Ми то и аз съм готов да чакам до края на месеца. Ама тогава се очаква да излезе на Конами патча, а след това трябва да чакаме още нз колко за БФЛ патчаwrcrally написа:аз сам сагласен да чакам до края на месеца ако ги има и деветнайсетте стадиона![]()
![]()
Не, трябва да имаш инсталиран ПЕС!zorder написа:Eдно не разбрах значи аз преинсталнах операционната система и ПЕСа се прецака нямам нужда сега да дърпам цялата игра а като инстална БФЛ патча ще си го играя без другия ПЕС на компа(класическия)?
AntrAcsA написа:Естествено че ще му трябва играта. Просто патча ще си направи ново ехе и нова папка със сейфове за да не пречи на други патчове и да не стават проблеми.
Дай да чакаме тогава докато излезне ПЕС 2010. На мен сега играта ми втръсна, сигурно като излезне ще съм я и изтрил вече!elit_sofia написа:wrcrally написа:наистина не можеше да е толкова хубаво
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей голяма работа.Нали все пак ще има патч.Неблагодарник!
Не... то май пача излезна, ама нещо не са добри коментарите за него.Всичко е срещу момчетата от БФЛ и следователно и срещу нас, защот ще се наложи да чакаме повече