Лица на играчи
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Лица на играчи
Мога ли по някакъв начин да променя лицата на играчите в играта, които излизат на снимка ?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Лица на играчи
Има. Първо, намираш снимка на играча, правиш я да е с големина 160х160. Сейваш я във формат .tga (с Photoshop или GIMP).
Отваряш едитора и намираш играча, на който искаш да сложиш снимка. Гледаш в полето Portait File какво е името на файла.
Слагаш готовата снимка в папката User > Picture и я преименуваш с името, което пише в едитора.
Ако има проблем или не разбираш нещо пиши.
Отваряш едитора и намираш играча, на който искаш да сложиш снимка. Гледаш в полето Portait File какво е името на файла.
Слагаш готовата снимка в папката User > Picture и я преименуваш с името, което пише в едитора.
Благодаря много за всичко, но все пак има един проблем. Направих всичко: изрязох я, сложих прозрачен фон и я записвам във формат .tga Влизам в играта и ми го показва с бял фон... Когато отворих снимката във Фотошопа и там ми я показва с бял фон след като съм я записал в .tga Видях на някои правени играчи, че са с черен фон, но тогава си ми излиза черно. Не мога да разбера къде бъркам.
P.S. - Ако искаш, кажи да ти кача снимки да видиш. Благодаря отново
P.S. - Ако искаш, кажи да ти кача снимки да видиш. Благодаря отново
-
Къде точно е тази папка където требва да бъдат поставени снимките ? в самата папка на играта имам папка User но в нея няма Picture ?Слагаш готовата снимка в папката User > Picture и я преименуваш с името, което пише в едитора.
И да де и това с прозрачен фон и т.н.т обяснете малко по-подробно ако може че има мн млади и добри играчи които нямат снимки
Последно промяна от dakacska на 21 Апр 2009 20:40, променено общо 1 път.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
В папката на играта е.
П.П. Ако все пак нямаш, създай.
П.П. Ако все пак нямаш, създай.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
valio7 написа:Благодаря много за всичко, но все пак има един проблем. Направих всичко: изрязох я, сложих прозрачен фон и я записвам във формат .tga Влизам в играта и ми го показва с бял фон... Когато отворих снимката във Фотошопа и там ми я показва с бял фон след като съм я записал в .tga Видях на някои правени играчи, че са с черен фон, но тогава си ми излиза черно. Не мога да разбера къде бъркам.
Ще потърся.dakacska написа:И да де и това с прозрачен фон и т.н.т обяснете малко по-подробно ако може че има мн млади и добри играчи които нямат снимки
-
еми правя значи всичко както е посочено,но вместо да ми излезе снимката...като цъкна върху играча да видя профила му просто е изчезнало това лице...там рисуваното....няколко пъти пробвах с различни играчи....просто изчезва това графичното лице все едно еее играч там от детските формации
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Мисля че разбрах как става. Утре или вдругиден ще направя туториал как да го направите
Последно промяна от DoMiNaToR на 17 Май 2009 18:49, променено общо 2 пъти.
-
трябва ли да изрежа само лицето както ти е на тебе на бял фон или...аз просто вземам...дадена снимка правя си я с GIMP 160х160 пиксела и си я сейфам като tga поставям файла в папката която ми каза и....нищо просто изчезва старото графично лице.....
-
Ще ти бъда много благодаренМисля че разбрах как става. Утре или вдругиден ще направя туториал как да го направите, но не обещавам 100%.
Аз същоdakacska написа:Ще ти бъда много благодаренМисля че разбрах как става. Утре или вдругиден ще направя туториал как да го направите, но не обещавам 100%.
Днес потърсих в немския форум и го разбрах как става: http://board.fm09.de/index.php?showtopi ... =0&start=0
Моята грешка беше, че го изрязвам а трябва да се направи с гума и го направих в GIMP. Успех
Моята грешка беше, че го изрязвам а трябва да се направи с гума и го направих в GIMP. Успех
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Аз от там го преведох и ви го дадох. Пак няма да стане.valio7 написа:Днес потърсих в немския форум и го разбрах как става: http://board.fm09.de/index.php?showtopi ... =0&start=0
Виж по-надолу:dakacska написа:For this photo, it should get to 190x190.
nali kazahte che 160x160 trea da se prai be?
Step 4: Rename & Resize!
The rest is now easy.
Click on Image>Scale Image and change both the Width and Height to 160.
Click Scale.
Then go to the Editor and find the player's Save File Name and copy it.
Go back to GIMP and click on File>Save As and paste it in there.
Make sure that you have .tga on the end and save it.
In this case it is Antunes01041987.tga.
Напротив, стана:DoMiNaToR написа:Аз от там го преведох и ви го дадох. Пак няма да стане.valio7 написа:Днес потърсих в немския форум и го разбрах как става: http://board.fm09.de/index.php?showtopi ... =0&start=0
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
То е с GIMP. Аз ще ви дам туториал как да си го направите с photoshop. Днес може би.valio7 написа:Напротив, стана:DoMiNaToR написа:Аз от там го преведох и ви го дадох. Пак няма да стане.valio7 написа:Днес потърсих в немския форум и го разбрах как става: http://board.fm09.de/index.php?showtopi ... =0&start=0
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Заповядайте! viewtopic.php?f=160&t=2628