е пич.
Е от къде се дава това. Много ще съм ви благодарен ако кажете, щото в началото нали съм дал Yes и не знам сега как... ?
Rooster1912

Мнение от Rooster1912 »

Доколкото знам,дал ли си един път в началото на играта тази опция-не може да се промени!И внимавай другия път,като почваш нова игра ;-)
bor_don

Мнение от bor_don »

инсталирал ли си ъпдейтите за играта? Ако не си, винаги ще те уволнява, ако си с пиратска игра. Не ми казвай, че не го знаеш.
valio7

Мнение от valio7 »

bor_don написа:инсталирал ли си ъпдейтите за играта? Ако не си, винаги ще те уволнява, ако си с пиратска игра. Не ми казвай, че не го знаеш.
Знам го, разбира се. Но след 2 сезон дали е нещо от играта или заради финансите ме уволнява? И може ли в крайна сметка нещо да направя?
di4o_nz

Мнение от di4o_nz »

Много си се охарчил и си бил в минус и затова са те уволнили , преди да почнеш отначало е трябвало да дадеш no sacking т.е. бес уволнение и тогава и на минус да ти е баланса пак няма да те изгонят :)
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

di4o_nz написа:Много си се охарчил и си бил в минус и затова са те уволнили , преди да почнеш отначало е трябвало да дадеш no sacking т.е. бес уволнение и тогава и на минус да ти е баланса пак няма да те изгонят :)

Сигурен ли си,аз започнах с Ман Юнайтед и бях + 210 000 000 и пак ме изгониха,а да и играех без уволнение.
Изображение
di4o_nz

Мнение от di4o_nz »

Да сигурен съм досега не са ме гонили пък съм правил - 100 000 000 , нещо не си направил както трябва не е от това
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Manager 2009”