BFL Research Team
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
BFL Research Team
Уважаеми потребители,
BFL Team се нуждае от вашата помощ за следващите си проекти.
Както сте забелязали от няколко дена има нова група във нашият форум - BFL Research.
Или това ще е екип от рисърчъри. Каво представлява рисърча? Ами да си рисърчър значи да познаваш много добре твоят любим отбор, отбора на когото си фен, да си ходил на много мачове и да продължаваш да ходиш, да знаеш кои са играчите му и да намериш колкото се може повече информация за тях. От тази година такъв екип ще има във BFL Team. Засега сме намерили само на три отбора рисърчъри - Локо Пд, Левски и Литекс. Вашите "кандидатури" за място във този екип можете да пращате на специалният и-мейл адрес за това - [email protected].
Засега е важно да съберем рисърчъри за отборите от "А" група, но можете да кандидаствате и за отбори от "Б" и "В" групите. Нещо много важно, е че вие отсега нататък ще отговаряте за инфото във патчовете ни и ако има грешно такова вие ще поемете вината пред феновете и от части ние ако сте дали правилно инфо, но не сме го сложили в базата.
На посочения по горе мейл трябва да ни пишете:
Относно: (отбора за които кандидатствате)
Име и Фамилия:
Години:
От кога следите интензивно (редовно) вашият отбор:
Да се представите с няколко думи, да ни докажете ,че сте голям фен на отбора Ви.
Екипът на BFL пожелава на кандидатите успех!
BFL Research
==============================================
Левски (София) - Gosh0
Литекс (Ловеч) - zanio
Локомотив 1936 (Пловдив) - chonin
Дунав (Русе) - ROUSSE
Панаьот Волов (Шумен) - Galen
Спартак (Плевен) - Naycho_Naychev
Доростол 2003 (Силистра) - dorostol2003
BFL Team се нуждае от вашата помощ за следващите си проекти.
Както сте забелязали от няколко дена има нова група във нашият форум - BFL Research.
Или това ще е екип от рисърчъри. Каво представлява рисърча? Ами да си рисърчър значи да познаваш много добре твоят любим отбор, отбора на когото си фен, да си ходил на много мачове и да продължаваш да ходиш, да знаеш кои са играчите му и да намериш колкото се може повече информация за тях. От тази година такъв екип ще има във BFL Team. Засега сме намерили само на три отбора рисърчъри - Локо Пд, Левски и Литекс. Вашите "кандидатури" за място във този екип можете да пращате на специалният и-мейл адрес за това - [email protected].
Засега е важно да съберем рисърчъри за отборите от "А" група, но можете да кандидаствате и за отбори от "Б" и "В" групите. Нещо много важно, е че вие отсега нататък ще отговаряте за инфото във патчовете ни и ако има грешно такова вие ще поемете вината пред феновете и от части ние ако сте дали правилно инфо, но не сме го сложили в базата.
На посочения по горе мейл трябва да ни пишете:
Относно: (отбора за които кандидатствате)
Име и Фамилия:
Години:
От кога следите интензивно (редовно) вашият отбор:
Да се представите с няколко думи, да ни докажете ,че сте голям фен на отбора Ви.
Екипът на BFL пожелава на кандидатите успех!
BFL Research
Левски (София) - Gosh0
Литекс (Ловеч) - zanio
Локомотив 1936 (Пловдив) - chonin
Дунав (Русе) - ROUSSE
Панаьот Волов (Шумен) - Galen
Спартак (Плевен) - Naycho_Naychev
Доростол 2003 (Силистра) - dorostol2003
-
- BFL Team™
Re: BFL Research Team
Искам да кажа нещо много важно.
За да си ресърч на даден отбор трябва да го познаваш отлично. Да знаеш всеки футболист с кой крк рита, на каква позиция играе, кои са слабите му страни и кои силните просто да си много много близо до отбора. Не да си гледал отбора по телевизията и вече да си му станал ресърч. Препоръчително е ресърчърите да са от града от който е и отбора за да ходят на мачове, тренировки и тн.
Пример (информацията е за Странджа-металург):
23. Георги Захариев MC- десен/ляв крак (еднакво добър), може и като атакуващ халф да играе.
Титулярен състав:
Здравко Недялков,....
Резерви:
Яни Лапов....
Лично аз следя Странджа от 2 години от близо и затова имам тази информация.
Това е. Много ще се радваме да има такива хора.
Успех.
За да си ресърч на даден отбор трябва да го познаваш отлично. Да знаеш всеки футболист с кой крк рита, на каква позиция играе, кои са слабите му страни и кои силните просто да си много много близо до отбора. Не да си гледал отбора по телевизията и вече да си му станал ресърч. Препоръчително е ресърчърите да са от града от който е и отбора за да ходят на мачове, тренировки и тн.
Пример (информацията е за Странджа-металург):
23. Георги Захариев MC- десен/ляв крак (еднакво добър), може и като атакуващ халф да играе.
Титулярен състав:
Здравко Недялков,....
Резерви:
Яни Лапов....
Лично аз следя Странджа от 2 години от близо и затова имам тази информация.
Това е. Много ще се радваме да има такива хора.
Успех.
-
- BFL Team™
Аз и Иван ще отговаряме за този екип. Ние ще ви приемаме и ще държим контакт с вас. Разбира се, искам малко да поправя Иван. Няма да е фатално ако не знаете, резервния десен защитнк с какъв крак играе, и кои са му слабите страни на пример.... Не е нужно да знаете, чак всичко от до. Но основниет футболисти, с кой крак, къде, как и прочее задължително. Така, че успех на кандидатите, дано се намерят повече желаещи, и заедно с вас, да повишим нивото на патча.
-
- Обратна връзка:
Еми аз бих се записал за рисърчър, но не съм на ти с клуба. В смисъл такъв, че заради мен отборът ще е сгрешен, защото не знам скиловете на играчите и силните им крака. Написал съм това, което знам за отбора в раздел "Помогни на bFL-Team". Направете отбора с тази информация, която съм дал, за да не стане така, че после някой да ми се сърди.
-
- BFL Team™
ЪЪЪЪЪЪ,КВОvili4kata написа:Еми аз бих се записал за рисърчър, но не съм на ти с клуба. В смисъл такъв, че заради мен отборът ще е сгрешен, защото не знам скиловете на играчите и силните им крака. Написал съм това, което знам за отбора в раздел "Помогни на bFL-Team". Направете отбора с тази информация, която съм дал, за да не стане така, че после някой да ми се сърди.
-
НиКи и при мене е същата работа...Ни звук,ни картина...
-
- BFL Team™
Значи аз отговарям за "А" група и на всеки, който е писал съм отговорил. Само на момчето за "А" окръжна не съм, но ако то е тук - няма да правим отбори чак от там. Мисля, че е близко до акъла!
-
ми аз пратих за отбор от "А" група и в трите ми мейла няма нщо ново.
Добре де аз да попитамwcwc написа:Значи аз отговарям за "А" група и на всеки, който е писал съм отговорил. Само на момчето за "А" окръжна не съм, но ако то е тук - няма да правим отбори чак от там. Мисля, че е близко до акъла!
-
- Обратна връзка:
-
- BFL Team™
Пиши на ЛС на мен или на Иво. Нещо стана с мейла. Това се отнася за всички. Всеки който иска да става ресърчър да пише на мен или wcwc.to6kobg написа:Аз си подадох документите
аз ся като съм баннат оставам ли ресърч на Левски или ме гоните