БФЛ FIFA 09 Release!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
marto135

Re: БФЛ FIFA 09 Release!!!

Мнение от marto135 »

За Сливен и да искаме никой не знае резервния екип така че не е толкова сериозно :blush: а иначе 17-ия стадион националния ли е ?
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
bor_don

Мнение от bor_don »

а оправен ли е проблема с купата на България? То може да е само при мене, ама бих Миньор за купата с 2-0, а после пишеше Minyor through to the next round, Levski - out ?
И последен въпрос - ще има ли още пачове или да почвам кариера?
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

въпрос пак ме изхвърля след края на кар в мениджъра друг крак ли какво ?! :|
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

marto135 написа:За Сливен и да искаме никой не знае резервния екип така че не е толкова сериозно :blush: а иначе 17-ия стадион националния ли е ?
да
bor_don написа:а оправен ли е проблема с купата на България? То може да е само при мене, ама бих Миньор за купата с 2-0, а после пишеше Minyor through to the next round, Levski - out ?
И последен въпрос - ще има ли още пачове или да почвам кариера?
Тоя проблем нз що е така, нали се случва тва което се случи на терена, а не тва дет пише във вестника.
Кариери може да се почват, повече фиксове няма да има.
devilsp

Мнение от devilsp »

менюто на бг ли е штото моито не е на бг :S
Vencoi
BFL Team™
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Vencoi »

devilsp написа:менюто на бг ли е штото моито не е на бг :S
някъде да си прочел че ще е на БГ?
BULTRAS
Обратна връзка:

Мнение от BULTRAS »

Ами за Ботев нищо конкретно?!Хм,ами сложете истинската емблема първо.Това за публиката,било реално на другите да са празни каза един от пишещите тука.Ами хич не е реално,защото Ботев и Сливен трябва да са с най - много публика,а Армията и Герена да са полупразни.Да видя тогава няма ли да мрънкате?Сега ми викате кво толкова?На ли на вас ви е добре.Ама нека,то само тука може да имате пълни стадиони и повече публика.То се видя тоя полусезон.Само,че на никой не му прави впечатление.Има грешки в играчите на Ботев.Ония Кабу,не е набор 1999.Йордан Етов е нападател,не халф.Караджинов е 9 номер,не 28.Славчо Тошев не е капитан,а Илиян Гаров.Васил Гърков вече не е в състава,още от лятото.Колкото за песните ту се чуват,ту не се чуват.Щом миналият патч бяха ок,значи и сега могат да се оправят.И да,не лижа гъзове като някои тук.Когато наистина си заслужите похвалата ще я имате,само че сега просто няма как.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

BULTRAS написа:Ами за Ботев нищо конкретно?!Хм,ами сложете истинската емблема първо.Това за публиката,било реално на другите да са празни каза един от пишещите тука.Ами хич не е реално,защото Ботев и Сливен трябва да са с най - много публика,а Армията и Герена да са полупразни.Да видя тогава няма ли да мрънкате?Сега ми викате кво толкова?На ли на вас ви е добре.Ама нека,то само тука може да имате пълни стадиони и повече публика.То се видя тоя полусезон.Само,че на никой не му прави впечатление.Има грешки в играчите на Ботев.Ония Кабу,не е набор 1999.Йордан Етов е нападател,не халф.Караджинов е 9 номер,не 28.Славчо Тошев не е капитан,а Илиян Гаров.Васил Гърков вече не е в състава,още от лятото.Колкото за песните ту се чуват,ту не се чуват.Щом миналият патч бяха ок,значи и сега могат да се оправят.И да,не лижа гъзове като някои тук.Когато наистина си заслужите похвалата ще я имате,само че сега просто няма как.
Съжелявам , Бфл не съм се замислял върху това , но найстина ИМА право ! Усъзнавам , какво имаме , но усъзнавам , и какво найстина НЯМАМЕ , виште аз съм скинар , Плд 28 , и не ми е толкова , за пача , просто за малко разнообразие ! Сега , повече се занимавам с черните гниди и малцинствата. Съжелявам за спама !
bor_don

Мнение от bor_don »

на мене само публиката ми е проблем, иначе съставите сам си ги поправям - не може да играя с Барса на Герена и да изпеят една песен за цял мач
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

