Виж това видео. След около 30-тата секунда добре се вижда че на гърба му пише Joaozinho. Не искам да споря с никой, само казвамsv3nc3 написа:Стига глупости де. В БФЛ ФИФА 10 няма на Жо да му се вика така, няма да се сменят и местата на никой с никой. и ще си пише Joazinho а не Joaoaoaozinho
Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
-
- BFL Team™
Хм, еба го у пича. Ще го оправиме. Извинявам се за подигравкатаDoMiNaToR написа:Виж това видео. След около 30-тата секунда добре се вижда че на гърба му пише Joaozinho. Не искам да споря с никой, само казвамsv3nc3 написа:Стига глупости де. В БФЛ ФИФА 10 няма на Жо да му се вика така, няма да се сменят и местата на никой с никой. и ще си пише Joazinho а не Joaoaoaozinho
БФЛ всъщност нищо не могат да направят Тъй,че и да искате няма да получите нищо. Кур за Левски .. и ЦСКА !lqlqlq написа:ZooM написа:Това го пишат БГ медиите ,ама колко е вярно .... От БФЛ мога да направят Левски с 7млн по богат опс не могат
БФЛ могат да направят и ЦСКА с 7млн. по-богат - опссс,немогат.
-
- BFL Team™
Уйо, поне като пишеш простотии не обиждай хора борили се за свободата ни. Можеше да напишеш с ф вместо с в, но и да го беше направил така, банана нямаше да ти се разминеZaraliata написа:БФЛ всъщност нищо не могат да направят Тъй,че и да искате няма да получите нищо. Кур за Левски .. и ЦСКА !lqlqlq написа:ZooM написа:Това го пишат БГ медиите ,ама колко е вярно .... От БФЛ мога да направят Левски с 7млн по богат опс не могат
БФЛ могат да направят и ЦСКА с 7млн. по-богат - опссс,немогат.
-
що бе, марулите винаги са били забавни и в повечето случай изключение
Предишната версия на пача беше много добра, говоря за ФИФА 09, и дам видях една от снимките където видях, че гащетата на ЦСКА са бели а по принцип целият екип е черен иначе всичко е много добро и това за публиката както е в цвета на домакина така и сектора с гостуващи привърженици да е в цвета на отбора гост, защото не е много приятно когато играеш срещу Левски публиката на ЦСКА да е синя не казвам задължително да го направите ами просто предлагам и ако може да има повече лица и може би последна препоръка, ако може да сложите "Б" група защото, ще е доста интересно когато жлезне някой нов отбор срещу който не си играл и стилът му е различен от другите. Мерси предварително ако го направите .
а за екипа на ЦСКА грешка написал съм черен а той е червен извинявам се за грешката
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Ти делтонист ли си бе. И срещу Монтана оня ден, и срещу Левски, и срещу Фулъм ЦСКА играха с бели гащета. http://sportni.bg/?tid=20&oid=10220&galid=23383 Само понякога играят с червени, в зависимост от екипа на противника
Съжалявам просто гледах няколко мача в които ЦСКА играха с червени гащета както срещу Левски
-
- BFL Team™
Стига пич, вече се излагаш, айде да не казвам като какво:popi3948 написа:Съжалявам просто гледах няколко мача в които ЦСКА играха с червени гащета както срещу Левски
http://sportni.bg/?tid=20&oid=10220&galid=23353
-
- BFL Team™
Е, червени са, кво?
-
Възможно ли е да се направи в предсезонните френдли мачове да имаме по 7 резерви а не 5....Миналата година предложих това нещо но ми казаха че няма как да се направи.Може ли да се направи това на тази фифа или пак е не възможно
аз предлагам когато се прави кариера да се сменят лицата на треньорите с българските
До колкото си спомням във Фифа 2002 имаше нещо като факли във публиката, ако можете да го направите ще е супер! Ако може песни на агитките сами да си ги адваме ще е най-хубавото нещо на света!!! П.С. Кога се очаква да излизе целия пач
-
-
усещам как доста хора няма да спят тази нощ
-
Наистина тази идея с факлите в публиката не е лоша.Преди наистина имаше.Също няма да е лошо ако може да се направи да се чуват гърмежи от бомбички от време на време при гол да речем
На мен пък не ми харесва да са пълни стадионите защото е много нереялно при наще празни стадиони.По-добре щеше да бъде според зависи с кой играе отбора публиката да е повече или по-малко (ако може да се направи де).
Ааа и също както някой спомена да направите на тренерите снимки и да можем да си слагаме мениджери от българското първенство плюс да речем стоичков георги василев димитръ пенев и всички мениджери от а-група.Също ако може да се направят там кадето идват от клубната школа таланти в първият отбор да се сложат реални момчета от школата а не някакви измислени албанци австриийци турци и всякакви (несъм сигурен дали може да се направи).Това за сега ми мина през главата и още онова в предните страници което бях казал за отбелязването на хеттрик да изписва срещу името на играча зашото миналата година го нямаше.
Очаквам компетентно мнение от БФЛ-ТИЙМ може ли някой от тези неща да се направят в бъдещият патч.
На мен пък не ми харесва да са пълни стадионите защото е много нереялно при наще празни стадиони.По-добре щеше да бъде според зависи с кой играе отбора публиката да е повече или по-малко (ако може да се направи де).
Ааа и също както някой спомена да направите на тренерите снимки и да можем да си слагаме мениджери от българското първенство плюс да речем стоичков георги василев димитръ пенев и всички мениджери от а-група.Също ако може да се направят там кадето идват от клубната школа таланти в първият отбор да се сложат реални момчета от школата а не някакви измислени албанци австриийци турци и всякакви (несъм сигурен дали може да се направи).Това за сега ми мина през главата и още онова в предните страници което бях казал за отбелязването на хеттрик да изписва срещу името на играча зашото миналата година го нямаше.
Очаквам компетентно мнение от БФЛ-ТИЙМ може ли някой от тези неща да се направят в бъдещият патч.
Последно промяна от Xaugyk на 03 Окт 2009 20:16, променено общо 1 път.
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
абсолютно всичко е невъзможно,само тва за бомбичките е г/д възможно но доста безсмислено.Xaugyk написа:Наистина тази идея с факлите в публиката не е лоша.Преди наистина имаше.Също няма да е лошо ако може да се направи да се чуват гърмежи от бомбички от време на време при гол да речем
-
Аз малко още го дооправих коментара си.Бомбичките незнам дали е безмислено защото така става по-реялна атмосферата на стадиона (не гармят ли бомби по наще стадиони ? )lqlqlq написа:абсолютно всичко е невъзможно,само тва за бомбичките е г/д възможно но доста безсмислено.Xaugyk написа:Наистина тази идея с факлите в публиката не е лоша.Преди наистина имаше.Също няма да е лошо ако може да се направи да се чуват гърмежи от бомбички от време на време при гол да речем
И само ЦСКА обичамеее !!!