БРаво БФЛ !!!
БРаво БФЛ !!!
Някой е качил Патча за Демо-то в soccergaming и се говорят хубави работи за патча браво БФЛ само не ми е ясно кой го е качил там но както и да е не само българите го играят Браво много съм горд !!
Re: БРаво БФЛ !!!
Аз съм го качил в SG Не може рОмънците да са си турили пачО там, а ние не . БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !Mapuo написа:Някой е качил Патча за Демо-то в soccergaming и се говорят хубави работи за патча браво БФЛ само не ми е ясно кой го е качил там но както и да е не само българите го играят Браво много съм горд !!
-
- Обратна връзка:
А ти си!? Принца на бял кон може биKa3aK написа:Аз съм го качил в SG Не може рОмънците да са си турили пачО там, а ние не . БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !Mapuo написа:Някой е качил Патча за Демо-то в soccergaming и се говорят хубави работи за патча браво БФЛ само не ми е ясно кой го е качил там но както и да е не само българите го играят Браво много съм горд !!
-
- BFL Team™
Всички знаем кой си. Ивчо, Дивчо, все тая. И остани накрая с един ник, че всеки път да ти гледам IP-тата не е работа.
ти да не си някой от групировката на Боян Расате?Ka3aK написа:Аз съм го качил в SG Не може рОмънците да са си турили пачО там, а ние не . БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !Mapuo написа:Някой е качил Патча за Демо-то в soccergaming и се говорят хубави работи за патча браво БФЛ само не ми е ясно кой го е качил там но както и да е не само българите го играят Браво много съм горд !!
иначе браво бфл демото си е перфектно както винаги де))
-