(И в крайна сметка мисля че на всички ще им хареса малко повече да има различие пък дори само в едни бутонки да е разликата

И БФЛ FOREVER

Не точно различни цветове,то дефакто е така ми различен номер на бутонката по точно казано нали знаеш че във фифата са вградени от 1 до 16 и сяка е различна,а ако си спомняш в миналата версия на бфл пача за 08 всички отбори освен левски и цска футболистите им се с №1 бутонка ,а тя беше една черна с червени ленти ... и на всички футболисти все една и съща малко тъпичко е в 3-лиги тъй ли пък един футболист няма да играе с малко по различна обувкаZooM написа:тоя пост го видях и в миналата тема и не ми стана ясно какво искаш.Та да попитам искаш да има в отборите бутонки дето да са с различни цветове ли?Защото ако е така и аз съм за!
Я се осъзнай другите неща се правят трудно... а едни бутони кво има толкова да промениш ... пак дори и с 1 Creation Master могат да с епроменят пък твойте лица и темподобни имаш ли си представа колко трудно се правят и колко време отнемат прав е човека може тва с бутонките не е лошо.thedeadman92 написа:Абе ти обувките ли гледаш или всичко останало, отбора го има, илагата я има, екипът го има, играчите ги има, ти за обувките се заяждаш. Тва е няква пълна дребнавост, няма смисъл да се правят тия неща, ако погледнем от твоята гледна точка ми дай тогаз за всеки футболист да се прави лице и прическа и т.н.