боже боже... това обеснява всичкоd1VaKa написа:Ми d1VaKa съм , на 14 години
Нооо като се замисля... не е мноо нормално.. напстера и той е на 14 -15 ама поне има акъл
боже боже... това обеснява всичкоd1VaKa написа:Ми d1VaKa съм , на 14 години
AntrAcsA написа:боже боже... това обеснява всичкоd1VaKa написа:Ми d1VaKa съм , на 14 години
Нооо като се замисля... не е мноо нормално.. напстера и той е на 14 -15 ама поне има акъл
15 и половина , сега ще съм 9ти класAntrAcsA написа:боже боже... това обеснява всичкоd1VaKa написа:Ми d1VaKa съм , на 14 години
Я съм същия ама не съм фен на Бекъм само защото имаме общ рожден ден или нещо подобно ... Да си фен на някой футболист значи да притежаваш нещо негово . Аз мога да въртя топката както си поискам с десния крак ... Бекс стайл , за тва ви казах че съм 100% от фауловеnapster написа:15 и половина , сега ще съм 9ти класAntrAcsA написа:боже боже... това обеснява всичкоd1VaKa написа:Ми d1VaKa съм , на 14 години
И ако си мислиш , че съм много слаб на футбол , мнооого се лъжеш Годините нямат особено голямо значение ... Много добро крило съм и давам страшни пасове (още една прилика с Beckham освен рожденната дата ) , но въпреки това в нашия отбор на махалата играя централен нападател ...
Не съм му фен разади това . Всъщност му разбрах рожденния ден , след като станах негов голям фен , и тогава разбрах това . Но иначе мога доста добре да центрирам , въпреки че мисля , че развих това качество точно защото искам да приличам повече на него .d1VaKa написа:Я съм същия ама не съм фен на Бекъм само защото имаме общ рожден ден или нещо подобно ... Да си фен на някой футболист значи да притежаваш нещо негово . Аз мога да въртя топката както си поискам с десния крак ... Бекс стайл , за тва ви казах че съм 100% от фаулове
Ми щом си толкова добър ела в отбораd1VaKa написа:Я съм същия ама не съм фен на Бекъм само защото имаме общ рожден ден или нещо подобно ... Да си фен на някой футболист значи да притежаваш нещо негово . Аз мога да въртя топката както си поискам с десния крак ... Бекс стайл , за тва ви казах че съм 100% от фаулове
не очаквай отговор от дивАКА , на БАНановите острови е , изядоха го бананоядциkousev написа:Ми щом си толкова добър ела в отбораd1VaKa написа:Я съм същия ама не съм фен на Бекъм само защото имаме общ рожден ден или нещо подобно ... Да си фен на някой футболист значи да притежаваш нещо негово . Аз мога да въртя топката както си поискам с десния крак ... Бекс стайл , за тва ви казах че съм 100% от фаулове
ПП И аз от как съм фен на Юнайтед, Бекам ми е любимия играч и мн ме яд, че си провали кариерата
OMG , и аз така .[BFL]Mancho_United написа:Мен пък от преди 4-5 години откакто играя в махалата ми викат Бекъм
1во - любимия ми футболист !
2ро - не съм по спринтовете ,но пък мога да дам точен пас от бая разтояние
3то - любима позиция защитен халф,но в последно време играя повече ляв бек-крило
4то - корнери ,фалове..само за дузпите се редуваме кой да бие от отбора
А и от преди 2 години започнах и да правя удари 3-4 удара на мач от далечно разтояние - и почти всеки мач по 1 от тях влиза
Май искаш да кажеш 15Ghost Rider написа:Абе хора тука всичките ли сме набор 92!!! И аз съм 92,февруари навършвам 16
на 16 ше стане . от 2008 до 92 са 16 годиниvili4kata написа:Май искаш да кажеш 15Ghost Rider написа:Абе хора тука всичките ли сме набор 92!!! И аз съм 92,февруари навършвам 16