Това отива в подписа ми!MuSTaKa написа:ZhivkoBGR - Он е мой грехИ сега сериозно - прави страшно реалистични знамена, едновременно веселяк и страшен професионалист. Специално умение: може да имитира самолетна катастрофа по ICQ. 6!

Това отива в подписа ми!MuSTaKa написа:ZhivkoBGR - Он е мой грехИ сега сериозно - прави страшно реалистични знамена, едновременно веселяк и страшен професионалист. Специално умение: може да имитира самолетна катастрофа по ICQ. 6!
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
Вече и wcwc се опита да ви го обясни ама малко по сложно... БФЛ Тийм е машина.Те са като часовника всяко зъбно колело трябва да се вдижи за да работи часовника.Всеки има своята работа и си върши работата в неговата област!След като ще има пач значи БФЛ Тийм работи добре което значи че всички зъбни колелца са наред.Всеки е дал това което е изискано от негоMdiegoR написа:Клам, всеки си има мнение.
А и според мен трябваше всеки да избира по 3-ма, които според тях най-добре си вършат работата.
В такъв случай номинацийте са безсмислени .rap17ka7a написа:Вече и wcwc се опита да ви го обясни ама малко по сложно... БФЛ Тийм е машина.Те са като часовника всяко зъбно колело трябва да се вдижи за да работи часовника.Всеки има своята работа и си върши работата в неговата област!След като ще има пач значи БФЛ Тийм работи добре което значи че всички зъбни колелца са наред.Всеки е дал това което е изискано от негоMdiegoR написа:Клам, всеки си има мнение.
А и според мен трябваше всеки да избира по 3-ма, които според тях най-добре си вършат работата.
Да, прав си ,че щом аз съм я пуснал значи има защо .......преди 3 месеца ,когато екипа напуснаха Минчо, Стаси и Найчо..та тогава задавали ли сте си въпроса защо го напуснаха? НЕ! Както каза Владо това е екип и въпреки ,че никой не ни задължава да вършим това НИКИ е редно да си зададеш и въпроса тогава щом никой не те задължава какво правиш тук? Ще отговориш, че все пак няква част от теб те ебе за ония сопуланковци дето чакат патчовете и си прав напълно ,затова бяха и остранени посочените по-горе хора ...който нищо не прави в БФЛ няма място в екипа ,затова е и тази анкета, която не се прие сериозно и от потребителите...не трябваше да се мазните а да казвате истината..преди тези 3 месеца Светльо ме помоли в края на година да пусна такава тема и да видим кой как си е вършил работата и разбирасе ако получи слаба оценка това може да му коства мястото в екипа ......ето затова БФЛ е свободен екип ,който иска напуска...който не работи-същоwcwc написа:Абсолюно, само не съм съгласен че си правим кефа. Понякога не ти е кеф да отделиш 2 часа за дадена работа по патча, но се налага. Също не ми е кеф да трия по 20 поста на ден, и да заключвам тема след тема... така че тук не си много прав, но "личност на година" ... хах. Не знам, щом Баго го е пуснал значи има за какво. НЕ се възпортивявам, просто изказвам мнение.
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...