БФЛ FIFA 09 Release!!!
-
Re: БФЛ FIFA 09 Release!!!
За Сливен и да искаме никой не знае резервния екип така че не е толкова сериозно а иначе 17-ия стадион националния ли е ?
-
въпрос пак ме изхвърля след края на кар в мениджъра друг крак ли какво ?!
-
- BFL Team™
даmarto135 написа:За Сливен и да искаме никой не знае резервния екип така че не е толкова сериозно а иначе 17-ия стадион националния ли е ?
Тоя проблем нз що е така, нали се случва тва което се случи на терена, а не тва дет пише във вестника.bor_don написа:а оправен ли е проблема с купата на България? То може да е само при мене, ама бих Миньор за купата с 2-0, а после пишеше Minyor through to the next round, Levski - out ?
И последен въпрос - ще има ли още пачове или да почвам кариера?
Кариери може да се почват, повече фиксове няма да има.
-
-
- Обратна връзка:
Ами за Ботев нищо конкретно?!Хм,ами сложете истинската емблема първо.Това за публиката,било реално на другите да са празни каза един от пишещите тука.Ами хич не е реално,защото Ботев и Сливен трябва да са с най - много публика,а Армията и Герена да са полупразни.Да видя тогава няма ли да мрънкате?Сега ми викате кво толкова?На ли на вас ви е добре.Ама нека,то само тука може да имате пълни стадиони и повече публика.То се видя тоя полусезон.Само,че на никой не му прави впечатление.Има грешки в играчите на Ботев.Ония Кабу,не е набор 1999.Йордан Етов е нападател,не халф.Караджинов е 9 номер,не 28.Славчо Тошев не е капитан,а Илиян Гаров.Васил Гърков вече не е в състава,още от лятото.Колкото за песните ту се чуват,ту не се чуват.Щом миналият патч бяха ок,значи и сега могат да се оправят.И да,не лижа гъзове като някои тук.Когато наистина си заслужите похвалата ще я имате,само че сега просто няма как.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Съжелявам , Бфл не съм се замислял върху това , но найстина ИМА право ! Усъзнавам , какво имаме , но усъзнавам , и какво найстина НЯМАМЕ , виште аз съм скинар , Плд 28 , и не ми е толкова , за пача , просто за малко разнообразие ! Сега , повече се занимавам с черните гниди и малцинствата. Съжелявам за спама !BULTRAS написа:Ами за Ботев нищо конкретно?!Хм,ами сложете истинската емблема първо.Това за публиката,било реално на другите да са празни каза един от пишещите тука.Ами хич не е реално,защото Ботев и Сливен трябва да са с най - много публика,а Армията и Герена да са полупразни.Да видя тогава няма ли да мрънкате?Сега ми викате кво толкова?На ли на вас ви е добре.Ама нека,то само тука може да имате пълни стадиони и повече публика.То се видя тоя полусезон.Само,че на никой не му прави впечатление.Има грешки в играчите на Ботев.Ония Кабу,не е набор 1999.Йордан Етов е нападател,не халф.Караджинов е 9 номер,не 28.Славчо Тошев не е капитан,а Илиян Гаров.Васил Гърков вече не е в състава,още от лятото.Колкото за песните ту се чуват,ту не се чуват.Щом миналият патч бяха ок,значи и сега могат да се оправят.И да,не лижа гъзове като някои тук.Когато наистина си заслужите похвалата ще я имате,само че сега просто няма как.
-
-
-
-
- BFL Team™
Re: Re:
Levski_forever написа:това беше проект още преди да беше излезнала игратаdevilsp написа:е имаше снимка с бг меню
Аа...добре,защото и аз си мислех защо ли не е с БГ Меню.
-
- BFL Team™
Уважаеми Фено на Ботев, който явно е запознат горе долу добре с любимия му отбор, нали знеш че за да изискваш трябва и да дадеш.Защо не даде тази информация тука:BULTRAS написа:Ами за Ботев нищо конкретно?!Хм,ами сложете истинската емблема първо.Това за публиката,било реално на другите да са празни каза един от пишещите тука.Ами хич не е реално,защото Ботев и Сливен трябва да са с най - много публика,а Армията и Герена да са полупразни.Да видя тогава няма ли да мрънкате?Сега ми викате кво толкова?На ли на вас ви е добре.Ама нека,то само тука може да имате пълни стадиони и повече публика.То се видя тоя полусезон.Само,че на никой не му прави впечатление.Има грешки в играчите на Ботев.Ония Кабу,не е набор 1999.Йордан Етов е нападател,не халф.Караджинов е 9 номер,не 28.Славчо Тошев не е капитан,а Илиян Гаров.Васил Гърков вече не е в състава,още от лятото.Колкото за песните ту се чуват,ту не се чуват.Щом миналият патч бяха ок,значи и сега могат да се оправят.И да,не лижа гъзове като някои тук.Когато наистина си заслужите похвалата ще я имате,само че сега просто няма как.
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php ... a&start=20
че сега да предявяваш претенции с право, а не след дъжд качулка.
И да те попитам, ама да ми отговориш честно, инсталирал ли си и трите версии.Кабу мисля че след инсталл на v1.2 не е набор 99, както е дал в темата за Ботев един ФЕН на отбора .
Питам дали си играл с патчовете, най вече заради твърденията ти за публикте:
-
Имам проблем.След като инстаирах версия 1.2 на Армията и на Герена рекламните пана са ми като на оригиналната фифа , а на стадиона на Локо са ми от патча.Как се оправя това(Ако въобще се оправя ) ?
-
Момчета от БФЛ не искам да ви обидя,но миналата година макар патча да имаше някой недостатъци нямаше 2 фикса след това,дори нямаше и фиксове,а патча беше с 4 БГ групи.Сега го само с "А" Група и казахте,че ще е много добра.Да тя е много добра от към съставите,стадионие,паната и други,но от към страната на песни на агитките,Евротурнири е по-лоша от муналогодишната.
-
- BFL Team™
Re:
Ти не си играл патча от миналата година .pirin_1922 написа:Момчета от БФЛ не искам да ви обидя,но миналата година макар патча да имаше някой недостатъци нямаше 2 фикса след това,дори нямаше и фиксове,а патча беше с 4 БГ групи.Сега го само с "А" Група и казахте,че ще е много добра.Да тя е много добра от към съставите,стадионие,паната и други,но от към страната на песни на агитките,Евротурнири е по-лоша от муналогодишната.
-