Значи аз играя със системата 4-4-2 и контра атаки и такъв състав съм избрал
GK,CD(2),LB,RB,LM,CM(2),RM,ST(2)
ето с такива играчи играя и се чудех какво точно да им тренирам,че да станат добри след 1,2 сезона сега купих нови играчи които са най-малко със 7 звезди и са млади средно на 21 години са и в момента съм на 7-ма позиция във лигата след като бях пуснат на 20-то място с Марсилия и си мисля,че щом сега съм успял да стигна до 7-ма позиция следващия сезон няма да имам проблеми със играчите и ще мога да стигна и до 1-во само,че незнам точно какво да им тренирам за да станат по-добри за следващия сезон и да попитам защо примерно ся имам един 18 годишен нападател който е 7 звезди и е 68 и съм му пуснал тренировка далечни изстрели и като проверя от време на време прогреса му първо ми показа 9% после 6% и се чудя за какво е така моля тези които разбират повече от играта да ми дадат съвет за това как да направя световен шампион със младоци
Кажете ми какви тренировки да им пусна на играчите?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
-
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Кажете ми какви тренировки да им пусна на играчите?
По-добре да назначиш персонал за тази работа.2SHAE написа:Значи аз играя със системата 4-4-2 и контра атаки и такъв състав съм избрал
GK,CD(2),LB,RB,LM,CM(2),RM,ST(2)
ето с такива играчи играя и се чудех какво точно да им тренирам,че да станат добри след 1,2 сезона сега купих нови играчи които са най-малко със 7 звезди и са млади средно на 21 години са и в момента съм на 7-ма позиция във лигата след като бях пуснат на 20-то място с Марсилия и си мисля,че щом сега съм успял да стигна до 7-ма позиция следващия сезон няма да имам проблеми със играчите и ще мога да стигна и до 1-во само,че незнам точно какво да им тренирам за да станат по-добри за следващия сезон и да попитам защо примерно ся имам един 18 годишен нападател който е 7 звезди и е 68 и съм му пуснал тренировка далечни изстрели и като проверя от време на време прогреса му първо ми показа 9% после 6% и се чудя за какво е така моля тези които разбират повече от играта да ми дадат съвет за това как да направя световен шампион със младоци
Само като видиш, че енергията им е малко, пускаш им Recovery (Full) за около 4-5 дена.
-
-
Re: Кажете ми какви тренировки да им пусна на играчите?
Забравих да те питам и друго нещо има едно cooperation аз играя със два клуба и се чудех как мога да го направя тва нещо между моите два отбора и така да вкарам в отбора ми по-добри играчи?