FOOTBALL-GAMES
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Re: FOOTBALL-GAMES
Само ако е оригинална Но за сметка на това кефа е пълен и струва 2 пъти по-малко от ФИФА-та (даже повече от 2пъти)
-
- BFL Team™
Ами ДА , тоя помияр предлага такова мулти , за което ФУФА може само да си мечтае никакъв лаг, дори комшията , който е с 2 пъти по бавен нет от моя играе без никакви грижи ... Да не говорим в самите сървари колко възможносто имаш за игра, турнири , бърз мач, стаи в които се уговаряте.. и най якото може да се играе 2 vs 2 дори има възможност и за 4 vs 4 .rap17ka7a написа:Значи пумияра има мулти ако е оригинална играта???napster написа:Ами айде пуснете един PES турнир , с Антракса сме в един клан и само в него има 30 души . Аз знам около 6 извън него , доста хора ще се съберат ако се направи .
-
-
- Обратна връзка:
Аз съм един от Шефовете на форума за фифа ако искате може да се направи турнир на ПЕС а ако наистина ПЕС предлага толкова много екстри май май ще минаваме всички на оригинален ПЕС!От другата година де от новия ПЕС...napster написа:Кой е шефа на тия форуми ?
-
- BFL Team™
избираш си профил :rap17ka7a написа:Аз съм един от Шефовете на форума за фифа ако искате може да се направи турнир на ПЕС а ако наистина ПЕС предлага толкова много екстри май май ще минаваме всички на оригинален ПЕС!От другата година де от новия ПЕС...napster написа:Кой е шефа на тия форуми ?
Избираш сървър :
елизаш в лоби кадето има повече хора и преценяш кво искаш да играеш :
Както казах има постояно провеждащи се турнири :
Има стаи кадето имаш избор какво и с кой да играеш аз предпочитам да играя 2 vs 2 защото е по забавно и интересно :
И почвате и се разцепвате с най якия футболен симулатор :
И ако си добър ПЕЧЕЛИШ :
печелиш :
Така ,че истина са тия екстри голям купон е да играеш ОНЛАЙН не съжелявам изобщо че си я купих ... дори напротив
-
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
хмммм, чудя се дали да не дам 30 лева
евтино, ама се надявах да играя ПЕС 2008 за толкова пари
евтино, ама се надявах да играя ПЕС 2008 за толкова пари
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
асене, тва ако двама са с нереално ИП, могат ли да играят заедно само те, или трябва поне един от тях да е с реално?
-
- Обратна връзка:
На фифата е нужно единия да е с реално а за тоя ПЕС няма смисъл изчакай 2 месеца ще играем нова фифа и нов ПЕС ще видим кой кое ще предпочете...IvanMladenov написа:асене, тва ако двама са с нереално ИП, могат ли да играят заедно само те, или трябва поне един от тях да е с реално?
-
- BFL Team™
не трябва реално ип... то там връската става на принципа peer 2 peerIvanMladenov написа:асене, тва ако двама са с нереално ИП, могат ли да играят заедно само те, или трябва поне един от тях да е с реално?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
... където яко няма поне един сийдър с реално ИП, тези които са с нереално, немогат да свалят................. нищо де, може и да си го купя преди ПЕС 2008AntrAcsA написа:не трябва реално ип... то там връската става на принципа peer 2 peerIvanMladenov написа:асене, тва ако двама са с нереално ИП, могат ли да играят заедно само те, или трябва поне един от тях да е с реално?
-
- BFL Team™
Ами понякога се случва да нямаш връска с някой.. и да не стане мрежата но това рядко... повярвай ми няма значение реално или не ти е ИПтоIvanMladenov написа:... където яко няма поне един сийдър с реално ИП, тези които са с нереално, немогат да свалят................. нищо де, може и да си го купя преди ПЕС 2008AntrAcsA написа:не трябва реално ип... то там връската става на принципа peer 2 peerIvanMladenov написа:асене, тва ако двама са с нереално ИП, могат ли да играят заедно само те, или трябва поне един от тях да е с реално?
Моето си е реално ,демек не ми трябват сийдъри и лийчъри
-
- Обратна връзка:
Ето че почти неусетно Football-games стана на един месец! За толкова кратък отрязък от време това начинание се превърна в най-големият български форум за онлайн турнири за FIFA и PES с над 350 редовни потребители, над 20 клана и 20 000 мнения! Невероятният прогрес може само да амбицира създателите да продължат с успешната си дейност и така да печелят още популярност в българското интернет-пространство. Поздравяваме колегите от Football-games със своеобразния юбилей - първи месец на сцената, и им пожелаваме да са живи и здрави, още по-добро развитие, повече голове и въобще по-приятни моменти с любимите им игри в мултиплейър.
bFL Team
bFL Team
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- Обратна връзка:
FOOTBALL-GAMES
Честит Рожден Ден, Football Games!
-
- Обратна връзка:
-
ЧРДMuSTaKa написа:Ето че почти неусетно Football-games стана на един месец! За толкова кратък отрязък от време това начинание се превърна в най-големият български форум за онлайн турнири за FIFA и PES с над 350 редовни потребители, над 20 клана и 20 000 мнения! Невероятният прогрес може само да амбицира създателите да продължат с успешната си дейност и така да печелят още популярност в българското интернет-пространство. Поздравяваме колегите от Football-games със своеобразния юбилей - първи месец на сцената, и им пожелаваме да са живи и здрави, още по-добро развитие, повече голове и въобще по-приятни моменти с любимите им игри в мултиплейър.
bFL Team
бтв , наистина ли вече има и ПЕС ?
-
- Обратна връзка:
Ще има новатаnapster написа:ЧРДMuSTaKa написа:Ето че почти неусетно Football-games стана на един месец! За толкова кратък отрязък от време това начинание се превърна в най-големият български форум за онлайн турнири за FIFA и PES с над 350 редовни потребители, над 20 клана и 20 000 мнения! Невероятният прогрес може само да амбицира създателите да продължат с успешната си дейност и така да печелят още популярност в българското интернет-пространство. Поздравяваме колегите от Football-games със своеобразния юбилей - първи месец на сцената, и им пожелаваме да са живи и здрави, още по-добро развитие, повече голове и въобще по-приятни моменти с любимите им игри в мултиплейър.
bFL Team
-
Перфеrap17ka7a написа:Ще има новатаnapster написа:ЧРДMuSTaKa написа:Ето че почти неусетно Football-games стана на един месец! За толкова кратък отрязък от време това начинание се превърна в най-големият български форум за онлайн турнири за FIFA и PES с над 350 редовни потребители, над 20 клана и 20 000 мнения! Невероятният прогрес може само да амбицира създателите да продължат с успешната си дейност и така да печелят още популярност в българското интернет-пространство. Поздравяваме колегите от Football-games със своеобразния юбилей - първи месец на сцената, и им пожелаваме да са живи и здрави, още по-добро развитие, повече голове и въобще по-приятни моменти с любимите им игри в мултиплейър.
bFL Team
Ще съм онлайн 24/7 само заради възможноста да играя с някой че с шваби ми омръзна