п.пПрочетох още малко от писаниците ти .ФИФА ПАч се ПРави,защото няма да ти обяснявам пак/земи чети кво ти се пише/.Фифата е била култ преди,а сега тя е комерс !Дори и ПЕс да е по-добра ,за фифата ще се правят пачове.Все пак и 2-те игри имат фенове и това не опира до това,коя е по-боклук! И 2-те се нуждаят от пачове,защото и 2-те са играни от различни групи хора.Защо имаш толкова ограничено мислене ?
п.п.2 ПХАХАХАХАХАХ играл в училищен отбор и вече не знае къде е

Сега отивай си играй мениждъра спокойно и си мисли,че тази млада аудитория/от "лапета"/,която всъщност ви купува списанията ,някога ще припари отново до тази грешка,докато има толкова разбиращи хора като теб.Аз само ще изкарам няколко твой цитата,които никога няма да забравя.Голдън колекшън:
1.Къде е революционния геймплей на ПЕС? Въобще какво значи различен геймплей от този на Фифа? Аааааааа, мисля че се сетих.....искаш да кажеш, че в новия ПЕС играчите са като макарони и се огъват в неестествени пози.... е прав си, революционно е - футбол с макарони нямаше до сега.
2.ФИФА-та е култ. И моля не говорете лошо за нея, защото ако наитина беше супер шит, защо и правите пач с българското първенство? Нали е зле?
3.Седнали сте да играете игра, правена от Японци ..... какво общо имат японците с футбола бе??????????? Затова ще играете с футболисти с имена Мбонгов, Мендонгов и тн..Искам само да подчертая, че аз PES всяко година пускам, за да проверя кво става с тая пародия, и всяка година се убеждава, че японците нямат нищо общо с футбола. Разбира се, говоря за РС версиите.
4.
И един цитат от википедия - ES2008 was deemed a complete failure, with Seabass losing many of his previously die hard following due to the terrible problems the game had
5.Канадците са по-добре от японците и го доказват с Фифа. Подозирам, че много от вас знаят, че част от UEFA игрите се правят само от англичани и двете студия си сътрудничат много.
6.Доколкото опита ми с реалне футбол, ще ви кажа, че имам. Играл съм супер много, бил съм в отбора на училището си (СМГ бай дъ уей) т.н., така че и тука не моете да ме хванете

Всъщност Орлине ние те хванахме отвсякъде и разбрахме,че си много ограничен човек.Мога да ти пиша с дни за тъпитети и неточни коментари,но ще зема да хапна БАНан в тоя форум.Стегни се малко,че засега по ти отива в някой цирк да работиш/с извинение/