BFL FIFA 10 Released!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
sheva
Обратна връзка:

Re: BFL FIFA 10 Released!!!

Мнение от sheva »

Поздравления от мен! Много добре се е получил. sv3nc3, благодяря че си сложил песните на агитката на Берое, както ми обеща :)
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Много добър патч почти перфектен обаче от край време имам критика към скиловете на играчите и то не точно към комплексния скил ами към отделните свенс ще ме разбере.Значи цялата атака на Левски ацелерейшана и спринт спийда им е над 75 на някои над 85 а в ЦСКА само на 2 или 3-ма в целия отбор.Малко отбора на Левски пак е ударен с едно рамо повече според мен.Има леки несъответствия в стартовия състав на ЦСКА, Иван Стоянов 100% не е централен нападател ама и това не е болка за умиране.Като цяло съм доволен и ще играя с кеф, но ако и тия малките неща се оправят всичко ще бъде супер.
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
vampikkata

Мнение от vampikkata »

Честит да ни е пача много добре свършена работа от целия екип на BFL едно голямо БРАВО :clap: !

Така изтеглих го инсталирах го всичко на 6 :) нямам никакви бъгове с номерата,лицата и т.н.Браво за лицата направо са съваршенни :) (най ме кефи на Тасевски прическата :rofl: ) .

Единствената грешка според мене е тревата можеше далеч далеч по добре да я направите изглежда все едно е взета от FIFA 2005.Можеше да я направите например такава !

http://img80.imageshack.us/img80/6716/final5r.jpg (SUN)
http://i230.photobucket.com/albums/ee24 ... copy-1.jpg (Night)

Можете също да подобрите графиката като в BFL 09 1.3 :) сенките и т.н.

Това го очаквам в 1.2 ако има :).
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

vampikkata написа:Честит да ни е пача много добре свършена работа от целия екип на BFL едно голямо БРАВО :clap: !

Така изтеглих го инсталирах го всичко на 6 :) нямам никакви бъгове с номерата,лицата и т.н.Браво за лицата направо са съваршенни :) (най ме кефи на Тасевски прическата :rofl: ) .

Единствената грешка според мене е тревата можеше далеч далеч по добре да я направите изглежда все едно е взета от FIFA 2005.Можеше да я направите например такава !

http://img80.imageshack.us/img80/6716/final5r.jpg (SUN)
http://i230.photobucket.com/albums/ee24 ... copy-1.jpg (Night)

Можете също да подобрите графиката като в BFL 09 1.3 :) сенките и т.н.

Това го очаквам в 1.2 ако има :).
И нека се вдигнат изискванията, че да сече ... половината график патчове са неоптимизирани тревата си е много добра няма нужда от корекции, както и патчът :) EDIT: Не знам, както и да е радвай се и на това, което има пък и не може да се направи тотално нова графика с тия питания директно към EA - за Некст - Ген :)
Последно промяна от __SaNd1__ на 23 Ное 2009 10:53, променено общо 2 пъти.
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
vampikkata

Мнение от vampikkata »

Хей пич живееме в края на 2009г до преди 1г питаха дали ще им върви на MX440 представи си колко сме назад :rofl: .

Аз съм с

Celeron D 3.06Ghz
1.25GB RAM
HD3650 512MB DDR2

Машинката не е кой знае какво но върви това е важното и какви са тея глупости неоптимизирани треви OMG.
И върви с по 40-50 кадъра при клипчетата на пада под 45 (има някакво ограничение при мене защото съм с 9.11).Преди с по 70-80.
Lyonas

Мнение от Lyonas »

Патча е страхотен EA могат доста да понаучат от вас :) Даже направо предлагам след като година след година FIFA става по-грозна и все по не променена от към гейм плей , просто да си изберете една от фифите и да си правите патч за нея на всчка година а на полу-сезон ъпдейт за трансферите :) ... да толкова сте добри :)

ПС. Имам едно проблемче след като още на първия сезон станах 1ви в А и взех купата , сега черноморец участва 1 път в Лига европа и в 2 групи от ШЛ :sweating: :) мога и снимка да покажа ако мислите че съм недоразбрал. И да не гледам предстоящите ми мачове а самите таблици имаме в грп 4 и грп 6 мисля. И даже играх черномроец с/у черноморец .
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

Изиграх 3 сезона с Берое и мога да кажа че всичко е перфектно(спечелих 2 пъти А група и един път бях 3ти и в ШЛ играх и лига европа)...до сега не е имало нито 1 грешка никакъв бъг нищо просто идеално и песнио на агитките има и рекламните пана са супер всичко е идеално просто нямам думи... :clap: :clap: :clap: БФЛ да сте живи и здрави и да ни радвате още много години с такива хубави пачове :)
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Исках да кажа за лицата.Сполучливи - Иван Стоянов Т.Тимонов М.Петров Тасевски Топчо Бардон Г.Петков Б.Георгиев М.Платини Маркиньос И.Иванов Т.Янчев К.Стоянов З.Чавдаров Минев

