BFL FIFA 10 Released!!!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Re: BFL FIFA 10 Released!!!
Добре но не разбрах това фикса ли е или само да се превключва с патч или без патч???
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
и фикса и за превключване е вътре
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
BFL Team няма да прави Б групаsofiazapad написа:Кога ще излезат Б групите
-
а знаете ли защо ми лаги като играя с бг отбори
-
jivko4 написа:а знаете ли защо ми лаги като играя с бг отбори
И аз имам същия проблем като теб с лагването при БГ отборите ,а иначе за проблема с играчите ,че някой стават черни по време на игра ,мисля че не е бъг заради БФЛ Патча. И преди съм го срещал ,полочавал се е при Sebastian Giovinco ,тои става черен ,а при Yoann Gourcuff се получава обратното ,става бял
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
Koe оправя фикса?Забелязах само спонсорите.Имали нещо друго?Инсталирах го и преди това си бях правил скиловете на 12849 играча според моето осмотрение и сега всички станаха пак като при оригинала.Днеска 3 пъти оправям играчите по 2 часа всяко...Добре че тоя път си направих копие преди да инсталирам фикса и ако е само заради спонсорите готов съм да го преглътна отколкото пак 2 часа да се занимавам.Относно лицето на минев нали са близнаци с оня от левски?Взимате си лицето на минев от левски и го слагате същото и на другия минев и готово.Още да питам пипали ли сте геймплеят?Струва ми се че да (в добрият смисъл).И не може ли да се направят по-чести контузии?В играта много рядко се контузва някой и това е доста тъпичко а за вратарите да не говорим.Те никога не се контузват и 1 вратар стига за цялата кариера....Ако може да се направи на по-чести конутзии и да си го направя сам моля да ми кажете каде трябва да се чувърка
-
Ами за 3 месеца имам 2ма контузени за по 1 месецXaugyk написа:Koe оправя фикса?Забелязах само спонсорите.Имали нещо друго?Инсталирах го и преди това си бях правил скиловете на 12849 играча според моето осмотрение и сега всички станаха пак като при оригинала.Днеска 3 пъти оправям играчите по 2 часа всяко...Добре че тоя път си направих копие преди да инсталирам фикса и ако е само заради спонсорите готов съм да го преглътна отколкото пак 2 часа да се занимавам.Относно лицето на минев нали са близнаци с оня от левски?Взимате си лицето на минев от левски и го слагате същото и на другия минев и готово.Още да питам пипали ли сте геймплеят?Струва ми се че да (в добрият смисъл).И не може ли да се направят по-чести контузии?В играта много рядко се контузва някой и това е доста тъпичко а за вратарите да не говорим.Те никога не се контузват и 1 вратар стига за цялата кариера....Ако може да се направи на по-чести конутзии и да си го направя сам моля да ми кажете каде трябва да се чувърка
-
Ммм слаба работа.Аз повечето нямам никога контузени.само когато преиграя мача да го изиграй компа тогава обикновенно някой се контузи но иначе няма.За 1 сезон я един се контузи я не...В песа например след мача ти пише че на тренировката еди кой си се конузил с тва и тва и така.Нямаше да е лошо и тука да се направи ако може.Мисля че в един файл пише там нещо за контузии но като не му разбирам как да го пипам..
