БФЛ FIFA 09 Release!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
marto135

Re: БФЛ FIFA 09 RELEASED

Мнение от marto135 »

wcwc написа:За екипите на Сливен може мен да държите отговорен, но аз имам обяснение. Първо Сливен тази година не е изиграл НИТО един мач с резервния си екип. Няма такъв. Няма и в сайта, форума, нета и прочее. Говорил съм с един от модераторите на официалния сайт и каза, че нямат такъв екип засега. Просто сме в таква държава, че каквото и да направим, някой неща просто няма как да се намерят. Ако обиждате някой за тази грешка, обиждайте мен. ;) В играта е сложен резервния екип от миналата година.

Най-интересното е че никой от Сливен не знае кви са ни гостуващите екипи .... Аз незнам дали въобще имаме :D
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

wcwc написа:За екипите на Сливен може мен да държите отговорен, но аз имам обяснение. Първо Сливен тази година не е изиграл НИТО един мач с резервния си екип. Няма такъв. Няма и в сайта, форума, нета и прочее. Говорил съм с един от модераторите на официалния сайт и каза, че нямат такъв екип засега. Просто сме в таква държава, че каквото и да направим, някой неща просто няма как да се намерят. Ако обиждате някой за тази грешка, обиждайте мен. ;) В играта е сложен резервния екип от миналата година.
Е ти пък сега.Не става въпрос да се обиждаме.Не сме се събрали тука поради тази причина.Сега аз по принцип когато изказвам някаква критика не го правя с цел да се заяждам или нещо друго не съм на 15 а го правя с цел да се вземат поуки или да се оправят работите или за напред да речем да бъдат изгладени тези работи (ако могат де) и така.Има няколко деца тука дето направо ми бъркат в здравето така някой като каже нещо и те веднага скачат и почват да се пенят особенно един ама айде няма да му кажа името.И с тези екипи става да се играе :) Ето сега писах в фифа.цз че излезе бфл и им дадох на админите линк към сайта да сложат новина че е излязал най-якият пач :party: Между другото каквили не пачове съм инсталирал но като бфл още патч не съм видял.Просто сте най-добрите и тези балъци от ЕА могат да идват на частни уроци през събота и неделя да видят кое как... Имам и един въпрос.Инсталирах си патча обаче си сложих Чешки коментар в играта и не чувам никакви агитки нито казване на имената на играчите.Дали е от това че съм сложил друг файл аудио.биг?И ако да имали начин да го управя да си стои на чешки коментар но да се чуват песните на агитките?Ако не ще помоля някой да ми прати по скайпа тези два файла да си върна английският коментар.Немога да я преинсталирам вече играта защото съм си правил много промени по играчите и съм си направил копие така както си го имам сега иначе трябва пак на ново да променям скиловете на играчите според моите виждания което ми отне цяла нощ.
И само ЦСКА обичамеее !!!
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Чакаме вече фикса :)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Re:

Мнение от sv3nc3 »

__SaNd1__ написа:Чакаме вече фикса :)
на първа страница ;)
bpfcpld

Re: Re:

Мнение от bpfcpld »

sv3nc3 написа:
__SaNd1__ написа:Чакаме вече фикса :)
на първа страница ;)
БРАВОоооооо!!!!!!! :happy: :happy: :happy: :happy:
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Мерси :)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.

Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

NaFteX написа:Патча като цяло е мн хубав.Почти всички отбори имат стадиони хубави екипи и дизайн.Но пак идваме на стария проблем с липсващи футболисти от отборите и играчи които са напуснали този клуб.Също така и такива дребни неща като Гонзо с десен крак , Гошо Христов бяга като О.Мартинс и други такива дребни работи са объркани.Нямах време да видя по обстойно всичко но видях в Черноморец че липсва основния им вратар Владислав Стоянов,един от централните защитници Николай Николовр,двама основни халфове Ванчо Траянов и Цонков,вратаря Тодор Попов който сте вкарали в отбора вече не играе футбол а на негово място трябва да е Калоян Кръстев,Старокин не е в този отбор и в скиловете има една две грешки ма това не е фатално.Незнам но се чудя защо изобщо има този раздел Помогни на БФЛ.Един шаран написа всичко за отбора аз даже го поправих малко защто имаше пропуски.За най добра информация влезте във форума на отбора който искате инфо и там всичко ще ви кажат.От списанията информацията им е стара и неточна.Най малкото влезте в ФМ и там са почти точни съставите.Не искам никой от екипа да се сърди за тази критика , все пак нали се стараете всяка година патча да става все по добър и по добър.
Е Гонзо мисля че си играе с десен крак, Ванчо Траянов е в отбора и ми покажи точното инфо в сайта на Черноморец за играчите им.
Stargate

Мнение от Stargate »

Ще има ли фикс за проблема с Joaozinho ?( в играта е J.Santos май )Както казах преди коментатора казва Йовов вместо Жоазиньо.
marto135

Мнение от marto135 »

Сейфовете тряя ли се трият за фикса ... :(

sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

marto135 написа:Сейфовете тряя ли се трият за фикса ... :(
Ако си почнал кариера след инстала на v1.0, не трябва, всички сейфове правени след v1.0 няма нужда да се трият
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

sv3nc3 написа:
marto135 написа:Сейфовете тряя ли се трият за фикса ... :(
Ако си почнал кариера след инстала на v1.0, не трябва, всички сейфове правени след v1.0 няма нужда да се трият
Аз нечувам песни пак на агитката играх с Локо Мездра и Локо София само на Левски се чуваха бегло в директорията на играта ли трябва да сложа фикса ?

Изображение
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

Ами , и на Ботев Пловдив се чуват тихо , ама карай , всичко друго е прекрасно !!! :happy: :clap: :party:
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

Да е те пак не са чуват ясно сигурно си е така неможе са чуват по добре нз и при мене е неясно хем на макс сам усилел буфера :| ,и даже ми изчезнаха играчите за първи път откак съм го сложел тоз бфл странно
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
Stargate

Мнение от Stargate »

Аз вече изиграх няколко мача и нямам никакви проблеми освен онзи с Жоазиньо :)
bpfcpld

Re:

Мнение от bpfcpld »

GoGo_SPoRt написа:Да е те пак не са чуват ясно сигурно си е така неможе са чуват по добре нз и при мене е неясно хем на макс сам усилел буфера :| ,и даже ми изчезнаха играчите за първи път откак съм го сложел тоз бфл странно
И , на мен одеве а сега не :happy:
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

Еми хубо че ти са са управили аз мисла да деинсталирам всичко после наново пак да го кача 4е ... само на левски 4увам песни с другите отбори все едно и сащо ракопляскания и некви само наще няма песни нито нищо ся след преинстала ще видя как е
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
valio

Мнение от valio »

sv3nc3 написа: Това не мога да установя защо е така, няма логика. Имал ли си други патчове преди БФЛ
Фикса ще е готов до 1 час
marto135 написа:Направи играта на Английски и може да се оправи и ако не се оправи я преинсталирай ..... апък вече ако не стане незнам...
Мерси!Оправи се като я направих на английски.Ама сега и мене ме изхвърля играта като дам на втора страница за избиране на отбор в началото.
Последно промяна от valio на 01 Яну 2009 18:23, променено общо 2 пъти.
marto135

Мнение от marto135 »

Направи играта на Английски и може да се оправи и ако не се оправи я преинсталирай ..... апък вече ако не стане незнам...

ultras_libery

Мнение от ultras_libery »

Между другото каквили не пачове съм инсталирал но като бфл още патч не съм видял.Просто сте най-добрите и тези балъци от ЕА могат да идват на частни уроци през събота и неделя да видят кое как...
Охххх...Божееее :|
maroru

Мнение от maroru »

ПОМОГНЕТЕ КАТО ДАВАМ ДА ПУСКАМ МАЧ МИ ДАВА Don't sent
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2009”