БФЛ FIFA 09 Release!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
martin iliev

Мнение от martin iliev »

може ли някой да ми помогне,защо ме исхвърля
The_Game_Beroeca

Re: БФЛ FIFA 09 RELEASED

Мнение от The_Game_Beroeca »

БФЛ БОГОВЕ :flagbg: :bounce: :thanks:
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

The_Game_Beroeca написа:БФЛ БОГОВЕ :flagbg: :bounce: :thanks:
E , вече и аз мога да го кажа това!!!
wcwc
BFL Team™

Re:

Мнение от wcwc »

martin iliev написа:може ли някой да ми помогне,защо ме исхвърля

Изтрий папката FIFA09 в my documents
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Утре ще отговорим на въпросите които поставите, сега не е момента ;) . BFL TEAM ви пожелава приятно изкарване на вечерта и ноща и една успешна 2009-та година

BFL TEAM ©
bor_don

Мнение от bor_don »

Добра работа сте свършили с патча, браво! Весело прекарване на Нова година
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Ае отивайте да пиите уе, кво се занимавате с тая фифа!наздраве и весело посрещане
Изображение
Изображение
ZooM

Мнение от ZooM »

bpfcpld написа:
The_Game_Beroeca написа:БФЛ БОГОВЕ :flagbg: :bounce: :thanks:
E , вече и аз мога да го кажа това!!!
RED OR DEAD
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

Абе , хора , някой може ли да ми помогне , защо с който и да е отбор , предимно играя с Ботев Пловдив като се пусна на мач и има само плясканията на публиката , но не и песните или ако има песните адски тихо се чува , много моля някой да ми помогне , иначе всички друго е окей !
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

АЕ ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
НА ВСИЧКИ МНОГО ЩАСТИЕ ЛЮБОВ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО И БФЛ ДА НИ РАДВАТЕ ВСЕ ТАКА И ДОГОДИНА :)
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

ЧНГ!Сега да дам мнение и първи впечатления.1-во значи почнах със Сливен.Не ми хареса екипите за гости мисля че не трябва да са изцяло в синьо и липсва надписа Декотекс (спонсора на отбора) на гърдите на играчите.2-ро мини лицата на играчите не са истински аз мислех че ще бъдат истински.Може да се мине и без тях :) Сега да не започнат пак някой да реват че съм плюел по патча да кажа и няколко хубави думи.Стадиона на Сливен е станал направо ФАНТАСТИЧЕН !!! НЯМАМ ДУМИ !!!Свалям шапка на този който го е правил (сигурно си е играл доста докато го направи наистина 1 към 1).Имах чувството че съм наистина в Сливен на стадиона.За сега не се сещам за нищо друго.сезона тепърва ще почвам но утре.За сега нямам проблеми да ме изхвърля играта :)
И само ЦСКА обичамеее !!!
yambolov

Мнение от yambolov »

пичове забелязах 2 малки незначителни бъга:
1.на гърба на вратаря на локо сф липсва всичко изгележда се едн о няма екип а другото е,мисля че в отбора на сливен има 2 еднакви играча.иначе патча е супер брав :clap: :clap: о
Изображение
ZooM

Мнение от ZooM »

Еи пача кърти !!Сега съм втори сезон Декември месец!
RED OR DEAD
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

ЧНГ
Абе , хора , някой може ли да ми помогне , защо с който и да е отбор , предимно играя с Ботев Пловдив като се пусна на мач и има само плясканията на публиката , но не и песните или ако има песните адски тихо се чува , много моля някой да ми помогне , иначе всички друго е окей !
Stargate

Мнение от Stargate »

Открих един малък бъг.Когато подам топката на Жоазиньо от Левск и и той тръгне с топката коментатора казва "Йовов" .Някой друг забелязал ли го е или да хода да си зема слухови апаратчета ?
ZooM

Мнение от ZooM »

Нз обаче аз забелязах че ЦСКА и Бела имат еднакви екипи!
RED OR DEAD
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

ОПРАВИХ СЕ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ЧНГ! :happy:
Gogo_t
BFL Team™

Re:

Мнение от Gogo_t »

ZooM написа:Нз обаче аз забелязах че ЦСКА и Бела имат еднакви екипи!
Те са им еднакви по принцип, само ембелмата и спонсора е разликата... ако вече бела имат и на цска емблемата начи е бъг :)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Xaugyk написа:ЧНГ!Сега да дам мнение и първи впечатления.1-во значи почнах със Сливен.Не ми хареса екипите за гости мисля че не трябва да са изцяло в синьо и липсва надписа Декотекс (спонсора на отбора) на гърдите на играчите.2-ро мини лицата на играчите не са истински аз мислех че ще бъдат истински.Може да се мине и без тях :) Сега да не започнат пак някой да реват че съм плюел по патча да кажа и няколко хубави думи.Стадиона на Сливен е станал направо ФАНТАСТИЧЕН !!! НЯМАМ ДУМИ !!!Свалям шапка на този който го е правил (сигурно си е играл доста докато го направи наистина 1 към 1).Имах чувството че съм наистина в Сливен на стадиона.За сега не се сещам за нищо друго.сезона тепърва ще почвам но утре.За сега нямам проблеми да ме изхвърля играта :)
Относно мини лицата,можехме да направим истинските им снимки, но във играта няма такива и нямаше да пасват много много, затова сме направили такива каквито са ингейм, за екипите има тема помогни на БФЛ и има и за Сливен. Там не е дадена нито една снимка на гостуващия екип, ние не намерихме никаде снимки с гостуващ екип, Сливен навсякаде играят с домакинския си http://www.pfclitex.com/site/gallery/su ... id=3&limit върху който няма лого на декотекс http://sliven-fc.com/album/album/sliven-lokopd/15.jpg. Радостно е че един от критиците ни, казва и добри думи за патча :). Ще има и фикс след малко за песните на агитките(играта е решила че някои от стадионите са малки и не трябва да се чуват песни, но го оправихме).
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

За екипите на Сливен може мен да държите отговорен, но аз имам обяснение. Първо Сливен тази година не е изиграл НИТО един мач с резервния си екип. Няма такъв. Няма и в сайта, форума, нета и прочее. Говорил съм с един от модераторите на официалния сайт и каза, че нямат такъв екип засега. Просто сме в таква държава, че каквото и да направим, някой неща просто няма как да се намерят. Ако обиждате някой за тази грешка, обиждайте мен. ;) В играта е сложен резервния екип от миналата година.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2009”