Проблем с кариерата ми с Ювентус

Всичко свързано с FIFA Manager 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Публикувай отговор
kgb22

Проблем с кариерата ми с Ювентус

Мнение от kgb22 »

Това ми е първото съобщение, както и тема и за жалост не е с нещо да се похваля или да помогна, а да ви помоля да ми помогнете с моя проблем.Досега съм нямал такъв проблем с водените от мен отбори !
Проблемът на кратко : След 3 сезона игра аз се преместих в отбора Ювентус, купих си клуба всичко направих както трябва.Но дойде момент да си купя играчи, защото бившите мениджъри бяха продали стойностните играчи. Влизам в "Transfer Market" и давам на играчите, но острани не пише "Not interesting", "Buy", "", a "Unavailable". Първо си помислих че е заради малкия престиж на клуба(но все пак това е Ювентус не бе логично) и след което давам "Offer to buy" и ми излиза това съобщение.Всеки съвет ще е от полза. Мерси за вниманието предварително! ;(

Изображение
Изображение
Kpeu3u

Re: Проблем с кариерата ми с Ювентус

Мнение от Kpeu3u »

Ами нямаш достатъчно пари за да купиш играча.След като закупи отбора вкара ли пари в него?Ако не си отиди на Career>My career>Donate Money to Club и там вкарай пари в отбра и ще можеш да купуваш играчи.Поне при мен така става.Успех.
kgb22

Мнение от kgb22 »

Братле виж на картинката с проблема отдолу има едно ковчеже.Дадох 1 милиард да бъдем честни ама пак това тъпо съобщение :@
Изображение
kgb22

Мнение от kgb22 »

Ако някой си мисли че имам финансови проблеми не е така ! Нямам взети заеми всичко си е наред, авно се е бъгнала играта ;(
Изображение
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Както казах в другата тема, след като преминах от Юнайтед в Лийдс ги имах същите проблеми :( Нямам никаква идея как може да се оправи.
lazo78

Мнение от lazo78 »

при мен проблема е същия, чак започва да ме отегчава играта
2SHAE

Мнение от 2SHAE »

Прочетох един имал същия проблем и се оправило,чак на следващия сезон изиграл си тоя и следващия сезон нямал никакви забрани
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Да. Минах сезона и сега нямам никакви проблеми.
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Manager 2009”