Multiplayer на едно ПЦ

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
dELpIt0

Multiplayer на едно ПЦ

Мнение от dELpIt0 »

Как мога да играя на едно пц Мулти с джойстик ? като го вкарам в усб-то мога да играя с него,но не и 2ма на веднъж(немога да играя едновременно с клав. и джойстик)...искам да играя 1вс1 на пцто а нз как...моля Ви хелп! ПЛЗ ПЛЗ ПЛЗ :( :( :(
dELpIt0

Re: Multiplayer на едно ПЦ

Мнение от dELpIt0 »

Бях погледнал за такава тема,но не видях...чак сега погледнах пак и я видях и си оправих всичко...Мерси все пак и се извинявам,че я отворих тази тема преди да съм прегледал хубаво. Дел на темата :) :)
dELpIt0

Мнение от dELpIt0 »

А иначе да питам как се махат Replay-ите ? :S Защото като играя с джойстика и като има реплей немога да го махна и немога да продължа да играя... :envy: help !
Jawor

Мнение от Jawor »

Ами значи за да играете двама човека на ПЕС единия с клавиатурата другия с джойстика първо влизаш в папката на играта, отваряш сетингс.ехе.После натискаш горе където пише контролер.След това правиш вместо контролер 1 да пише контролер 2 и после където пише под него Девице :^) там натискаш на ЮСБ Джойстик (поне така пише при мен) и си гласиш копчетата както са ти удобни ;) След това като влезеш в играта всичко е точно ;) Единия играе с клавиатурата, другия с джойстика ;) Надявам се да съм ти помогнал :) Айде със здраве и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!
dELpIt0

Мнение от dELpIt0 »

Мерси много аз се оправих с този проблем :) Сега проблем ми е Replay-a немога да го махна с джойстика и немога да продължа мача... :( как се махар плз ?

Весели празници и на Вас :)
Jawor

Мнение от Jawor »

Ами за този реплей не мога да ти помогна :^) значи в смисъл като вкараш гол и там ли не можеш да го махнеш??Провай с онова копче на джойстика където е за паузата или където се прави шпагата :^) поне при мен става :^)
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

На джойстика няма ли СТАРТ? Би трябвало от там да се маха реплея или некое друго копче с което влизаш в менюто
Jawor

Re:

Мнение от Jawor »

MrDeqn написа:На джойстика няма ли СТАРТ? Би трябвало от там да се маха реплея или некое друго копче с което влизаш в менюто
Точно.И аз оттам ги махам реплеите :^) трябва това копче да е някъде в средата на джойстика :^)
dELpIt0

Мнение от dELpIt0 »

Toчно това е проблема,че нямам такова копче...пробвах ги всичките копчета по 20 пати :S :X
marto135

Мнение от marto135 »

Абе тъкмо да питам защо като играя с джоистика на пес само прави дълги пасове към вратата ...... на фифата нищо му няма и на други игри :^) Пробвах с думкане на джоистика у бюрото ама не се оправи :D
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
ZooM

Мнение от ZooM »

marto135 написа:Абе тъкмо да питам защо като играя с джоистика на пес само прави дълги пасове към вратата ...... на фифата нищо му няма и на други игри :^) Пробвах с думкане на джоистика у бюрото ама не се оправи :D
А в стената пробвали? :rofl:
RED OR DEAD
Bull M@$T@

Мнение от Bull M@$T@ »

А може ли с две клавиатури на един комп. :? смис. двама да играят на един комп с две клавиатури едната ЮСБ другата нормална(ПС2)
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Tва би било добро, ама ме съмнява да става.
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Мисля че не става. Поне 2 мишки не стават :) само 1та работи. И някой май ми беше казвал че не става ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”