Аз нито го казах по някъв начин да се заядя или нещо друго просто ти отговорих.А това че мозъка ти е малко в главата нямаше да пишеш толкова глупости.Патча беше почнат късно и е нормално по късно да излезе.Беше писано поне 20пъти че до края на този месец най късно началото на другия ще излезе патча.Няма да ти стигнат повече от 6 месеца ли да играеш с БФЛ че толкова напираш ?DJNAS написа:Само не разбрах сега защо на края и ти ревнаАбе Monteso,споко брат,нама смисал,аз съм с другият пач от много време,но мислех че нашите момчета ще го направят по раничко,Просто исках да кажа това което ти обясни и nasko_ov.А това което исках да кажа всащност е,че ако се отлага месец за месец то наистина ще стане септември и ще започна да играя ПЕС10.Просто тази година много се забавиха,аз съм готов да им помогна с всичко,дори да работя над този проект заедно с тях,заваршил съм за компютарен инжинер,не ми пречи да им помагам с някои детайли,само и само за да стане по барзо.Благодаря на nasko_ov,който ме е разбрал и се застапи зад мен.Мерси брат.
п.п. Новия патч на Конами има ли крак или и без крак става ?