BFL Pro Evolution Soccer 2009 Release !
Re: BFL PES 2009 Release !
а ве като тръгвам да тегля ми изписва You're not authorized to download. Sorry а имам регистрация
-
След като го изтегля ще го напрая и на главната арена да го има.На 90 процента съм в момента
имаш в арената,а пача е качен в фрее арена различни са!!!!machine gun написа:а ве като тръгвам да тегля ми изписва You're not authorized to download. Sorry а имам регистрация
-
Re: BFL Pro Evolution Soccer 2009 Release !
Имам въпрос към БФЛ екипа - Имат ли prewiew стадионите преди мач - в приятелски защото от това което видях на шота на БГ стадионите вместо да пише името на БГ стадиона пише Алианц Арена ? Мерси за отговора
Първо:искам отново да благодаря на БФЛ, че са се потрудили да направят патч, но имам пълното право да го критикувам.
Така ето оценките ми:
Екипи:3/10 - Екипите са ужасни, честно казано аз бих се справил по-добре.
Състави:5/10 - Съставите не са актуализирани, но за сметка на това пък има доста дълга скамейка с млади играчи, което аплодирам.
Лица:1/10 - Лицата са просто ужасни, моите извинения но Том(Локо пд) не е чернокож, не намерих едно свястно лице...Виждам, че сте се опитали като видях лицето на Митко Илиев, ама не се получава работата.
Статистики:3/10 - Не коментирам. Просто ужасни, един от най-дребните играчи в БГ първенството - Искен Писаров - 168 см сте го направили 180см.
Дано да има фикс и дано това е само с Локомотив Пловдив. Евала му правя на фон-мейкъра. Изобщо външния вид е страхотен и обложката и фоновете на menu5, но патча куца яко.
Така ето оценките ми:
Състави:5/10 - Съставите не са актуализирани, но за сметка на това пък има доста дълга скамейка с млади играчи, което аплодирам.
Лица:1/10 - Лицата са просто ужасни, моите извинения но Том(Локо пд) не е чернокож, не намерих едно свястно лице...Виждам, че сте се опитали като видях лицето на Митко Илиев, ама не се получава работата.
Статистики:3/10 - Не коментирам. Просто ужасни, един от най-дребните играчи в БГ първенството - Искен Писаров - 168 см сте го направили 180см.
Дано да има фикс и дано това е само с Локомотив Пловдив. Евала му правя на фон-мейкъра. Изобщо външния вид е страхотен и обложката и фоновете на menu5, но патча куца яко.
-
Хора напрайх пача.. ам мн се чуда че уш бфл казаха че ще има лица на повечето футрболисти.. ас от одеве гледам и не видях 1 който да има лице и да си мяса.. не искам да ви обиждам ства ама искам да попитам нали казахте че повечето ще си приличат а ся няма такова нещо...
-
също така .. бутонките.. на картинката са едни кат ги сложа да савсем различни.. изобщо нз дизайна е хубав обаче пача куца ЯКО..
-
- BFL Team™
Никога не сме казвали че ще има лица . Казахме че ще направим да преличат на тези от реалния живот . Всеки един играч е правен ин дъ гейм.
spiker явно си препуснал превюто. Там пише всичко за дата базата .
Не разбирам какво толкова очуден и шокиран оставаш ? Там много добре беше казано до кога са транферите. Лицата са направени максимално близо до реалните до колкото имаме информация за този играч и до колкото ни позволява самата игра. Нямам фейс мейкър и всеки един играч е правен ин дъ гейм ръчно.
spiker явно си препуснал превюто. Там пише всичко за дата базата .
Не разбирам какво толкова очуден и шокиран оставаш ? Там много добре беше казано до кога са транферите. Лицата са направени максимално близо до реалните до колкото имаме информация за този играч и до колкото ни позволява самата игра. Нямам фейс мейкър и всеки един играч е правен ин дъ гейм ръчно.
аре бе хора качете го в други торент сайтове от фрееарена немога да го изтегля регистрирам се отхвърля ми регистрацията аре моля ви се!!!!
-
Good work guys, good work!!!
-
Наистина ще е супер, ако го качите в замунда. Не ми отваря линка. Показва ми празна траница. Имам регистрация във фрее арена и пак нестава...machine gun написа:аре бе хора качете го в други торент сайтове от фрееарена немога да го изтегля регистрирам се отхвърля ми регистрацията аре моля ви се!!!!
-
- BFL Team™
Обоснови се за правото ти на критика, откаде на каде.spiker написа:Първо:искам отново да благодаря на БФЛ, че са се потрудили да направят патч, но имам пълното право да го критикувам.
Така ето оценките ми:
вар. 1 - Теглиш инсталираш не ти харесва и го махаш.
вар. 2 - правиш си го сам
вар. 3 - цъкаш пес без бг
-
няа проблем на 2рата сек ме изхвърля
Ако имах два живота, и двата бих ги дал за теб!
Аре качете го някаде другаде бе ей ЕГОИСТИ!!!! Ми и вие ако бяхте в моята ситуация а?
-
- BFL Team™
Който не успее да си инсталира патча, за мене е малумник.
Обосновявам се защо:
Аз играя Пес от 2-3 месеца и на пес патчове или квото и да било не съм си слагал никога. Патча го инсталирах на :
лаптоп с 1.6 гхз процесор и 1024 рам. патча тръгна без проблеми, верно че на лоу, но все пак......
Обосновявам се защо:
Аз играя Пес от 2-3 месеца и на пес патчове или квото и да било не съм си слагал никога. Патча го инсталирах на :
лаптоп с 1.6 гхз процесор и 1024 рам. патча тръгна без проблеми, верно че на лоу, но все пак......
-
- BFL Team™
-
Абе не искам да задавам малоуми въпроси, ама досега играех на high играта при 2.4ghz процесор, 1гб рам и , ddr3 256mb видео - та въпроса ми е, стадионите ще се отразят ли при тия компоненти ?
-
- BFL Team™
даMoNteSo написа:Абе не искам да задавам малоуми въпроси, ама досега играех на high играта при 2.4ghz процесор, 1гб рам и , ddr3 256mb видео - та въпроса ми е, стадионите ще се отразят ли при тия компоненти ?