Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Мнение от DoMiNaToR »

sv3nc3 написа:Стига глупости де. В БФЛ ФИФА 10 няма на Жо да му се вика така, няма да се сменят и местата на никой с никой. и ще си пише Joazinho а не Joaoaoaozinho
Виж това видео. След около 30-тата секунда добре се вижда че на гърба му пише Joaozinho. Не искам да споря с никой, само казвам :hi:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

DoMiNaToR написа:
sv3nc3 написа:Стига глупости де. В БФЛ ФИФА 10 няма на Жо да му се вика така, няма да се сменят и местата на никой с никой. и ще си пише Joazinho а не Joaoaoaozinho
Виж това видео. След около 30-тата секунда добре се вижда че на гърба му пише Joaozinho. Не искам да споря с никой, само казвам :hi:
Хм, еба го у пича. Ще го оправиме. Извинявам се за подигравката ;)
Zaraliata

Мнение от Zaraliata »

lqlqlq написа:
ZooM написа:Това го пишат БГ медиите ,ама колко е вярно .... От БФЛ мога да направят Левски с 7млн по богат опс не могат :D

БФЛ могат да направят и ЦСКА с 7млн. по-богат - опссс,немогат.
БФЛ всъщност нищо не могат да направят :) Тъй,че и да искате няма да получите нищо. Кур за Левски .. и ЦСКА !
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Zaraliata написа:
lqlqlq написа:
ZooM написа:Това го пишат БГ медиите ,ама колко е вярно .... От БФЛ мога да направят Левски с 7млн по богат опс не могат :D

БФЛ могат да направят и ЦСКА с 7млн. по-богат - опссс,немогат.
БФЛ всъщност нищо не могат да направят :) Тъй,че и да искате няма да получите нищо. Кур за Левски .. и ЦСКА !
Уйо, поне като пишеш простотии не обиждай хора борили се за свободата ни. Можеше да напишеш с ф вместо с в, но и да го беше направил така, банана нямаше да ти се размине :hi:
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

що бе, марулите винаги са били забавни и в повечето случай изключение :D
popi3948

Мнение от popi3948 »

Предишната версия на пача беше много добра, говоря за ФИФА 09, и дам видях една от снимките където видях, че гащетата на ЦСКА са бели а по принцип целият екип е черен иначе всичко е много добро и това за публиката както е в цвета на домакина така и сектора с гостуващи привърженици да е в цвета на отбора гост, защото не е много приятно когато играеш срещу Левски публиката на ЦСКА да е синя не казвам задължително да го направите ами просто предлагам и ако може да има повече лица и може би последна препоръка, ако може да сложите "Б" група защото, ще е доста интересно когато жлезне някой нов отбор срещу който не си играл и стилът му е различен от другите. Мерси предварително ако го направите :).
popi3948

Мнение от popi3948 »

а за екипа на ЦСКА грешка написал съм черен а той е червен извинявам се за грешката
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Ти делтонист ли си бе. И срещу Монтана оня ден, и срещу Левски, и срещу Фулъм ЦСКА играха с бели гащета. http://sportni.bg/?tid=20&oid=10220&galid=23383 Само понякога играят с червени, в зависимост от екипа на противника :P
popi3948

Мнение от popi3948 »

Съжалявам просто гледах няколко мача в които ЦСКА играха с червени гащета както срещу Левски :P
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

popi3948 написа:Съжалявам просто гледах няколко мача в които ЦСКА играха с червени гащета както срещу Левски :P
Стига пич, вече се излагаш, айде да не казвам като какво:
http://sportni.bg/?tid=20&oid=10220&galid=23353
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Е, червени са, кво? :^)
nikstein

Мнение от nikstein »

Възможно ли е да се направи в предсезонните френдли мачове да имаме по 7 резерви а не 5....Миналата година предложих това нещо но ми казаха че няма как да се направи.Може ли да се направи това на тази фифа или пак е не възможно :(
Изображение
venimir4000

Мнение от venimir4000 »

аз предлагам когато се прави кариера да се сменят лицата на треньорите с българските
Japanarama

Мнение от Japanarama »

До колкото си спомням във Фифа 2002 имаше нещо като факли във публиката, ако можете да го направите ще е супер! Ако може песни на агитките сами да си ги адваме ще е най-хубавото нещо на света!!! П.С. Кога се очаква да излизе целия пач
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Утре.
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

усещам как доста хора няма да спят тази нощ :D
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Наистина тази идея с факлите в публиката не е лоша.Преди наистина имаше.Също няма да е лошо ако може да се направи да се чуват гърмежи от бомбички от време на време при гол да речем :@ :rofl:
На мен пък не ми харесва да са пълни стадионите защото е много нереялно при наще празни стадиони.По-добре щеше да бъде според зависи с кой играе отбора публиката да е повече или по-малко (ако може да се направи де).
Ааа и също както някой спомена да направите на тренерите снимки и да можем да си слагаме мениджери от българското първенство плюс да речем стоичков георги василев димитръ пенев и всички мениджери от а-група.Също ако може да се направят там кадето идват от клубната школа таланти в първият отбор да се сложат реални момчета от школата а не някакви измислени албанци австриийци турци и всякакви :) (несъм сигурен дали може да се направи).Това за сега ми мина през главата и още онова в предните страници което бях казал за отбелязването на хеттрик да изписва срещу името на играча зашото миналата година го нямаше.
Очаквам компетентно мнение от БФЛ-ТИЙМ може ли някой от тези неща да се направят в бъдещият патч.
Последно промяна от Xaugyk на 03 Окт 2009 20:16, променено общо 1 път.
И само ЦСКА обичамеее !!!
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Xaugyk написа:Наистина тази идея с факлите в публиката не е лоша.Преди наистина имаше.Също няма да е лошо ако може да се направи да се чуват гърмежи от бомбички от време на време при гол да речем :@ :rofl:
На мен пък не ми харесва да са пълни стадионите защото е много нереялно при наще празни стадиони.По-добре щеше да бъде според зависи с кой играе отбора публиката да е повече или по-малко (ако може да се направи де).
абсолютно всичко е невъзможно,само тва за бомбичките е г/д възможно но доста безсмислено.
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

lqlqlq написа:
Xaugyk написа:Наистина тази идея с факлите в публиката не е лоша.Преди наистина имаше.Също няма да е лошо ако може да се направи да се чуват гърмежи от бомбички от време на време при гол да речем :@ :rofl:
абсолютно всичко е невъзможно,само тва за бомбичките е г/д възможно но доста безсмислено.
Аз малко още го дооправих коментара си.Бомбичките незнам дали е безмислено защото така става по-реялна атмосферата на стадиона (не гармят ли бомби по наще стадиони ? ) :)
И само ЦСКА обичамеее !!!
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”