Лица които изобщо не мога да ги позная кой кой е - С.Петров Котев П.Виданов Д.Тодоров С.Делев

Жалко че няма лица на - В.Илиев Цветан Генков В.Манчев И.Караджов

Може да има и други лица които съм пропуснал но за тези се сещам в момента.Ще продължите ли да правите лица?
И само ЦСКА обичамеее !!!
cska_fan11

Мнение от cska_fan11 »

Поздравления от мен към BFL TEAM :thanks: !Супер е пача :cska: :thanks: :thanks: :thanks: :cska: :flagbg: :flagbg:
SPARTAK VARNA

Мнение от SPARTAK VARNA »

Искам да ви благодаря за патча .....!
Бях прочел ,че когато сезона свърши изпадат 3 отбора и се включват 3-те изпаднали миналата година - съответно СПАРТАК,но не е така....!Има ли някакав шанс това да се направи или трябва да чакаме и "Б" групите да излязат?Поздрави!
peterx

Мнение от peterx »

Инсталирах патча на тестовата си Фифа (след чиста инсталация, добавени само потребителски саундтрак и Фифа фаст старт). Първоначалните ми впечатления са много добри. Харесва ми началния екран :clap:
Какво забелязах:
1. Проблемът с номерата на фланелките. На голяма част от отборите големите номера са размесени, изчезват и т. н. В предните страници беше даден скрийн на този проблем. Аз го оправих с СМ 10, но си е голяма играчка. Не знам дали е изолиран само на някои конфигурации или се появява при всички.
2. В Левски ги няма Табаков, Балджийски и Васев (а го има Киров). Тези футболисти са дадени към първия отбор в официалния сайт на ПФК Левски. Освен това Табаков няколко пъти влиза и в игра.
3. Мини лицата ми се струва, че са взети от триизмерните модели, които сте правили. Може би щеше да бъде по-добре да се използват оригинални снимки на футболистите (тук няма и нужда да са с много високо качество).

Повече ще мога да коментирам като инсталирам патча на другия си компютър, на който по принцип играя.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
qawsed

Мнение от qawsed »

Ткам ако играя на макс резолюция играта ми цепи (личи си че е правена за по-слаби ПЦ-та) та ако може някой от издателите да ми каже кой са максималните настройки на играта без да цепи?? (с гефорс 8600 съм така че едва ли е от картата)

П.П. Искам да попитам има ли хора който работят по Б група?
Nikitto

Мнение от Nikitto »

1.Само проблем имам с Чавдаров - става черен като ... (Беконо)
2.И лицето на Владо Манчев страшно размазано като призрак :D , иначе всичко друго е 6
Компа ми е - 1Гб рам, 3.50 Гхс процесор (Оверклокнат) и Ати Радеон 4350 Хд, може ли да е заради това?
http://prikachi.com/files/1181547x.jpg - сигурно е от смените, някаква идея? :)
Последно промяна от Nikitto на 23 Ное 2009 18:16, променено общо 1 път.
bob4o34

Мнение от bob4o34 »

Патча е супер аз съм мн доволен!!Изиграх 4 сезона с Ботев и всичко е перфектно!!! :) :) :party: :party:
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ !!!
Golti

Мнение от Golti »

Ще се рещи ли проблема с номерата на играчите в ЦСКА?
ЦСКА Е ОТБОРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА, ЗА НЕГО ЩЕ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА!!!
mimkOto

Мнение от mimkOto »

Хора,въобще не се притеснявайтел.Тва че има1-2 бъгчета въобще да не ви притеснява.Всичко е ОК!!!!Аз се спуквам да играя и няма никви проблеми :) И,тва виваком си е наред, :thanks: :thanks: :thanks: :flagbg: поне при мене
Наш'та Стара Загора,

на Самарското знаме,

зелено знаме ще се вей

и за БЕРОЕ ще се пей!

Хайде давайте зелените,

покажете тоз сезон

как се става шампион на беройски стадион!
mimkOto

Мнение от mimkOto »

bob4o34 написа:Патча е супер аз съм мн доволен!!Изиграх 4 сезона с Ботев и всичко е перфектно!!! :) :) :party: :party:
Кога успа бре??Цели ЧЕТИРИ :?: :o :o :D
Наш'та Стара Загора,

на Самарското знаме,

зелено знаме ще се вей

и за БЕРОЕ ще се пей!

Хайде давайте зелените,

покажете тоз сезон

как се става шампион на беройски стадион!
jivko4

Мнение от jivko4 »

sv3nc3 написа:
jivko4 написа:извинявъм се така е в групите съм бил мислех си че имам още един мач пред да вляза извиняваъм се
ама проблема с лага като играя с бг отбори да знаете дали може да се оправи
Дай параметри на компютра ти.
:D моя комп е много стар :D
1.5 процесор
768 RAM
ATI RADEON 9550
ПРДИ ДА ИНСТАЛИРАМ ПАЧА НЕ МИ ЛАГЕШЕ
karamelcho
Обратна връзка:

Мнение от karamelcho »

да сега насича... много неща сте сменявали, не е било нужно. Например мрежите на вратите ;)
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”