Пичове, аре кажете днес ли ще е или няма да е, че получих вече нервна криза... е добре, де, не съм получил нервна криза, ама с нетърпение чакам и седя само на отворената тема и се спуквам от натискане на бутона за рефреш вече цял ден, а от сутринта ми се ходеше до тоалетна и още ви чакам за да отида после( е, добре де, ходеше ми се- ходих, ма тва не е толковаа интересно), така, че Sv3nc3, знам че е нахално, ама кажи днес ли ще е или не и по възможност без майтапи, моля!sv3nc3 написа:Виж, може да в някое яйцеuefacup написа:пич утре ли ще излиза пача кажи щото до сега го няма
БФЛ FIFA 09 v1.3 Released !!!
Re: БФЛ FIFA 09 v1.3
-
- BFL Team™
Така или иначе гаврата с тези, които с нетърпение чакат да оценят труда ви и това да ги направи щастливи започна, защо да не се погаврите още 3 часа...sv3nc3 написа:Щом сме казали днеска, значи днеска ще е. Днеска е до 24:00.
баси кви копеУета са...даже sv3nc3 неще да заколим кокошката,гладен съм беееееее!klshff написа:Така или иначе гаврата с тези, които с нетърпение чакат да оценят труда ви и това да ги направи щастливи започна, защо да не се погаврите още 3 часа...sv3nc3 написа:Щом сме казали днеска, значи днеска ще е. Днеска е до 24:00.
Е пак,нали си отишъл,иначе за догодина предлагам памперсиklshff написа:Пичове, аре кажете днес ли ще е или няма да е, че получих вече нервна криза... е добре, де, не съм получил нервна криза, ама с нетърпение чакам и седя само на отворената тема и се спуквам от натискане на бутона за рефреш вече цял ден, а от сутринта ми се ходеше до тоалетна и още ви чакам за да отида после( е, добре де, ходеше ми се- ходих, ма тва не е толковаа интересно), така, че Sv3nc3, знам че е нахално, ама кажи днес ли ще е или не и по възможност без майтапи, моля!sv3nc3 написа:Виж, може да в някое яйцеuefacup написа:пич утре ли ще излиза пача кажи щото до сега го няма
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: БФЛ FIFA 09 v1.3 Released !!!
Мнение от sv3nc3 » 20 Апр 2009 23:47 - всичко бе изпълнено в срок!!!
Re: БФЛ FIFA 09 v1.3 Released !!!
оффф ся почна голямото теглене иначе браво!
EDIT:
абе всички патчове сложих пак не ми се чуват песните
EDIT:
абе всички патчове сложих пак не ми се чуват песните