Мойта е 9600 GT__SaNd1__ написа:Светльо кажи откъде и как да пусна Error reporting в Manage 3D Settings - няма я тази опция и я няма чудя се какво да правя P.S NVIDIA Ge Force 8500 GT - Или е възможно не всички NVIDIA карти да поддържат тази и някоя друга от опциите ?
BFL FIFA 10 Released!!!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
- BFL Team™
Re: BFL FIFA 10 Released!!!
-
ако може за втората версия на патча(ако има такава) да сложите лица на Дани Кики и Георги Божилов от Локо Пловдив,както и да направите Димитър Илиев с брада и Херман Пиетробон от Спортист Своге мога да дам и снимки
-
И на мен така. Помагайте !!!JustMe написа:И аз имам същия проблем!Видях,че има мнения,че е от Windows 7,но аз съм с Виста!(явно проблемът не се дължи на операционната система...)chris_10 написа:omegaab написа:Имам проблем при инсталацията. Ето скрийн:
http://img256.imageshack.us/img256/4048/bfl.jpg Пробвах няколко пъти и ми го дава с различни файлове, преинсталнах играта и пак същото.
Мерси предварително за помоща.
имам абсолутно същич проблем :с :С
Ако можете помогнете.Благодаря предварително!
Докато се извършваше смяната на играчи, след като ФИФАта поаза анимацията където съдията е в близък план, играта заби...? Решения на проблема ?
-
- BFL Team™
Никаква идея си нямам. Никога досега не се е случвало на ФИФА 10zevs_pz написа:Докато се извършваше смяната на играчи, след като ФИФАта поаза анимацията където съдията е в близък план, играта заби...? Решения на проблема ?
аз имам един проблем инсталирам патча и кам края на инсталирането ми излиза донт сенд моля кайете какво да направя защото много искам да поиграя и новата българска лига
-
- BFL Team™
Или имаш други патчове, или инсталираш БФЛ ФИФА 10 за втори път. Преинстал на ФИФА-та и само едно инсталиране на патча, а не 2 пъти.Goshka7a написа:аз имам един проблем инсталирам патча и кам края на инсталирането ми излиза донт сенд моля кайете какво да направя защото много искам да поиграя и новата българска лига
Имам един проблем с инсталацията .
Кам края на ин сталацията ми се появява Dont Send .
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ЗАЩОТО МНОГО МИ СЕ ИГРАЕ С БГ ОТБОРИТЕ !!!
Благодаря предварително.
http://img697.imageshack.us/img697/7687/14999413.png
Кам края на ин сталацията ми се появява Dont Send .
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ЗАЩОТО МНОГО МИ СЕ ИГРАЕ С БГ ОТБОРИТЕ !!!
Благодаря предварително.
http://img697.imageshack.us/img697/7687/14999413.png
-
БФЛ ето жи песни на ЛИТЕКС и стига сте лагали че няма в нета http://www.ultrasoftheworld.com/songs.php
LITEX E LITEX E LITEX E AIDE AIDE LITEX E
-
или поне кажете как се слагат ако ви марзи
LITEX E LITEX E LITEX E AIDE AIDE LITEX E
Здравейте, имам проблем! Инсталирах пача, изтрих папката със сейвовете и пуснах играта. Зарежда се със новите бекграунди на БФЛ пача, но като избирам отбор го няма БГ първенството? В Мениджър мод, има лицата на бг треньорите, но пак я няма бг лигата и бг отборите? Изтрих пача, след това фифата напълно, пак изтрих папката със сейвовете и инсталирах на ново и играта и пача - пак същия проблем? Даже свалих FIFA 10 FAT REBUILDER, оставих го да си свърши работата и пак ги няма бг отборите, само лица на треньори и бекграундите са сменени, някакви идеи???
-
- BFL Team™
Това е невъзможноZzipper написа:Здравейте, имам проблем! Инсталирах пача, изтрих папката със сейвовете и пуснах играта. Зарежда се със новите бекграунди на БФЛ пача, но като избирам отбор го няма БГ първенството? В Мениджър мод, има лицата на бг треньорите, но пак я няма бг лигата и бг отборите? Изтрих пача, след това фифата напълно, пак изтрих папката със сейвовете и инсталирах на ново и играта и пача - пак същия проблем? Даже свалих FIFA 10 FAT REBUILDER, оставих го да си свърши работата и пак ги няма бг отборите, само лица на треньори и бекграундите са сменени, някакви идеи???
-
- BFL Team™
Пич, сложи си ги, примерно със соунд мастер, ние песни в които пеят максимум 5 човека не слагамеsofiazapad написа:БФЛ ето жи песни на ЛИТЕКС и стига сте лагали че няма в нета http://www.ultrasoftheworld.com/songs.php
Е пич казвам ти какъв ми е проблема и аз като тебе се чудя защо става така. Не съм казал че е от пача това, а че имам проблем, за който ми трябва помощ?sv3nc3 написа:Това е невъзможноZzipper написа:Здравейте, имам проблем! Инсталирах пача, изтрих папката със сейвовете и пуснах играта. Зарежда се със новите бекграунди на БФЛ пача, но като избирам отбор го няма БГ първенството? В Мениджър мод, има лицата на бг треньорите, но пак я няма бг лигата и бг отборите? Изтрих пача, след това фифата напълно, пак изтрих папката със сейвовете и инсталирах на ново и играта и пача - пак същия проблем? Даже свалих FIFA 10 FAT REBUILDER, оставих го да си свърши работата и пак ги няма бг отборите, само лица на треньори и бекграундите са сменени, някакви идеи???
-
И сега последно имате ли решение, за проблема с лицата?
при мен има няколко отбора при който под емблемата започва една бяла линия като със спрей и прецаква целия екип,на пирин ми е така на черноморец горе околко яките и на локото плд резервния??С ати съм 4850,
-
Nikitto написа:И сега последно имате ли решение, за проблема с лицата?
Не разбрахте ли ,че проблема с лицата не е заради БФЛ Патча ,а на ЕА. Това е нещо като проблема с изчезването на играчите във Фифа 09 и сигорно ако излезне синематик патч или нещо подобно ще се оправи този проблем
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
- BFL Team™
ъъъъъ, по добре шотче нещоkrasko написа:при мен има няколко отбора при който под емблемата започва една бяла линия като със спрей и прецаква целия екип,на пирин ми е така на черноморец горе околко яките и на локото плд резервния??С ати съм 4850,
Само веднъж го инсталирах на 4иста игра но не стана след това я преинсталирах и опитах на ново но пак не стана .sv3nc3 написа:Или имаш други патчове, или инсталираш БФЛ ФИФА 10 за втори път. Преинстал на ФИФА-та и само едно инсталиране на патча, а не 2 пъти.Goshka7a написа:аз имам един проблем инсталирам патча и кам края на инсталирането ми излиза донт сенд моля кайете какво да направя защото много искам да поиграя и новата българска лига
-
Имам едно питане може ли да се направи 3 д камерата на be a pro да се вкара някак си да може да се играе с нея и в мениджър мод, а не само в be a pro .
Другото което искам да къжа за бъга с цветовете на лицата, случва се само като се прави смяна и то не всеки път na 5 мача веднъж се случва
Другото което искам да къжа за бъга с цветовете на лицата, случва се само като се прави смяна и то не всеки път na 5 мача веднъж се случва
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=210&t=3693 FIFA12 FULL MODED BY ROOT4RULEZ