Хем ми е интересно да видя вашето мнение,хем това може да е от полза

За това създадох тази анкета,да се види кои са най-предпочитаните отбора и те да бъдат сложениmaniakapetko написа:Според мен трябва да са си 4 отборите.От тази Б рупа трябва да са Монтана и Видима.
Май имаш някъв комплекс към НАФТАТА ?Ultra Levski написа:Разбира се че МОНТАНА те са първи и са по добри от нафтекс.НАЙ-добрите в Б група са БЕРОЕ И МОНТАНА!!!
ДА имам,но казвам истината,монтана са много по-добри,приеми истината,нафтекс са слаби и са един сателит на Черноморец(Бургас).Винагите си пращате там играчите без пари!!!!НАФКТЕКС-САТЕЛИТ НА Черноморец БургасNaFteX написа:Май имаш някъв комплекс към НАФТАТА ?Ultra Levski написа:Разбира се че МОНТАНА те са първи и са по добри от нафтекс.НАЙ-добрите в Б група са БЕРОЕ И МОНТАНА!!!
дори и като сателит сме по добри от вас.Имате един пенсионер в центъра и един по крилото дето по играя и тва е цели ви смешен отборUltra Levski написа:ДА имам,но казвам истината,монтана са много по-добри,приеми истината,нафтекс са слаби и са един сателит на Черноморец(Бургас).Винагите си пращате там играчите без пари!!!!НАФКТЕКС-САТЕЛИТ НА Черноморец БургасNaFteX написа:Май имаш някъв комплекс към НАФТАТА ?Ultra Levski написа:Разбира се че МОНТАНА те са първи и са по добри от нафтекс.НАЙ-добрите в Б група са БЕРОЕ И МОНТАНА!!!
Ако разбираше от футбол поне малко и имаше акъл щеше да знаеш защо отпаднахмеUltra Levski написа:шанса да сте по добри ще ви бием ся февруари първия кръг е.Имаме двама по стари а останалите са адски млади,от юношите на берое!!!Нямаше да испаднем ако не беше БАНЕВ и Коце маца дето даде пари на Перуци,а пък ви изпаднахте щото сте слаби,това не можеш да го отречеш и стига си писал щото си адски прост
нали ти казвам че от футбол не разбирашUltra Levski написа:щото много падахте!!!
Stargate написа:Силно се надявам да бъде включен Балкан Ботевград