БФЛ FIFA 09
-
Re: БФЛ FIFA 09 първо инфо...
Момчета не бързайте да го пускате патча по добре по бавно да има по малко бъгове защото сега секи дава зор а после викат пълно е с бъгове е то не казвам че и да работите по бавно пак няма да има но ще са по малко
Ще може ли един шот на скиловете на играчите на Черноморец
Левски трябва да им направите и трети екип Жълточервена T-shirtka, черни гащета и жълто-червени чорапи
Левски трябва да им направите и трети екип Жълточервена T-shirtka, черни гащета и жълто-червени чорапи
Защо?
Защо?
Защото това е парвия екип на Левски с който те са играли от 1914 година (Класика)а е хубаво да се спазват и възобновяват традициитеmrfantastik написа:Левски трябва да им направите и трети екип Жълточервена T-shirtka, черни гащета и жълто-червени чорапи
Защо?
-
аз съм ЗА,но едвали ще има още някой съгласен,защото така се променя точноста и реалноста на патча.моята идея е ако може да се направи мини патч който да добавя:великия национален отбор,великият отбор на левски,цска,черно море,и още редица други стари БГ клубове
-
напълно съм съгласен така че не бързайте може и след нова година да излезе но щом е качествен ще се играеradoslav1990 написа:Момчета не бързайте да го пускате патча по добре по бавно да има по малко бъгове защото сега секи дава зор а после викат пълно е с бъгове е то не казвам че и да работите по бавно пак няма да има но ще са по малко
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
-
- BFL Team™
-
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
-
Искам да попитам на Миньор Перник кой стадион ще направите Стадион ''Миньор" или Стадион "Осогово" ?
-
Моля ви се покажете някой шот от състава на сливен и на стадиона Х.Димитър Надявам се че ще го направите защото е един от най-добрите в БГ.Иначе до тук шотовете са перфектни !!! Отново БФЛ ще бъде най-якият патч ми се струва
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
-
Re: БФЛ FIFA 09
Както винаги правите фифата да изглежда наистина добре.Всичко изглежда изключително професионално.Да се надяваме,че ще продължите така.Хубаво ще е дд покажете статистиките на всички отбори,че ако някои има някви основателни претенции да се поправят.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Браво
Ако можете да ми каже някой от футболистите без имена ще съм ви много благодарен
-
Този до "mandanda" е Даниеле Де Роси.Този до Де Роси прилича съвсем леко на Джон Тери, но сигурно не е той.Само толкова мога да ти помогна
-
хора, засега това, което виждам на шотовете, ми се вижда перфектно, продължавайте в същия дух!
А за това със стадиона на Миньор, според мен ще е по-добре да си направите истинския им стадион, защото миналата година Левски беше направен да играе на Васил Левски и това много дразнеше, а мисля, че тук ситуацията е подобна. Все пак вие решавайте, просто давам съвет
А за това със стадиона на Миньор, според мен ще е по-добре да си направите истинския им стадион, защото миналата година Левски беше направен да играе на Васил Левски и това много дразнеше, а мисля, че тук ситуацията е подобна. Все пак вие решавайте, просто давам съвет
-
Гледай, като фен на Миньор ми се ще повече от всичко да се направи Ст.Миньор, но при положение, че стадиона още не е готов не може екипа на БФЛ да гадае как ще изглежда той.bor_don написа:хора, засега това, което виждам на шотовете, ми се вижда перфектно, продължавайте в същия дух!