csjay1992 написа:Предлагам да се сложат във фифата шампионатите - World Cup 2010,Euro 2012,Champions Leagle 2009/2010,Liga Europa 2009/2010.Да се сложат предварителните фази,групите,официалните емблеми,пана,топки,купи и накратко всичко свързано с тези шампионати.И да може накрая като спечелят купата да се дига вдига оригиналната купа(Мисля че могат да се сложат в New Tournament).Да направите отбора от 94 да го има във фифата.Да се постараете да сложите добре А група БГ - оригиналните стадиони,топка,купа,лица на играчите,емблеми,пана,песните които се пеят и (националните песни на Българския национален отбор) (накратко всичко свързамо със А група ).Да сложите в Manager mode да се избират български трениори.Да се постарете да няма много бъгове в пача.
Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
- BFL Team™
Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
-
За какво ти са World Cup 2010 и Euro 2012 след като те ще излязат на отделни игри. Иначе това с Champions League е добра идея, но това зависи от EA Sports. В Мениджъра си имаме EFF и EFA, които служат добра работа. БГ стадионите ще ги има, топка - мисля че тази на Puma с която играят, за лицата - нямам представа, Емблеми задължително има, пана и някои песни...csjay1992 написа:Предлагам да се сложат във фифата шампионатите - World Cup 2010,Euro 2012,Champions Leagle 2009/2010,Liga Europa 2009/2010.Да се сложат предварителните фази,групите,официалните емблеми,пана,топки,купи и накратко всичко свързано с тези шампионати.И да може накрая като спечелят купата да се дига вдига оригиналната купа(Мисля че могат да се сложат в New Tournament).Да направите отбора от 94 да го има във фифата.Да се постараете да сложите добре А група БГ - оригиналните стадиони,топка,купа,лица на играчите,емблеми,пана,песните които се пеят и (националните песни на Българския национален отбор) (накратко всичко свързамо със А група ).Да сложите в Manager mode да се избират български трениори.Да се постарете да няма много бъгове в пача.
-
-
[/quote]
За какво ти са World Cup 2010 и Euro 2012 след като те ще излязат на отделни игри. Иначе това с Champions League е добра идея, но това зависи от EA Sports. В Мениджъра си имаме EFF и EFA, които служат добра работа. БГ стадионите ще ги има, топка - мисля че тази на Puma с която играят, за лицата - нямам представа, Емблеми задължително има, пана и някои песни... [/quote]
НЕ! Знам, че има ЕСС и EFA, но идеята ми е да си пише Champions league & Europe League и да има отзад тези емблеми. Имаше един такъв патч за ФИФА 09...Схванахте ли? Ако не, кажете по-ясно да обясня
За какво ти са World Cup 2010 и Euro 2012 след като те ще излязат на отделни игри. Иначе това с Champions League е добра идея, но това зависи от EA Sports. В Мениджъра си имаме EFF и EFA, които служат добра работа. БГ стадионите ще ги има, топка - мисля че тази на Puma с която играят, за лицата - нямам представа, Емблеми задължително има, пана и някои песни... [/quote]
НЕ! Знам, че има ЕСС и EFA, но идеята ми е да си пише Champions league & Europe League и да има отзад тези емблеми. Имаше един такъв патч за ФИФА 09...Схванахте ли? Ако не, кажете по-ясно да обясня
За какво ти са World Cup 2010 и Euro 2012 след като те ще излязат на отделни игри. Иначе това с Champions League е добра идея, но това зависи от EA Sports. В Мениджъра си имаме EFF и EFA, които служат добра работа. БГ стадионите ще ги има, топка - мисля че тази на Puma с която играят, за лицата - нямам представа, Емблеми задължително има, пана и някои песни... [/quote]ivonatora написа:
НЕ! Знам, че има ЕСС и EFA, но идеята ми е да си пише Champions league & Europe League и да има отзад тези емблеми. Имаше един такъв патч за ФИФА 09...Схванахте ли? Ако не, кажете по-ясно да обясня [/quote]
Да точно така обаче да има и World Cup 2010,Euro 2012.Целта е место ECC EFA да смените името на Champions league & Europe League да им сложите предварителните групи,групите,реални купи и емблеми същото да направете и за World Cup 2010 и Euro 2012.
-
та кога ще излезе BFL FIFA 2010???? че мн ми се играе
Здравейте Искам първо да кажя едно браво на всеки, който се опитва да направи нещо толкова интересно за нас, като БФЛ на фифа.Четох, че явно няма да има ''Б'' групи и ми стана гадно, защото няма да мога да играя с любимия "Спартак Варна", затова се чудех ,дали ще може да се разменят "Спортист Своге" и "Спартак Варна" ,защото цяла Варна ще се радваме на това.Ще помогна с каквото трябва!