Значи и аз да изкажа мнение !!! На лаптоп с Виста - ФИФА 09 + патча вървят перфектно !!! ;) Патча е супер , вече изиграх половин сезон с ЦСКА и всичко е супер.Евала момчета , продължавайте в същият дух да радвате нас - феновете на ФИФА и БФЛ !!! ;)
devilsp

Мнение от devilsp »

е имаше снимка с бг меню
bor_don

Мнение от bor_don »

Кефи се там, мани го менюто.
Levski_forever
BFL Team™

Re:

Мнение от Levski_forever »

devilsp написа:е имаше снимка с бг меню
това беше проект още преди да беше излезнала играта ;)
Изображение
pirin_1922

Re: Re:

Мнение от pirin_1922 »

Levski_forever написа:
devilsp написа:е имаше снимка с бг меню
това беше проект още преди да беше излезнала играта ;)

Аа...добре,защото и аз си мислех защо ли не е с БГ Меню.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

BULTRAS написа:Ами за Ботев нищо конкретно?!Хм,ами сложете истинската емблема първо.Това за публиката,било реално на другите да са празни каза един от пишещите тука.Ами хич не е реално,защото Ботев и Сливен трябва да са с най - много публика,а Армията и Герена да са полупразни.Да видя тогава няма ли да мрънкате?Сега ми викате кво толкова?На ли на вас ви е добре.Ама нека,то само тука може да имате пълни стадиони и повече публика.То се видя тоя полусезон.Само,че на никой не му прави впечатление.Има грешки в играчите на Ботев.Ония Кабу,не е набор 1999.Йордан Етов е нападател,не халф.Караджинов е 9 номер,не 28.Славчо Тошев не е капитан,а Илиян Гаров.Васил Гърков вече не е в състава,още от лятото.Колкото за песните ту се чуват,ту не се чуват.Щом миналият патч бяха ок,значи и сега могат да се оправят.И да,не лижа гъзове като някои тук.Когато наистина си заслужите похвалата ще я имате,само че сега просто няма как.
Уважаеми Фено на Ботев, който явно е запознат горе долу добре с любимия му отбор, нали знеш че за да изискваш трябва и да дадеш.Защо не даде тази информация тука:

http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php ... a&start=20

че сега да предявяваш претенции с право, а не след дъжд качулка.
И да те попитам, ама да ми отговориш честно, инсталирал ли си и трите версии.Кабу мисля че след инсталл на v1.2 не е набор 99, както е дал в темата за Ботев един ФЕН на отбора :D .

Питам дали си играл с патчовете, най вече заради твърденията ти за публикте:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Изображение Изображение Изображение Изображение

:^) :^) :^)
Stargate

Мнение от Stargate »

Имам проблем.След като инстаирах версия 1.2 на Армията и на Герена рекламните пана са ми като на оригиналната фифа , а на стадиона на Локо са ми от патча.Как се оправя това(Ако въобще се оправя :) ) ?
bor_don

Мнение от bor_don »

сега пак бих Миньор и на 1.2 фикс, ама е същото - Levski=Losers... след това дадох на статистиката за купата на България и там пише 3те двойки останали и там, където трябва да съм аз, пише TBD vs. TBD
pirin_1922

Мнение от pirin_1922 »

Момчета от БФЛ не искам да ви обидя,но миналата година макар патча да имаше някой недостатъци нямаше 2 фикса след това,дори нямаше и фиксове,а патча беше с 4 БГ групи.Сега го само с "А" Група и казахте,че ще е много добра.Да тя е много добра от към съставите,стадионие,паната и други,но от към страната на песни на агитките,Евротурнири е по-лоша от муналогодишната.
sv3nc3
BFL Team™

Re:

Мнение от sv3nc3 »

pirin_1922 написа:Момчета от БФЛ не искам да ви обидя,но миналата година макар патча да имаше някой недостатъци нямаше 2 фикса след това,дори нямаше и фиксове,а патча беше с 4 БГ групи.Сега го само с "А" Група и казахте,че ще е много добра.Да тя е много добра от към съставите,стадионие,паната и други,но от към страната на песни на агитките,Евротурнири е по-лоша от муналогодишната.
Ти не си играл патча от миналата година :^) .
bor_don

Мнение от bor_don »

а извинявайте, оправи се купата. Съжелявам за излишните мнения
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2009”