Браво БФЛ много добре сте се постарали относно ЛИЦАта няма да ги коментирам защото не се правят туко така лесно но , не ми хареса ГОНЗО как сте го направили тоя човек ме счупи от ФИНТОВЕ еегати точно най голямото ДЪРВО ме разби сигурно няма как да ми хареса !! От видяното на ЛИТЕКС браво без грешка е най много ми хареса ЛИТЕКС а и Евала ви правя за ЕКИПИТе дори сте ги направили по добри от реалните !!!
МНого са добри браво
Кви лица и песни бе.Тва е само едно демо и няма възможност да се сложи и направи всичко.Но хората са се постарали да направят нещо,което да прилича на играчите.Не е велико,но е задоволително.А колкото до това защо не са сложени Черно Море или някой друг отбор сигурно няма направена дата-база за тези отбори,защотот може би никои не си е направил труда да даде инфо за отборите.А,ако е дал е от уикипедия.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!