Крак за уволнение
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
-
Re: Крак за уволнение
И ся кво става в краина сметка,аз този крак нещо не мога да го сваля но като гледам нема мн и полза
BluE_GoDs
http://www.torrentreactor.net/find/fifa ... 9-crackfix AIDE PICHOVE RADVAITE KONQ
-
сигурен ли си че бачка и кой по точно да тегля ?
-
- Обратна връзка:
Много,ама много ми е чудно как за ФИФА-та измислиха кракфикс ,а за ФМ-а няма нищо ?!?! Дано все пак горният линк води към дългоочаквания файл ... Ако някой е пробвал да сподели ...
-
-
ае пичове то тука има 12031023 крака.Нека момчето дето е с манчестър и не го е уволнило да даде линк-а за неговия крак ще съм му много благодарен супер мноо ми са цъка.
-
Братле явно съм избързал то сезона свърпвал чак в края на юли аз си мислех,че е свършил и няма да ме уволни обаче ме уволниха и си изтрих сейфа ся ше проам както пише в крака да се почне нова кариера и няма да ва уволнява почнах с милан и ше разбера кат свърша сезона
P.S Аз съм със най-първия крак тоя от първия пост
P.S Аз съм със най-първия крак тоя от първия пост
-
е то тоя крак аз съм го сложил първия дето е ама кааха че уволнявало с него пък с тоя втория някой играй ли?
Първият "кракфикс" не работи ! ...тц-тц-тц... Още ли има хора , които не са разбрали ... Идеята е някой да пробва втория и да каже дали оправя проблема !
-
http://rapidshare.com/files/161862794/F ... izzard.rar
Аз в момента пробвам този и ще ви кажа ако бачка
Аз в момента пробвам този и ще ви кажа ако бачка
-
Такааа сега ще ви кажа как подлъгах играта и минах сакинг периода ....
Играх със Сливен и с Македония ... мина сезона и станах първи със Сливен ( да си призная че играя с 2 билиона ) и като дойде края на Юли ме сакна и останах само с Македония... дадох 1 ден напред и си продължих.Дадох горе options -> add a new player и пак се пуснах със Сливен дадох напред 1 ден и минах през онези неща за цели на сезона и т.н и кариерките ми станаха 2 - С Македония и със Сливен. Дадох на тая с Македония и после Options -.Retire и останах само със Сливен и сега съм на 10 Юли ... дано да няма проблеми нататък
Играх със Сливен и с Македония ... мина сезона и станах първи със Сливен ( да си призная че играя с 2 билиона ) и като дойде края на Юли ме сакна и останах само с Македония... дадох 1 ден напред и си продължих.Дадох горе options -> add a new player и пак се пуснах със Сливен дадох напред 1 ден и минах през онези неща за цели на сезона и т.н и кариерките ми станаха 2 - С Македония и със Сливен. Дадох на тая с Македония и после Options -.Retire и останах само със Сливен и сега съм на 10 Юли ... дано да няма проблеми нататък
-
-
Еми да ама ко да се прави ..... почваш с нов мениджер ,но със същия отбор
-
-
ае пичове найте ли ако на някой му са занимава да дръпне secure rom и да пробва с нея програма дали ши уволнява пак знам че е малко безмислено но ся инсталлвам fifa manager 08 щото мноо ми са играй пък за 09 няя още крак и гледам тука в документа дето е кода че пише че има защита secure rom и знаете ли пък може да е от това.
-
Каква е тая магия с "secure rom" не може ли да се измисли нещо....
-
Тука гледам всеки се оплаква... Абе и на мене ми беше така изхвърли ме.. И всяка година подписвам нов договор с БГ отбори с Английски и т.н.
Затова ми писна да класирам всяка година отбори и после да ме уволянват.
Затова съм си треньр на Българския Национален отбор класирам ги за Световно вече взех едно Европейско и си ми е много гот пък като дойде кракфикса ще му мислим.!
Затова ми писна да класирам всяка година отбори и после да ме уволянват.
Затова съм си треньр на Българския Национален отбор класирам ги за Световно вече взех едно Европейско и си ми е много гот пък като дойде кракфикса ще му мислим.!