-
- BFL Team™
Првия човек забелязал разликата в геймплея. Поздравления. Пооправихме физиката на топката и движението на играчите. И пак казвам че СМ е бъгав(дори и последната му версия и ще ти прави проблеми(дано не съм прав де). За контузиите не сме пипали нищо. При мене ми бяха контузени 3-ма важни футболисти по едно и сщо време. Фикса оправя само спонсорите.Xaugyk написа:Koe оправя фикса?Забелязах само спонсорите.Имали нещо друго?Инсталирах го и преди това си бях правил скиловете на 12849 играча според моето осмотрение и сега всички станаха пак като при оригинала.Днеска 3 пъти оправям играчите по 2 часа всяко...Добре че тоя път си направих копие преди да инсталирам фикса и ако е само заради спонсорите готов съм да го преглътна отколкото пак 2 часа да се занимавам.Относно лицето на минев нали са близнаци с оня от левски?Взимате си лицето на минев от левски и го слагате същото и на другия минев и готово.Още да питам пипали ли сте геймплеят?Струва ми се че да (в добрият смисъл).И не може ли да се направят по-чести контузии?В играта много рядко се контузва някой и това е доста тъпичко а за вратарите да не говорим.Те никога не се контузват и 1 вратар стига за цялата кариера....Ако може да се направи на по-чести конутзии и да си го направя сам моля да ми кажете каде трябва да се чувърка
-
Интересно играх дерби срещъ левски и ти казвам оня дивак чавдаров скачаше като лъв ...един гол не пусна страшен беше...какви работи хвана...викам си малее тука има една работа.като че ли играчите са станали малко по-мудни и по-бавно боравят със топката за сметка на вратарите които са като котки Щом оправя фикса само спонсорите го махам и си връщам старите файлове защото не ми се игарае 2-3 часа да променям скиловете.Винаги само с КМ работя защото няма други и не умея с други програми и нямам проблеми.За контузиите незнам.Зорлян със менажер мастера ги правя да са контузени.....светлио има 1 файл за контузиите сега ще се разрова да го видя кой беше да хвърлите 1 поглед ако можете за какво става въпрос.
Ето това ц/про.файл/фифа/дата/цмн/ини .....
// Ball player to player avoidance
//BPAVOID_RADIUS = 23.0 Dong Hun 06 values
BPAVOID_RADIUS = 9999999
// Chance of getting injured/winded in a collision
INJURY_PERCENTAGE = 30
// chance of getting winded vs getting injured (100 means always winded 0 means always injured).
INJURY_CHANCE_OF_WINDING = 70
Ето това ц/про.файл/фифа/дата/цмн/ини .....
// Ball player to player avoidance
//BPAVOID_RADIUS = 23.0 Dong Hun 06 values
BPAVOID_RADIUS = 9999999
INJURY_PERCENTAGE = 30
// chance of getting winded vs getting injured (100 means always winded 0 means always injured).
INJURY_CHANCE_OF_WINDING = 70
-
освен че ми лаги като играя с бг отбор и ме има 5 пъти в лига европа
-
sv3nc3 написа:Првия човек забелязал разликата в геймплея. Поздравления. Пооправихме физиката на топката и движението на играчите. И пак казвам че СМ е бъгав(дори и последната му версия и ще ти прави проблеми(дано не съм прав де). За контузиите не сме пипали нищо. При мене ми бяха контузени 3-ма важни футболисти по едно и сщо време. Фикса оправя само спонсорите.
Да и аз забелязах, че е пипан доста по - реалистично и приятно за игра.Относно фикса - сичко е на ред - други бъгове НЯМА - Според мен патчът тази година е най - сполучлив и добър
-
- BFL Team™
, скрийн нещо ше дадеш ли?jivko4 написа:освен че ми лаги като играя с бг отбор и ме има 5 пъти в лига европа
-
Не бих се учудил, ако е ровичкано с някоя програмаsv3nc3 написа:, скрийн нещо ше дадеш ли?jivko4 написа:освен че ми лаги като играя с бг отбор и ме има 5 пъти в лига европа
-
INJURY_PERCENTAGE = 30
INJURY_CHANCE_OF_WINDING
Разбира ли някой английски да преведе за какво става въпроз тука?
INJURY_PERCENTAGE = 30
INJURY_CHANCE_OF_WINDING
Разбира ли някой английски да преведе за какво става въпроз тука?
-
- BFL Team™
Предполагам, че играе с ЦСКА и като се е класирал за групите му изписва всички мачове в групите, но не му се мисли и е решил, че се е явява 5 пъти__SaNd1__ написа:Не бих се учудил, ако е ровичкано с някоя програмаsv3nc3 написа:, скрийн нещо ше дадеш ли?jivko4 написа:освен че ми лаги като играя с бг отбор и ме има 5 пъти в лига европа
Можете ли в Manager Мode да направите новите емблеми и купи на Champions Leagle и Liga Europe .Не да бъдат старите им купи а новите от сезон 2009/2010 .
-
извинявъм се така е в групите съм бил мислех си че имам още един мач пред да вляза извиняваъм се
ама проблема с лага като играя с бг отбори да знаете дали може да се оправи
-
- BFL Team™
Дай параметри на компютра ти.jivko4 написа:извинявъм се така е в групите съм бил мислех си че имам още един мач пред да вляза извиняваъм се