-
- BFL Team™
Миналата година не сменихме Спартак със Спортист, съжалявам но правиме всичко да е взможно най-реално. Пожелавам на Спартак догодина да е отново във патча ниspartak1 написа:Здравейте Искам първо да кажя едно браво на всеки, който се опитва да направи нещо толкова интересно за нас, като БФЛ на фифа.Четох, че явно няма да има ''Б'' групи и ми стана гадно, защото няма да мога да играя с любимия "Спартак Варна", затова се чудех ,дали ще може да се разменят "Спортист Своге" и "Спартак Варна" ,защото цяла Варна ще се радваме на това.Ще помогна с каквото трябва!
Много жалко за Варна... Мерси много за пожеланието.
Упсех и пак казвам БРАВО на вас !!!
Упсех и пак казвам БРАВО на вас !!!
-
Ботев Пловдив имат нови екипи от това, което видях днес Славия отпред на фланелките и отзад под номера има логото на Спортингбет, черни гащета и чорапи би ми било любопитно как изглеждат екипите им Искам да попитам дали на паната в средата на терена има една зелена табелка с логото на БФС и пише Български футболен съюз дали има шанс да видим нещо подобоно все пак от клипа, който видях там паната са наистина реални Поздрави
-
Да, но това мисля, че не е официалният екип, пък и не ми хареса особено.__SaNd1__ написа:Ботев Пловдив имат нови екипи от това, което видях днес
-
що бе, екипа е як Иначе наистина ми казаха че екипите щели да бъдат Карра.ivonatora написа:Да, но това мисля, че не е официалният екип, пък и не ми хареса особено.__SaNd1__ написа:Ботев Пловдив имат нови екипи от това, което видях днес
-
Не знам, дали можете, но това е добра идея, като си направиш играч и коментаторът да казва името му...сеща те се, например:
Иван Попов се казва...коментаторът: Попов, Попов, What a goal!?
-
Да ти кажа аз четох изказване на Пичони от преди продаването на клуба в което каза, че екипите ще са na markata errea.Вече е друг въпрос дали ще останат тия или ще се изработи новlqlqlq написа:що бе, екипа е як Иначе наистина ми казаха че екипите щели да бъдат Карра.ivonatora написа:Да, но това мисля, че не е официалният екип, пък и не ми хареса особено.__SaNd1__ написа:Ботев Пловдив имат нови екипи от това, което видях днес
-
1во - ерреаMoNteSo написа: Да ти кажа аз четох изказване на Пичони от преди продаването на клуба в което каза, че екипите ще са na markata errea.Вече е друг въпрос дали ще останат тия или ще се изработи нов
1/2 - галекс
2ро - онце
3то - масс
4то - капа
5то - ерреа ФАКТ
6то - капа
всички са от интервюта
-
- Обратна връзка:
Като са взели една марка екипи не означава,че трябва 10 години да са с нея.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
ivonatora написа:Не знам, дали можете, но това е добра идея, като си направиш играч и коментаторът да казва името му...сеща те се, например:
Аре де, не ви ли харесва това, а имам и доста други идеи , но пък БФЛ не мисля, че ще могат да го направят
-
Според теб ако можеше да стане, нямаше ли коментатора да чете абсолютно висчки имена? От ЕА не са го направили ти очакваш БФЛ да го направят, просто е невъзможно, помисли малко...
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!
-
Да ти кажа, не съм сигурен, че е невъзможно и ако трябва да съм честен отдавна се чудя и на EA и на KONAMI, защо не са въвели технологията от Speech Properties-a на Windows в игрите си.Може би на повечето ви е известно, че има една функция на windows-а, която ви позволява да напишете даден текст, а той да го изговори.Разбира се функцията е изградена за и на английски език, но специално при имената това няма чак такова значение, тъй като западните коментатори доста се затормозяват да изричат имената на футболистите ни...KocetoCSKA90 написа:Според теб ако можеше да стане, нямаше ли коментатора да чете абсолютно висчки имена? От ЕА не са го направили ти очакваш БФЛ да го направят, просто е невъзможно, помисли малко...
btw за тези, които не знаят - Control Panel -> Sounds, Speech, and Audio Devices -> Speech (или само Control Panel -> Speech)
-
Да, само дето Speecha ги чете с някакъв олигофренски акцент и си представям какви ударения ще сложи...
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!