Кажете ми какви тренировки да им пусна на играчите?

Всичко свързано с FIFA Manager 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Публикувай отговор
2SHAE

Кажете ми какви тренировки да им пусна на играчите?

Мнение от 2SHAE »

Значи аз играя със системата 4-4-2 и контра атаки и такъв състав съм избрал

GK,CD(2),LB,RB,LM,CM(2),RM,ST(2)

ето с такива играчи играя и се чудех какво точно да им тренирам,че да станат добри след 1,2 сезона сега купих нови играчи които са най-малко със 7 звезди и са млади средно на 21 години са и в момента съм на 7-ма позиция във лигата след като бях пуснат на 20-то място с Марсилия и си мисля,че щом сега съм успял да стигна до 7-ма позиция следващия сезон няма да имам проблеми със играчите и ще мога да стигна и до 1-во :rofl: само,че незнам точно какво да им тренирам за да станат по-добри за следващия сезон и да попитам защо примерно ся имам един 18 годишен нападател който е 7 звезди и е 68 и съм му пуснал тренировка далечни изстрели и като проверя от време на време прогреса му първо ми показа 9% после 6% и се чудя за какво е така моля тези които разбират повече от играта да ми дадат съвет за това как да направя световен шампион със младоци
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: Кажете ми какви тренировки да им пусна на играчите?

Мнение от DoMiNaToR »

2SHAE написа:Значи аз играя със системата 4-4-2 и контра атаки и такъв състав съм избрал

GK,CD(2),LB,RB,LM,CM(2),RM,ST(2)

ето с такива играчи играя и се чудех какво точно да им тренирам,че да станат добри след 1,2 сезона сега купих нови играчи които са най-малко със 7 звезди и са млади средно на 21 години са и в момента съм на 7-ма позиция във лигата след като бях пуснат на 20-то място с Марсилия и си мисля,че щом сега съм успял да стигна до 7-ма позиция следващия сезон няма да имам проблеми със играчите и ще мога да стигна и до 1-во :rofl: само,че незнам точно какво да им тренирам за да станат по-добри за следващия сезон и да попитам защо примерно ся имам един 18 годишен нападател който е 7 звезди и е 68 и съм му пуснал тренировка далечни изстрели и като проверя от време на време прогреса му първо ми показа 9% после 6% и се чудя за какво е така моля тези които разбират повече от играта да ми дадат съвет за това как да направя световен шампион със младоци
По-добре да назначиш персонал за тази работа.
Изображение

Само като видиш, че енергията им е малко, пускаш им Recovery (Full) за около 4-5 дена.
2SHAE

Re: Кажете ми какви тренировки да им пусна на играчите?

Мнение от 2SHAE »

Забравих да те питам и друго нещо има едно cooperation аз играя със два клуба и се чудех как мога да го направя тва нещо между моите два отбора и така да вкарам в отбора ми по-добри играчи?
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Manager 2009”