Как да си стартирам FIFA MANAGER 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Как да си стартирам FIFA MANAGER 2009
здравейте готини.може ли някой да ми каже как да си стартирам FIFA MANAGER 2009.инсталирах я и всичко останало но като я стартирам ми излиза едно прозорче и ми иска някакъв регистрационен код,дето го няма никаде нито в настройките нито в нета го откривам,какъв е тоя код за първи път виждам подобно нещо.ако някой знае нещто относно мой проблем щте му да благодарен да ми помогне.
Re: Как да си стартирам FIFA MANAGER 2009
значи виж сега!Аз имах същия проблем и си блъсках главата сумати време и се оказа,че като съм копирал крака от виртуалния диск,съм го пейстнал вътре в самата папка Crack от папката на играта(в Program Files ),а е трябвало да го пейстна не в папка Crack,а просто в папката на играта(C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 09).Пробвай и ще стане и после кажи дали си успял;-)
-
- Обратна връзка:
За да не ти иска тоя регистрационен код, просто не си слагай новите ъпдейти. А ако някой го е намерил тоя код или някой нов крак да каже.
-
- Обратна връзка:
Поствам го и тука:
http://isohunt.com/torrent_details/6171 ... ab=summary
1. Разархивирайте зип файла тип “Extract here” (да е в папката, в която сте свалили)
2. стартирайте FIFAManager09Update2
3. копвате крака “Manager09″, в директорията на играта
4. играй и куфей :Р
Кракът в тоя торрент става и за ъпдейтите, които за сложили нашите от BFL-team на началната страница.
Май кракът го има и в Арената, но там ъптейта беше малко счупен и трябваше да ги понатропам.
http://isohunt.com/torrent_details/6171 ... ab=summary
1. Разархивирайте зип файла тип “Extract here” (да е в папката, в която сте свалили)
2. стартирайте FIFAManager09Update2
3. копвате крака “Manager09″, в директорията на играта
4. играй и куфей :Р
Кракът в тоя торрент става и за ъпдейтите, които за сложили нашите от BFL-team на началната страница.
Май кракът го има и в Арената, но там ъптейта беше малко счупен и трябваше да ги понатропам.